10Pack Saulės Arbata Žibintai, Žvakės Šviesos, atsparus Vandeniui Didžiosios Malda Šviesos Sodas, Kieme Keliu, Balkonas Vestuves

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€16.53

-19%

€20.66

Dalintis

Apie prekę

[LENGVA NAUDOTI]Įdėti viršuje žvakės po saule,įjunkite jungiklį žvakės ant dugno,jis ims automatiškai

[Saulės Žvakės Flameless]Saulės energija varomas žvakės gali būti įkrauti saulės šviesos, ir naudoti jį naktį, mažo anglies dioksido kiekio technologijų ir Eko-aplinkos.Visiškai nereikia elektros ir be jokių laidų.didesnis nei įprastai tealights, pateikti rainproof ir dulkėms.Jūs galite naudoti lauke ir patalpose.

[Tinkama Proga]Mirgėjimas Flameless LED Žvakės yra puikus papuošalai,galite įdėti tealight ant stalo ar kitoje vietoje, restoranuose, namų ir sodo vestuvių, pobūvių, festivalis dekoracijos(Paprastai naudojamas, su lartern ,nereikia įdėti žvakės į ugnį arba į vandenį.)

[Flameless žvakės saugos]Saulės Netikrą Žvakė yra saulės energija varomas,kaljanų, flameless, vėjo, jokio gaisro pavojų ar užsidegimo rizikos, safe šeimoms su naminiais gyvūnais ar vaikais

Kaip naudoti:

Naudojimas: Pasukite saulės žvakės ANT dugno, tada įdėti arbata žibintai tamsoje aplinka ir žvakės švies.

Įkrovimas: Įdėti Saulės kolektorių žvakių tiesiai po saule, jis bus paversti saulės į elektronikos ir įkraukite baterijas žvakės.

Kartų:miegamasis, baras, bažnyčia, sodas, gyvenamasis kambarys, vonios kambarys, partijos, šeimos vakarienė ir lauko iškylų ir pan.

Žvakės Gyvenimą:

1-2 metų normalus naudojimas

Šviesos Spalva: Šiltai Balta(beveik geltonas)

LM: 15-20lm

Saulės Skydelis: 1.2 V 100ma

Baterija: 300mah akumuliatorius

Pilnas Įkrovimo Trukmė: 5-8 valandas

Darbo Laikas: 6-12 valandas

Saulės Skydelis, Skersmuo: 2.0 colių

Spalva:Balta

Medžiaga:ABS

Dydis:5.2*5.8 cm

Pakuotės Turinys:

10 * Saulės Arbata Žibintai

Pastaba:

1.Saulės žvakės tik dirbti tamsioje aplinkoje.

2.Nedėkite žvakės į ugnį arba į vandenį.

3.Baterija turi būti perdirbamos

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: nekilnojamojo sudavimas googgles, nekilnojamojo afro keistą perukas, pasiruošę spręsti rusija, nekilnojamojo grandinės aukso vyrai, nekilnojamojo krūtų liemenėlę padas, nerūdijančio plieno fox, realus 2 mobiliojo ryšio atvejais, nekilnojamojo zawalcowany jewlery, pasiruošę šalikus moterims.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

10Pack Saulės Arbata Žibintai, Žvakės Šviesos, atsparus Vandeniui Didžiosios Malda Šviesos Sodas, Kieme Keliu, Balkonas Vestuves

10Pack Saulės Arbata Žibintai, Žvakės Šviesos, atsparus Vandeniui Didžiosios Malda Šviesos Sodas, Kieme Keliu, Balkonas Vestuves

Panašūs produktai: