"PASIDARYK pats" Diamond Tapybos Kraštovaizdžio, kalnų krištolas Turas 5D Kryželiu rinkiniai "Paplūdimys Meilė" Mozaika Namuose Naujųjų Metų Dekoracijas 2021

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€5.80

-35%

€8.93

Dalintis

Apie prekę

Gamintojas: ZJZY Pastaba: Mūsų diamond paveikslai neturi rėmo ir yra nebaigtas.Jums reikia tai padaryti patys.Savybės: apvalios deimantai, drobė dydis, diamond, kuriems drobės pilnas, Tai 100% pilnas deimantų siuvinėjimas.Medžiaga: 100% visiškai apvalios dervos diamond.Paskirtis: Namų / viešbučio / biuro apdailos, unikalios dovanos.Apie sistemą: ne sistemą, užpildykite reikiamus add-on vietos pirkimo sistemą, Drobė pakuotė: roll up išvengti raukšles Paketą įeina: pilnas gręžimo, spausdinta medžiaga, priemonės.Atminkite: kuo didesnis dydis, tuo geresnis efektas.Bet kokio dydžio gali būti pritaikytas.

1. Žr. palyginimo lentelę ant drobės nustatyti kiekvieno deimanto numerį ir atitinkamą spausdinti numeris ant drobės.

2. Įdėkite raundo pabaigoje dotting pen į dotting cemento (stumti sunku išlaikyti cemento vietoje).

3. Naudoti raundo pabaigoje pen klijuoti deimantų ir šiek tiek paspauskite žemyn, kad būtų pašalinti bet kokią papildomą cemento.

4. Pertraukti dalinio kino ir vieta deimantas ant drobės pagal atitinkamą numerį.

5. Po apdailos, šiek tiek paspauskite žemyn deimantai su ranka ar knyga, siekiant užtikrinti, kad deimantai yra tvirtai pritvirtinti.

ir atitinkama išspausdinta numeris ant drobės. 2. Įdėkite raundo pabaigoje dotting pen į dotting cemento (stumti sunku išlaikyti cemento vietoje). 3. Naudoti raundo pabaigoje pen klijuoti deimantų ir šiek tiek paspauskite žemyn, kad būtų pašalinti bet kokią papildomą cemento. 4. Pertraukti dalinio kino ir vieta deimantas ant drobės pagal atitinkamą numerį. 5. Po apdailos, šiek tiek paspauskite žemyn deimantai su ranka ar knyga, siekiant užtikrinti, kad deimantai yra tvirtai pritvirtinti.

Žymos: diamond tapyba visą kerst, diamond dažai medis, diamond siuvinėjimo magija, diamond dažai, diamond mozaikos medis, 5d diamond dažai, 5d "pasidaryk pats" diamond tapyba visą gręžimo dervos kalėdų, kalėdų diamond dažai, kalėdų diamond siuvinėjimas, nuotraukos kalėdų.

Charakteristikos

Spalvų skaičius 1-30
Kilmės KN(Kilmės)
Rinkinys Tipas Taip
Rombo Formos ROUND
Modelio Tipas Scenic
Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)
Išorinės Pakuotės POPIERINIS MAIŠELIS
Medžiaga Derva
Naudoti Paveikslai
Stilius Europa
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Įklijavimo Srityje Pilnas
Rėmas No
Forma Vieną
Prekės Pavadinimas ZJZY

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

"PASIDARYK pats" Diamond Tapybos Kraštovaizdžio, kalnų krištolas Turas 5D Kryželiu rinkiniai "Paplūdimys Meilė" Mozaika Namuose Naujųjų Metų Dekoracijas 2021

Panašūs produktai: