Automobilių Vandens Puodelio Laikiklis Gerti Rack Galinė Sėdynė Laikymo Nuimamas Butelio Stovas Laikiklis Sėdynės Atlošas Atlenkiamas Dėklas Stalčiuko Automobilių Reikmenys

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€5.13

-23%

€6.67

Dalintis

Apie prekę

Funkcijos: 1. Galvos atrama atramos gali būti įdiegtas teisingai tik tuo atveju, kai visos toliau išvardytos sąlygos įvykdomos: 1. Galvos atrama yra nuimamas. 2. Atotrūkis tarp pagalvėlės ramsčiai yra apie 3.15-7.08 cm.

2. Šį prancūzijos karūnos lankstymo automobilių dėklas yra labiausiai patogus ir praktiškas multi-funkcija padėklas.Greitas maistas, mobilieji telefonai, vaikų maistas, kava, stendai ir kt.Kaip ilgai, kaip jūs sėdėti patogioje vietoje kelionės metu, jūs galite gauti dalykų, bet kuriuo patogiu metu.Labai tinka organizuoti savo patogu kelionės reikmenys.

3. Puikus galinės sėdynės pramogų funkcija.Tegul jūsų vaikai ar kiti užpakalinių sėdynių keleiviams pramogauti per tolimojo vairuotojo.Labai tinka keleivių atgal eilės žiūrėti filmus, skaityti e-knygas, žaisti žaidimus ir pan.kelionės metu,

4. Taurės savininkas gali turėti tik gėrimų ir vandens akinius, kurių skersmuo apie 3 cm ar mažiau apačioje.Rekomenduojama sulenkite popieriaus dėklas, kai nėra naudojamas, kad būtų išvengta susidūrimų.

5. Išlaikyti savo automobilius, automobiliai, sunkvežimiai, transporto priemonės, pramoginės transporto priemonės, ir off-road transporto priemonėms tvarka.Suteiks jums patogu važinėti patirtis.

Specifikacija:

Pavadinimas: Automobilių Vandens Puodelio Laikiklis

Medžiaga: PP, PE

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakavimo Sąrašas:

1*Automobilių Vandens Puodelio Laikiklis

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektas yra ir mums

jūsų užsakymo numerį.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: automobilio puodelio laikiklį, puodelio laikiklis, bmw e46 puodelio laikiklis priekyje, sunkvežimių nešiojamas mount, ar galinės sėdynės puodelio laikiklis, 19 colių 1u, automobilių nešiojamojo kompiuterio stalas, automobilio savininkas nešiojamas kompiuteris, megztiniai golfo, nešiojamas, automobilinis.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Pavadinimas Automobilinis Nešiojamas Stalas
Prekės Svoris 1.0kg
Elemento Plotis 0.0inch
Elemento Ilgio 0.0inch
Prekės Skersmuo 0.0inch
Specialios Funkcijos Vakarienei Studijų Darbą
Elemento Aukštis 0.0inch
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Medžiagos Tipas PP, PE

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Automobilių Vandens Puodelio Laikiklis Gerti Rack Galinė Sėdynė Laikymo Nuimamas Butelio Stovas Laikiklis Sėdynės Atlošas Atlenkiamas Dėklas Stalčiuko Automobilių Reikmenys

Automobilių Vandens Puodelio Laikiklis Gerti Rack Galinė Sėdynė Laikymo Nuimamas Butelio Stovas Laikiklis Sėdynės Atlošas Atlenkiamas Dėklas Stalčiuko Automobilių Reikmenys

Panašūs produktai: