Brangioji Imperija Aukšto Juosmens Šifono Susiėmę Puošnios Baltos Motinystės Promenadzie Suknelė Gestante Vestidos De Fiesta Gala,PD028

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€64.30

-13%

€73.91

Dalintis

Apie prekę

[xlmodel]-[custom]-[20904] Pirkėjas Pastaba

*******************************************************************

Jei norite užsakymą, prašome pasirinkti bet kokio standartinio dydžio užsakant, tada parašykite savo matavimų duomenis į pranešimo lauką, kai mokėjimo.

Jei po BRAZILIJOS , prašome pranešti mums imtuvas CPF , ir jei po Argentina , prašome pranešti mums imtuvas CUIL į pranešimo lauką, be to, mes negalite rašyti suknelė, ačiū už jūsų supratimą.Nepamirškite Parašyti Teisę Telefono Numerį ,reikia, reikia.

Apie laivybos būdas, aš siūlau jums pasirinkti DHL , nes Kinija Paštu, Oro Paštu, pristatymo laikas yra labai ilgas, mes negali garantuoti, suknelė gali pasiekti jums laiku.taip, kad nesukeltų žalos drabužius, nes express ilgą laiką.

Kadangi kompiuterių ekranai turi chromatinę aberaciją, ypač tarp CRT ekranas ir LCD ekrane, mes negali garantuoti, kad spalva mūsų produktai bus lygiai tas pats su nuotraukų, kai pamačiau.

Prieš užsakant, prašome perskaityti šį įrašą atidžiai ir užduoti visus rūpimus klausimus.Norėdami siųsti el. laišką, spauskite nuorodą "Užduoti klausimą pardavėjas" (viršuje, dešiniajame kampe, į šį sąrašą.Mes atsakysime į jūsų klausimus per 12 valandų.Jeigu negaunate atsakymo, prašome siųsti savo elektroninį paštą.

[xlmodel]-[foto]-[0000] Nuotraukos Sąrašą

[xlmodel]-[custom]-[20907]

[xlmodel]-[custom]-[20907] Spalvą ir Dydį Vadovas

Satino Audinys Spalva:

Šifono Audinio Spalva:

Prašome Pasirinkti tinkamą spalvą iš spalvų paletę..Dauguma Mūsų Suknelės gali būti padaryta bet kokia spalva iš mūsų spalvų paletę:)

Dydis Lentelė:

Gėlių Mergaitės Suknelė Dydis Lentelė

Kaip Matavimas :

[xlmodel]-[custom]-[20909] Apmokėjimas ir Pristatymas

Mokėjimo, Mes Priimta:

Mes galime priimti Taiji.lt, Kredito Kortelės, Moneybooker,QIWI Piniginės,T/T) arba Western Union.

Mokėjimas turi būti atliktas per 5 dienas .

Laivybos Būdas

Prašome Pasirinkti, Fitablt Laivybos būdas jūsų kūdikiui ,skirtingai, Turi Skirtingus Laiko Ir Patogiau,tiesiog pasirinkti vieną, kuris tinka jums.

Pastaba:

Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant.

Labiausiai užsakymai bus išsiųsti per 5-7 darbo dienas po apmokėjimo patvirtinimo.

"Nemokamas Pristatymas" punktas bus įdėjo "Hong Kong Post" ar "China Post" registruotu oro paštu, prekės gali būti tikrinama ir stebima internete.

Pristatymas paprastai trunka nuo 7 iki 21 darbo dienų.Dauguma straipsnių bus pristatyti per 3 savaites , o ten bus nedelsiant už tai, ko mes negalime kontroliuoti (pavyzdžiui, blogas oras).Jei tai atsitiks, tiesiog susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo, mes padėsime jums patikrinti ir išspręsti bet kokią problemą.

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

[xlmodel]-[custom]-[20906] Duok man 5 žvaigždučių!!!!

Kai jūs gaunate prekes, prašome pateikti mums savo atsiliepimus, taip, kad mes galime padaryti, kai gerinimo ir gali teikti geresnes paslaugas.Jūsų atsiliepimai būtų labai dėkingas.

Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, Mes norėtume išspręsti problemą kartu su skambinimo balsu kalbėti.

Mūsų parduotuvėje kviečiame jus ateiti dar kartą !!!Ačiū labai !!

Žymos: varžtas m2 riešutų rinkinys, sukiojamomis piniginės, uganda vėliavos smeigtukai, rgb 12 žiedas lempos, ufufy kolekcija, megztinis zara viršų, varžtas m1 f 4 x 3, furgonai hoodies vyras, vaikai žibintai berniukai.

Charakteristikos

Modelio Numeris PD0029
plius dydis, korsetas prom dresses sexy nėrinių matyti per prom dresses
Siluetas A-LINE
Iškirpte Brangioji
Proga Šalis,Prom,Vakare Renginys
Traukinys NĖRA
Talėja imperija
Medžiaga Poliesteris
iškilmingas suknelė prom dresses ilgai
mados gamyklos prom dresses promenadzie suknelė nekilnojamojo
Elemento Tipas Prom Dresses
ilgai promenadzie suknelė 2015 m. homecoming dress blue
Prekės Pavadinimas LBKKC SUKNELĖS
Tikrasis Vaizdai Taip
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Built-in Liemenėlė Taip
prom dresses pigūs prom dresses 2015 m. vestido de perola para festa
Dydis Custom Size OR Standard Size
Apdaila Klostyti
Spalva Neprivalomas spalva iš mūsų spalvų paletę
Rankovės Stilius Nuo Peties
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Audinio Tipas Šifono
prom dresses greitas pristatymas balta prom dresses

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Brangioji Imperija Aukšto Juosmens Šifono Susiėmę Puošnios Baltos Motinystės Promenadzie Suknelė Gestante Vestidos De Fiesta Gala,PD028

Brangioji Imperija Aukšto Juosmens Šifono Susiėmę Puošnios Baltos Motinystės Promenadzie Suknelė Gestante Vestidos De Fiesta Gala,PD028

Panašūs produktai: