Fonce korėjos B3 Niacinamidas sprendimas Veido Balinimo Serumas 40ml Augalų sveikatos drėkina balinimo Pagerinti odos pilkumą

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€13.55

-47%

€25.57

Dalintis

Apie prekę

【Produkto aprašymas:】

Yra niacinamidas, gencijonų ir B5 ingredientai padėti pagerinti odos pilkumą

Saugo, drėkina ir šviesina odos toną

【ingredientas】

Vanduo, glicerinas, butileno glikolis, nikotinamido, acetil chitozanas, gencijonų šaknų ekstraktas, propylene glycol, arbutin, natrio halurono, pantenolis, dimetil glycyrrhizinate, argininas,Ksantano derva, ricinos aliejus

【Neto svoris】

40ml

6 odos priežiūros poveikį, niacinamidas

1.Odos balinimas

Niacinamidas gali žemyn-reguliuoja melanino transporto iš melanocitų, kad keratinocitų be slopina tirozinazės sąjungininkas turi veiklos, arba ląstelių proliferaciją, gerina odos pigmentacija, ir tai gali trukdyti keratinocitų ir melanocitų.Stimuliuoja tarpląstelinių signalizacijos kelius, kad sumažinti melanogenesis.Niacinamidas, kita vertus, veikia jau gaminamas melaninas, sumažinti jo perdavimo paviršiaus ląsteles.

2. Anti-aging

Tyrimai parodė, kad naudojant nikotinamido (5%), gali sumažinti raukšles, eritema, geltonuoja ir pigmentacija dėl senėjimo veido odos.Taigi nereikia stebėtis, kad Olay ' s anti-aging linija, yra daug nikotinamido.Šis poveikis taip pat gali būti susijęs su gebėjimu nikotinamido skatinti kolageno gamybą.

3. Pagerina odos barjero funkciją

Aktualijos aktualijos nikotinamido gali padidinti laisvos riebalų rūgštys ir ceramides į odą, stimuliuoja mikrocirkuliaciją lęšiuke ir užkirsti kelią odos drėgmės praradimo.Jis taip pat stiprina baltymų sintezę (pvz. keratino), padidina ląstelėje NADPH lygiai, ir pagreitina keratinocyte diferenciacija.Be to, jis gali sumažinti odos dirginimas sukelia paviršinio aktyvumo medžiagų ar tirpiklių.

4. Drėkinantis

Minėtą gebėjimą pagerinti odos barjero funkciją, tai reiškia, kad nikotinamido turi drėkinamųjų galimybes.Nedidelis tyrimas rodo, kad vietiškai 2% nikotinamido yra veiksmingesnis nei petrolatumas (naftos), siekiant sumažinti odos nuostolius ir didinant drėkina.

5. Kontroliuoti naftos ir sumažinti poras

Aktualijos nikotinamido (2%), gali sumažinti gamybą iš riebalų rūgščių ir trigliceridų be riebalų, ir turi tokią pat teisinę galią kontroliuoti naftos sekreciją.Jis sakė, kad turi sinergetinį poveikį su sodium dehydroacetate.Sumažinti naftos sekreciją, taip pat odos poras atrodo ne tokios didelės.

6. Spuogų gydymas

Jis pranešė, kad gelio sudėtyje yra 4% nikotinamido yra veiksmingas gydant acne vulgaris su 1% clindamycin gelis (pagrindinis aktuali aktuali narkotikų gydymo spuogai).

Žymos: olay niacinamidas kremas, švarkas fonce, fonce kremai, drėkinančių niacinamidas, grynas niacinamidas, vitaminas b3, niacid, fonce oranžinė, žodžiu niacinamidas spuogai, fonce nėriniai.

Charakteristikos

Naudoti Veidas
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Lytis moteris
Odos Priežiūra Odos Priežiūra

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Fonce korėjos B3 Niacinamidas sprendimas Veido Balinimo Serumas 40ml Augalų sveikatos drėkina balinimo Pagerinti odos pilkumą

Fonce korėjos B3 Niacinamidas sprendimas Veido Balinimo Serumas 40ml Augalų sveikatos drėkina balinimo Pagerinti odos pilkumą

Panašūs produktai: