Šiuolaikinių LED Stalo Lempa Vandeniui 5V USB Atmosfera Įkrovimo Lemputė staliukas Šviesos Biuro Patalpos Miegamųjų Namo

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€42.33

-30%

€60.48

Dalintis

Apie prekę

Antraštinė dalis .pavadinimas{ padding:25 piksel. 0 20 taškų 0; text-align:center; } .title>div:n-tojo-of-type(1) { font-weight: bolder; font-size:20 taškų; } .title>div:n-tojo-of-type(2){ color: #c5c5c5; font-size:12px; } .eilės { display: flex; } .eilės-item{ width:100%; aukštis: 330px; flex:1; padding:5px 3px; dėžutės dydžio:sienos-langelis; } .eilės-item-vidinis{ width:100%; height:100%; border:2px solid #F7F7F7; dėžutės dydžio:sienos-langelis; padding:3px; position:relative; } .vėliavos { position: absolute; top: 3px; dešinėje: 3px; plotis:34px; aukštis:32px; } .vėliavos>img{ width:100%; height:100%; } .eilės-img{ width:100%; aukštis:calc(100% - 60 taškų); } .eilės-kaina { width: 100%; aukštis: 60 taškų; } .eilės-kaina>p{ text-įtrauka:15px; margin:5px 0 0 0; width:100%; perpildymo: auto; font-size:16px; } .eilės-kaina>p>span{ display:inline-block; float:left; plotis: 50%; } .eilės-kaina>p>trukmė:n-tojo-of-type(1){ text-decoration:line-per; } .pirkti dabar-wrap{ width:100%; padding-top:10px; text-align:center; } @žiniasklaidos ekrane ir (max-plotis:414px){ html,body { width: 100%; } kūno {margin: 0; } .eilės{ display:block; perpildymo: auto; } .eilės-item{ plotis: 50%; aukštis:330px; display:inline-block; float:left; } .eilės-kaina{ height: 40px; } .eilės-kaina>p { font-size: 12px; teksto įtrauka:15px; } } TEMINIAI PRODUKTAI, MES SUTEIKTI JUMS SU KOKYBĖS MADOS

$9.78 $4.29

$16.69 $4.68

$26.69 $3.95

$3.42 $1.97

$3.68 $3.58

$12.69 $3.82

$4.45 $0.97

$2.54 $0.53 Kulka Taškų:

1、Belaidžius Aliuminio Metalo Stalo Lempos: Metalo LED stalo lempa, baterijomis, universali USB jungtį.Jis gali būti prijungtas prie bet kurio USB prievado (įskaitant nešiojamieji kompiuteriai, kompiuteriai, mobilūs maitinimo šaltiniai, sienos lizdai ar maitinimo plokštės), per jungiamąjį kabelį.

2、Nešiojamų Didelės Talpos Baterija Lempos: Baterijos talpa: 4400mAH-USB kabelis, įkraunama baterija, gali būti naudojama 16 valandų, kai visiškai įkrautas (taip pat galima naudoti įkraunant), praėjo saugos sertifikavimo, tai puikus stalo lempos gali lengvai paversti savo erdvę.Jūs galite įdėti žibintai bet kurioje vietoje, miegamasis, studijų, biuro, svetainė, valgomasis, baras, kavos parduotuvė, viešbutis, kambario ir kt.

3、Pritemdomi Naktiniai staleliai, Lempa: 2-lygio ryškumą dimmer mygtuką, kad būtų galima lengvai keisti ryškumą, tiesiog švelniai paspauskite lemputę, atspindintis puikus sintezės modernus ir madingas žavesio, tai gyvas lempos išlaiko tobulą perspektyvos pastato, ir yra tiek Prieinamos ir patvarus apdaila yra puikus pavyzdys, puikus meno ir erdvės dizaino.

4、Ergonomiškas Dizainas: Apvalios konstrukcijos, 360 laipsnių apšvietimo, aliuminio lydinio kėbulas, įbrėžimams atsparus ir patvarus, aplinkos apsaugos, mažas energijos suvartojimas, neslidus bazės dizainas, lygus ir plonas metalo ginklus su matiniu šešėliai, todėl ji atrodo stilingas, naudoti šią stalo lempa punktą Gyvinti savo darbo vietos.

5、1 Metų Rūpesčių Garantija: Pakraunama lempos suteikia 1 metų rūpesčių garantija.Jei jūsų stalo lempos nepavyksta per 1 metai, prašome susisiekti su mumis iš karto jį pakeisti.Mūsų klientų aptarnavimo komanda, pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas ir siųsti jums naują lemputę nemokamai, prašome būti tikri, kad perkate!

Specifikacija:

Pavadinimas: Atmosfera Įkrovimo Lemputė

Medžiaga: Aliuminio Lydinys + Akrilas

Įtampa: DC5V

Perjungti režimą: touch jungiklis

Maitinimo režimas: USB

Produkto spalvos temperatūra: 3000K

Šviesos šaltinio tipas: LED

Galia: 3.5 W

Spalva: juoda/balta/aukso

Baterijos talpa: 5200MA

Atsparus vandeniui klasė: IP54

Ne, įskaitant USB, Adapteris,

Mokestis 5H, pabrėžti baterija: 16H, mažos akumuliatorių baterijos veikimo laikas: 24H

Spalva: juoda [touch tamsos], baltas [touch tamsos], gold [touch tamsos]

Dydis: apie 14*13.5*39.3 cm/5.51*5.31*15.47 į

Pakavimo Sąrašas:

Įkrovimo Stalo Lempos*1

USB Kabelis*1

Instrukcija*1

APMOKĖJIMAS: 1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga,TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po užsakymo. 3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Sumokėti.

PRISTATYMAS: 1) Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant. 2) Paprastai visi užsakymai bus išsiųsti per 1-2 darbo dienas nuo apmokėjimo patvirtinimo. 3) vežimas, Paštu, Oro Paštu, tik už mažiau nei 2 kg svorio prekių. 4) Jei jums reikia prekių labai skubiai ,prašome susisiekti su mumis DHL ar Fedex Laivybos ir kt.Mes apskaičiuoti siuntimo išlaidų už jus.Ji visada trunka apie 3-7 dienų atvykti.

GRĄŽINAMOSIOS išmokos: 1) Mes padarysime viską, kad padėti mūsų klientams.

2) Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

ATSILIEPIMŲ: 1) Savo pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. 2) Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 3) Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. 4) Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: lempos tabl, lengva squeezer, lotus stalo lempos, baterijos įkrovimo stalo lempos, mediniai stalo lempos įkrovimo, led 360 laipsnių besisukantis stalo lempa, grandinės žibintas įkraunamas, stalo lempos led, dekoro namai, namų salė kilimėliai.

Charakteristikos

Kištuko Tipas EU
Yra Protingas Prietaisas No
Prekės Pavadinimas AOKAILA
Pagrindo Tipas Kita
Yra Pritemdomi Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Savybės USB Įkrovimas
Korpuso Medžiaga Aliuminio
Stilius Modernus
Maitinimo Šaltinis Įkraunamoji Baterija
Medžiaga Aliuminio
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Įtampa 5V
Garantija -
Atspalvis Tipas geležies
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Apdaila Poliruotas Chromo
Sertifikavimo BMK
Modelio Numeris led stalo lempa
Jungiklio Tipas Mygtukas Jungiklis

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Šiuolaikinių LED Stalo Lempa Vandeniui 5V USB Atmosfera Įkrovimo Lemputė staliukas Šviesos Biuro Patalpos Miegamųjų Namo

Šiuolaikinių LED Stalo Lempa Vandeniui 5V USB Atmosfera Įkrovimo Lemputė staliukas Šviesos Biuro Patalpos Miegamųjų Namo

Panašūs produktai: