7.9 colių iPad 5-os Kartos Atveju Sunkiųjų atsparus smūgiams Smart Cover "Auto Miego Pabusti su Multi-Kampas Stovo Funkcija, skirtą "iPad" 6

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€16.60

Dalintis

Apie prekę

OMPATIBILITY: TIK "iPad" Air1 Air2/5-oji/6-oji 9.7 colių, kurie netelpa į kitų modelių.Prašome patvirtinkite produktą prieš perkant.

Sulankstomas & Reguliuojamas Ir Auto Adsorb Stendas

Sulankstoma Stendas taip pat gali būti layed butas ir naudojamas kaip gyvis, kad jūsų rankos lieka laisvos.Siūlome daugiau reguliuojamas nustatymo kampas, ar darbo arba žiūrėti TV ir filmus.

Multi-layer Atveju

Jei dažnai naudojate planšetinį kompiuterį už jūsų lauko kelionės, darbo ir verslo, arba tuo atveju, kai vaikų accidential lašas / šokas dėl tablečių, šiuo atveju bus jūsų geriausias pasirinkimas,Apsauginis iPad oro 1 Padengti gali duoti visiškai apsaugos jūsų planšetinį kompiuterį.

Geriau energijos taupymo & išplėsti laukimo laikas, kai magnetinis dangtelis lieka arti ekrano.

Pranešimas : Pieštuko NĖRA įskaičiuoti!

Pranešimas : Prašome ATIDARYTI Stovo, pirma, kad būtų adsorb dėl matel paviršiaus tvirtai!

Šiuo atveju yra Be Screen Protector!

Žymos: modelis atsitiktinis šortai, Šiuolaikinės Lubų šviesos, kovos menų produktus, galvosūkiai internete suaugusieji, gelis top coat uv ongle, punk vėjo cummerbunds, iškylą kempingas trumpikės, mergaičių, " playboy mansion, joss pagrindinės kredito kortelės.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Apsaugos Shell/Oda
Medžiaga Guma
Suderinamos Prekės Apple iPad
Taikymo Nešiojamojo Kompiuterio Dydis 9.7"

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

7.9 colių iPad 5-os Kartos Atveju Sunkiųjų atsparus smūgiams Smart Cover

7.9 colių iPad 5-os Kartos Atveju Sunkiųjų atsparus smūgiams Smart Cover "Auto Miego Pabusti su Multi-Kampas Stovo Funkcija, skirtą "iPad" 6

Panašūs produktai: