CO2 Lazerio Pjovimo 80W 400*600mm su USB Sąsaja motorinės up& down Korio rašomasis stalas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1 204.09

Dalintis

Apie prekę

CO2 Lazerio Pjovimo 80W 400*600mm su USB Sąsaja motorinės up& down Korio rašomasis stalas

Pardavėjo pristatymas metodas yra siųsti savo vietos uostas, reikia, aišku, muitinės ir pasiimti mašina.Prašome susisiekti su mumis prieš jūsų užsakymą.

Ką gali šios mašinos padaryti :

Specifikacija:

Pavyzdys:

Pastaba:

Ši mašina tinka: medžio apdirbimo, tekstilės pjovimo, pramonės prototipų gamybos, pramonės ženklu,signmaking, medicinos dalis ženklu, aviacijos ir kosmoso, architektūros modeliavimas, specialybės reklamos, plastikų fabricating, flexo, pirkimo punkto, gumos antspaudai, rėminimo, dovanų gamyba, baras,kodavimo, graviravimas, tarpinės pjovimo, galvosūkiai, spintelės, apdovanojimai ir pripažinimas, asmeninį rašikliai, durų išsitraukia,supjaustyti pažymėkite modelius, žaidimai ir žaislai, pirštų sąnarių, įklotai & perdangas, brolybė irklai, muzikinės dėžutės,šviesos jungiklis plokštelės, papuošalų dėžutės, dalių žymėjimas, maršrutizatorius, šablonai, stalo rinkiniai, laužas užsakymas,fotoalbumus, papuošalai, amatų, italų žavesio.Mūsų paslaugos: 1.Vienas metų kokybės garantija mašinos, su pagrindinių dalių(išskyrus reikmenys)

turi būti remontuojami nemokamai, jei jei yra problema, garantijos laikotarpiu.

2.Gyvenime priežiūros paslaugą nemokamai.

3.Nemokamą mokymo kursą į mūsų įmonę.

4.24 val. on-line paslauga kiekvieną dieną, nemokamą techninę pagalbą.

5.Mašina buvo koreguojama iki gimdymo

Pardavėjo pristatymas metodas yra siųsti savo vietos uostas, reikia, aišku, muitinės ir pasiimti mašina.Prašome susisiekti su mumis prieš jūsų užsakymą. 1. Importo muitų,mokesčių ir mokesčio Pirkėjams sumokėti visus importo muitų, mokesčių ir imti,jei nėra specialių prašyti prieš jus, kad mes dažniausiai ženklo prekės už mažą kainą muitinės deklaraciją,tačiau mes negalime guarance jokio mokesčio, nes tai priklauso nuo jūsų šalies politika Mes nepriimame grąžinti prekes,nes Importo muitais,mokesčiais ir įkaito gavėjas nėra įtraukti į kainą, arba laivybos mokestis .Ten mokesčiai yra pirkėjo responsibity. 2. Didelės rizikos kaina, Pristatymo DHL į Afganistaną, Burundis, Irakas, Libija, Malis, Nigeris, Sirijoje, Pietų Sultan, Jemenas,reikia mokėti didelės rizikos kainuos 3. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant. 1. Visi parduotų daiktų yra visiškai nauji. 2. Gavo klaidingą prekės/Nekokybiška prekė : pateikite mums savo nuotrauką ir parašyti mums per 7 dienas nuo tos dienos, kai jūs gaunate produktą. 3. Mainų punktas : pls grąžinti per 7 dienas nuo tos dienos, kai jūs gaunate produktą,pirkėjas sumoka siuntimo mokesčius.Daiktai turi būti savo pradinę būklę, o ne dėvėti, ar pakeista.Mes nekompensuoja grąžinimas prekių. 4.Mes nepriimame atgal : jei jūs atsisakė prekių, nes importo muitais,mokesčiais ir imti

Žymos: auto fokusavimo co2 lazerio pjovimo, dragon aukso pen, medaus darbo, corexy laser cutter, co2 lazeriu įranga, co2 mirror mount, frezavimo staklės rašomasis stalas, gręžimo rašomasis stalas, 09 mm, banggood laser cutter.

Charakteristikos

Modelio Numeris SC
produkto Pavadinimas Co2 Lazerio Pjovimo
Vandens Apsaugoti Taip
Sąlyga Naujas
Darbo Dydis 600*400mm
Graviravimas Greitis 400mm/s
Galia 80W
Programinė įranga Corellaser
Sistema Win XP/Win7/Win10
Variklio up&down darbo stalo Taip
CNC arba Ne cnc
Lentelė Medaus
Valdymo Skydelis Skaitmeninis Ekranas
Prekės Pavadinimas JIN ZHI YIN

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

CO2 Lazerio Pjovimo 80W 400*600mm su USB Sąsaja motorinės up& down Korio rašomasis stalas

CO2 Lazerio Pjovimo 80W 400*600mm su USB Sąsaja motorinės up& down Korio rašomasis stalas

Panašūs produktai: