Vakare Suknelė Elegantiškas Chalatas De Soiree Samtelis Kaklo Bordo Vakaro Suknelės Ilga Suknelė 2019 Naujo Dizaino Nėrinių-up Vestido De Festa

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€74.74

-9%

€83.04

Dalintis

Apie prekę

Seksualus Brangioji Aukso Appliques Vakaro Suknelės Ilgai Abendkleider Mermd Satino Vakarinę Suknelę Chalatas De Soireeg Suknelės Ilgai Abendkleider Undinė Satino Vakarą Drss Chalatas De Soire Pirkėjas Pastaba: 1.Palikti pranešimą sąlygą : jei norite cusom padarė dydį ir spalvą ,Tiksli data, jums reikia suknelė ,Turi kitų poreikių suknelė duomenys, 2.jei norite, kad spalva pat, kaip paveikslėlyje ,taip pat prašome palikti pranešimą pasakyti . 3.Mes negalime padaryti suknelė tiksliai tos pačios kaip nuotraukoje ,prašome suprasti ,nes tai ne mūsų projektą,bet mes stengiamės pasiūlyti kiekvieną cliet aukščiausios kokybės. 4.Suknelė reikia viena mergina ,todėl sijonas bus purus kaip nuotraukos,kainą neįeina ,jei jums reikia vieno,prašome leiskite mums žinoti, prieš užsakymą . 5.Kaina nėra įskaitant visus vestuvių priedai, pavyzdžiui, vestuvių šydas ,pirštinės ,kepurės ,papuošalai. 6.Pirkėjai, prašome leisti maždaug 7 - 15 dienų pristatymas nuo užsakymo tvarkomi,gamybos metu mūsų gamykla yra 7 - 15 dienų, Gauti savo suknelę 14 -30 dienų,Plese anksto ruošiasi prearrange!start2

017

Naujas Dizainas Seksualus Brangioji Gld Aplique s Evenin2017 Naujas Dizainas

Apie Dydį:

Jei jums reikia mūsų Užsakymą Pagaminti, kad ši Suknelė, prašome užpildyti formą žemiau ir pasiūlyti mums, kai jūs pateikiate užsakymą. 1. Krūtinė: Cm/Cm 2. Juosmens: Cm/Coliai 3. Klubai: Cm/Inches 4. Tuščiavidurio Grindų Be Kulno: Cm/Inches 5. Gamtos Aukštis: Cm/Inches 6. Aukščio Kulniukai: Cm/Inches 7. Suknelė Uždarymas(Užtrauktuką ar Nėriniai?): (Paprastai mes recommand Nėrinių) 8. Suknelė Spalva( Prašome pasirinkti Spalvų Nėra.iš mūsų Spalvų paletę): Spalva Nr. # 9. Dėvėti Data: 10. Jokių kitų specialių reikalavimo,Jei jūs turite: Spalvų paletę: Nuo kompiuterių ekranai turi chromatinę aberaciją, ypač tarp CRT ekranas ir LCD cscreen, spalvų skirtumas negali būti vengiama, todėl mes negalime garantuoti, kad spalva mūsų produktai bus excetly pat, kaip nuotraukas matėte, prašome suprasti.Jei esate labai labai griežtos spalvos, prašome susisiekti su mumis pirma, prieš jums užsakymą.Ačiū.

Mokėjimas: priimame Sąlyginio mokėjimo, kuris yra Taiji.lt saugaus apmokėjimo.

Grąžinimo politika: 1.Užsakymo Atšaukimas

Mes suprantame, kad užsakant suknelę už jūsų ypatinga proga yra svarbi įmonei ir mūsų panaikinimo politika buvo sukurta turint tai omenyje.Tačiau, svarbu pažymėti, kad mūsų suknelės, pagaminti pagal užsakymą, ir dar kūrimo procesą pradėjo medžiagos negali būti naudojamos pakartotinai.Geros naujienos yra tai, kad po pateikiant užsakymą, dar yra laiko apsispręsti.Prašome kreiptis į mūsų panaikinimo politika žemiau detales.

2.Mūsų Atšaukimo Politika

- Užsakymų atšauktas per 24 valandas nuo apmokėjimo patvirtinimo,* galės grąžinti visą.

- Užsakymų atšaukti 1-3 dienas po apmokėjimo patvirtinimo, gali būti taikomas dalinis grąžinamoji išmoka, kurią sudaro visa, laivybos išlaidų ir 50% produkto įsigijimo kainos.

- Užsakymų atšauktas po 3 dienų nuo apmokėjimo patvirtinimo, gali būti taikomas dalinis grąžinamoji išmoka, kurią sudaro visą laivybos kaina.

- Kai jūsų užsakymas buvo išsiųstas, jis nebegali būti atšauktas.

3.Grįžęs Pakeisti arba Grąžinti pinigus

Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Atvykus jūsų paketą, mes rekomenduojame jums patikrinti ir įsitikinkite, kad suknelė buvo padaryta, kad jūsų užsakymo specifikacija.Pabandykite jūsų suknelė kaip įmanoma greičiau pašalinti be žymas, keisti ar plauti suknelė.

Jei grąžinate arba keistis suknelės ar aksesuarus, prašome įsitikinti, kad jie yra savo pradinę būklę - unworn, unwashed, nepakeistas, nesugadinta, švari, be korp, ir plaukų, ir žymas, sveika ir pritvirtintas.

4.Sugedęs, Sugadintas ar Misshipped Straipsniai

Jūs turite teisę grąžinti visą pirkimo kaina plius siuntimo išlaidos už gaminius su trūkumais, sugadintas arba netinkamai vežamos prekės.Jei manote, kad jūsų daiktai buvo apgadinta per pristatymą, jūs pirmiausia turi gauti "Žalos Įrodymų" dokumentai iš savo pristatymo vežėjas.

5.Klijuojant ar Įrengimo Klausimais

Kaip ir visi mūsų suknelės yra rankomis siuvami ir užsakovo, baigė suknelė gali skirtis apie vieną (1) colių bet kuria kryptimi nurodytos matavimai.Siekiant užtikrinti, kad jūsų suknelė bus dar jums tinka puikiai, mūsų siuvėjų sukūrė visas mūsų suknelės su papildoma medžiaga siūlių leisti nepilnametis dydžio pakeitimai, kurie turi būti lengvai ir greitai.

6.Suknelė yra ne dydis užsisakėte

Jei jūsų suknelė dydis skiriasi nuo specifikacijų jūsų užsakymo daugiau nei vieną colių, mes rekomenduojame jums rasti vietos pritaikyti atlikti koregavimus, ir mes mielai grąžinti jums 100 proc. produkto kainos siuvimo išlaidas.Jei pasirinksite šią parinktį,,, atminkite, kad prašymą gavusi iš savo specialiai kopija turi būti pateikiama, kai prašoma kompensavimo.

7.Suknelė yra dydžio galite užsisakyti bet netelpa

Suknelės, kad netelpa tinkamai, bet tinka specifikacijas galite užsisakyti negalima grąžinti arba pakeisti.

Kaip mūsų suknelės yra pagaminti su papildoma medžiaga siūlių, jūs galite padaryti nedidelių pakeitimų vietos siuvėjo, savo lėšomis.

Atkreipkite dėmesį: jei jūsų užsakymas specifikacijos skiriasi per labai iš galutinio dydžio prašymą, dydį, gali būti neįmanoma.

8.Spalvų Neatitikimas

Parametrai kompiuterio ekrano, gali pakisti spalva nuotraukose parodyta spalvų paletę savo parduotuvę.Nežymus spalvų neatitikimas tarp spalvų jūsų suknelė ir spalva, rodoma ekrane, dar nereiškia, kad suknelė yra su trūkumais ar misshipped.Tačiau, jei jūsų esate įsitikinę, kad gavote prekę neteisingai spalvos, prašome susisiekti su Klientų aptarnavimo Tarnyba, norėdami pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

Žymos: huawei honor 3x filmas, vaikai meniu restorane, moteris nustatyti liemenėlė, diržas, klaviatūra lenovo 80m3, aukšto kulno batai vyrų, odos apyrankė pin, moteris nustatyti karoliai, vaikai undinė tatuiruotės, moterų šėtono žiedai.

Charakteristikos

Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Elemento Tipas Vakarinės Suknelės
Audinio Tipas Tiulis
Proga vakarinę suknelę
Built-in Liemenėlė Taip
Mados Elementas paprastas
Siluetas A-LINE
Rankovės Stilius Reguliariai
Modelio Numeris ZHB-515
Talėja Natūralus
Tikrasis Vaizdai Taip
Traukinys Valymo Traukinio
Medžiaga Poliesteris
Prekės Pavadinimas LYABKA
Apdaila Blizgučiais
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Iškirpte Scoop
Vaizdo Tipas Tikrasis Vaizdai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Vakare Suknelė Elegantiškas Chalatas De Soiree Samtelis Kaklo Bordo Vakaro Suknelės Ilga Suknelė 2019 Naujo Dizaino Nėrinių-up Vestido De Festa

Vakare Suknelė Elegantiškas Chalatas De Soiree Samtelis Kaklo Bordo Vakaro Suknelės Ilga Suknelė 2019 Naujo Dizaino Nėrinių-up Vestido De Festa

Panašūs produktai: