120pcs EID Mubarakas Ramadanas Popieriaus Langelį Lipdukai "PASIDARYK pats" Saldainių Dėžutė Lipdukas Islamo Musulmonų Eid Šalies Prekių

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1.32

-30%

€1.89

Dalintis

Apie prekę

120pcs EID Mubarakas Ramadanas Popieriaus Langelį Lipduką "PASIDARYK pats" Saldainių Dėžutė Lipdukas Islamo Musulmonų Eid Šalies Atsargų Dydis:3/4cm

Medžiaga:Popierius

Spalva:tas pats, kaip paveikslų paroda Užpildyti dėžutės su jūsų slapukus, šokolado, pūsti,muilo ir pan Idealiai tinka bet progomis, pavyzdžiui vestuvės, gimtadienis, vestuvių dušas, baby shower, įsipareigojimų, jubiliejai, valentino diena, šalis, ir t. t

Siuntos Pakuotė

1. Prekės bus tikrinamos ir supakuoti iki pristatymo, siekiant užtikrinti, kad mūsų klientai gautų daiktai geros būklės.

2, dažniausiai po to, kai jūs mokate užsakymą, Taiji.lt poreikius 24 valandas peržiūrėti lėšų, mes galime paleisti tik jūsų užsakymui po finansų apžvalga yra baigtas.

3, mes tik laivas, patvirtinkite užsakymą.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.Įsitikinkite, miestas ir pašto kodas yra teisingas, siekiant išvengti vėlavimo pristatymas.

4. Paslaugų transportavimo metu teikia vežėjas, neskaitant savaitgalių ir švenčių dienomis.Eismo laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negaunate paketas, pristatymo laikas, susisiekite su mumis ir mes jums stebėti prekių ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.

Mokėjimo

1,Mes priimame visa/Master Card/PayPal/WebMoney/QIWI Piniginės/Banko pavedimu.Susisiekite Su Mumis, Jei Turite Bet Kurį Klausimą, Kai Jūs Mokate.

Žinokite, kad grąžinamoji išmoka bus išduota tuo pačiu būdu, kad pirkėjas sumokėjo mums.

2,Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti,palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti užpildyti.

Pirkėjas Svarstymas (SVARBU)

1. Virš Pristatymo Terminas Yra Tik Nuoroda, Kartais Bus Atidėtas Iki Švenčių, Festivalių,Blogas Oras, Muitinės Ir Kt. 2,kaina nėra įskaitant Priskirtą Pareigą,atokioje Vietovėje Mokestis ar kiti mokėtini Mokesčiai iš kurjerio.Jums reikia sumokėti 30USD daugiau, jei jūsų adresas yra atokioje Vietovėje.

2. Jūs galite patikrinti, ar Kinija paštu, oro paštu/UPS/DHL/FEDEX logistikos update žemiau esančią nuorodą (Ekonomikos logistika negali rasti viso proceso, logistikos, tik logistikos Kinijoje ir logistikos pasiekus paskirties šalis

3.Atvykimo laikas laivyba yra nuoroda tik.Jei tai yra skubus užsakymą, jūs galite pasirinkti greičiau laivybos arba kreipkitės į pardavėją, konsultacijos.

Žymos: tvirtasis, pagalba mabrouk, juoda boxs pyragas, packag popieriaus, dekoro ramadanas, ramadanas dovanų dėžutės, tema ramadanas kareem, kartono laivas, dekoro eid, eid mubarakas.

Charakteristikos

Drop laivyba Priimti
Elemento Tipas Šalis Tiekimo
Skaičius, Vnt 120Pcs
Proga EID Mubarakas Ramadanas/Gradacija
Medžiaga Popierius
Prekės Pavadinimas ar dower
Spalva Spalvinga
Specifikacija 120pcs one opp bag
Feature1 "PASIDARYK pats" Lipdukas
Feature2 Partija Pasisako
Feature6 Eco-Friendly
Dydis 4cm/3cm
Modelis Laiškas
Modelio Numeris ST-01
Feature3 Dovanų dėžutė apdaila
dėžutės tipas Naudinga aplinkosaugos ¾enklelis

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

120pcs EID Mubarakas Ramadanas Popieriaus Langelį Lipdukai

120pcs EID Mubarakas Ramadanas Popieriaus Langelį Lipdukai "PASIDARYK pats" Saldainių Dėžutė Lipdukas Islamo Musulmonų Eid Šalies Prekių

Panašūs produktai: