Kalnų Dviračio Sėdynės Vamzdžio Apkaba, Dviračių Laikymo Sėdynės Vamzdžio Apkaba Lock " Greito Atjungimo Sagtis Aliuminio Sėdynės Vamzdžio Apkaba

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€0.13

-23%

€0.17

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

1. Tvirtas dizainas: padengtą seat post yra lygaus paviršiaus ir tvirto lygaus tvirtinimo varžtai užtikrina tvirtą ir saugų tinka.

2. Aukštos kokybės ir patvarių medžiagų: dviračių ramstis įrašas yra pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, kuris yra patvarus ir rūdžių įrodymas.

3. Lengva naudoti ir greitai spaudai: Ši dviračių rungtynių teikia greitas išleisti dizaino, kad yra lengva įdiegti ir naudoti.

4. Patogus dizainas: Jie yra naudojami tuščiaviduriai peties dizaino ir žemo profilio, sklandžiai, tvirtinimo varžtai, ergonomiškas dizainas, pratęstas svirtis, efektyviau ir patogiau.

5. Tuščiaviduriai dizaino ir vario tarpiklis: lengvas, tuščiavidurė konstrukcija; tvirtinimo tarpinės pagamintos iš vario, daugiau dėvėti, atsparus, taip, kad laikiklio gyvenimas yra ilgesnis.

Aprašymai:

1. Lengva naudoti: varžtas uždarymo suteikia tvirtą sukibimą.

2. Įvairių spalvų, pasirinkti iš: galite rinktis įvairių spalvų, galite pasirinkti pagal savo poreikius.

3. Puikus pakeitimas dalys: stovas yra iš tikrųjų puikus aksesuaras bet kokio stiliaus dviratis.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: aliuminio lydinys

Spalvos: geltona, raudona, mėlyna, juoda, sidabro

Pakuotė:

1 * Seat clamp

Žymos: anglies plieno apkaba, dviračių dalys, didelis, mks dviračių dalys, exustar dviračių dalys, srida dviračių dalys, stabdžių vamzdžio apkaba, tnc apkabos, apkaba sėdynės, aliuminio lydinio, apkabos, apkaba nuo balnelio iškyšos.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Apkaba

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Kalnų Dviračio Sėdynės Vamzdžio Apkaba, Dviračių Laikymo Sėdynės Vamzdžio Apkaba Lock

Kalnų Dviračio Sėdynės Vamzdžio Apkaba, Dviračių Laikymo Sėdynės Vamzdžio Apkaba Lock " Greito Atjungimo Sagtis Aliuminio Sėdynės Vamzdžio Apkaba

Panašūs produktai: