50 Spalvų Polimero Molis, "PASIDARYK pats" Minkštas Liejimo Amato Orkaitės Kepimo Molio Blokų Gimtadienio Dovana Vaikams Suaugusiųjų (50 Spalvų su būda) M89C

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€12.02

-31%

€17.43

Dalintis

Apie prekę

100% brand new ir aukštos kokybės

OOTDTY

Savybės:

50 spalvų Mini molio rinkinys,Vaikams gali "PASIDARYK pats" visų rūšių Molio gabalus,geras būdas lavinti vaikų rankų gebėjimus, vaizduotę ir kūrybiškumą.

Eco-friendly ryškiaspalve,sklandžiai, ne lipni.Ne klijuoti į savo rankas, super tampri.

Orkaitėje kepti polimero molis yra lengva formuoti, sulenkti ir ištiesti.Rinkinys ateina su 50 spalvų, kad yra lengvai mišinys-suteikti jums daug spalvų galimybių.

Formos ir kai kietas galima šlifuoti,gręžti,magija molio mano 24 valandų, visiškai sukietėja.Puikus papuošalai, namų dekoro, mixed media, modeliavimo, kortelės rėžtuvės, pyragas papuošalai ir toppers,scrapbooking puošmenų ir daug daugiau.

Kaip Naudoti:

1. Tik keli pagrindiniai įrankiai paruošimas: sklandaus darbo paviršiaus (marmuras, stiklas), orkaite, kai formavimo įrankiai.

2. Padaryti polimero molio formos, ką norite,tai laiko naudotis orkaite, siekiant ją išspręsti.Tai geriausia rezervuoti "", skirta krosnelė"" kepimui polimero molis.

Naudodami namų krosnis, yra galimybė, labai retai kepimo seansų, bet reikia kruopščiai išplauti viduje, po to su soda ir vandeniu, kad pašalintumėte bet kepti apie likučių nuo dūmų,

kurios bus pakartotinai išleisti, kai jums naudoti orkaitėje, vėliau kepti maistą.

3. Temperatūros reguliavimas yra itin svarbu, kai kepimo polimero molis,apskritai, labiausiai polimero molis projektai kepami ne 120C-145C(266F-293F) 10-15 minučių.Degto molio, gali būti pakartotinai kepti, kiek reikia.

Specifikacija:

Dydis: 4x3x1cm(1.56*1.18*0.4 į)

Spalva: įvairiaspalvis

Medžiaga: minkštas keramikos molio

Pastaba:

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą sudaro:

50 * Spalvos Polimero Molis

Žymos: daug polimero molis, 24 spalvų polimero molis, rinkinys gleives, apdaila polimero molis orkaitėje kepti, aplikacijos polimero molis, spalvos orkaitėje kepkite molio, crystal purvas purvu, miniatiūriniai polimero molis pelėsių, balta polimero molis orkaitėje kepti, mofa orkaitėje kepkite molio.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Amžius > 3 metų
Lytis Unisex
Tipas Plastilino
Įspėjimas Kita
Plastilino Spalvų Skaičius > 24 Spalvų
Sertifikavimo NĖRA
Suma spalvų plastilino > 24 Spalvų
Prekės Pavadinimas HBB
Modelio Numeris M89C8YY100495

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

50 Spalvų Polimero Molis,

50 Spalvų Polimero Molis, "PASIDARYK pats" Minkštas Liejimo Amato Orkaitės Kepimo Molio Blokų Gimtadienio Dovana Vaikams Suaugusiųjų (50 Spalvų su būda) M89C

Panašūs produktai: