3D Vaisių Huawei mate 10 lite Padengti Silikono Minkštas raštas atveju, Huawei p10 lite p9 lite mini telefono atvejais fundas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.25

-19%

€4.06

Dalintis

Apie prekę

sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

3D Vaisių Huawei mate 10 lite Padengti Silikono Minkštas raštas atveju, Huawei p10 lite p9 lite mini telefono atvejais fundas Aprašymas: 100% visiškai naujas aukštos kokybės Huawei mate 10 lite/p10 lite /p9 lite /p9 lite mini atveju mes turime 4 modeliai,prašome pasirinkti vieną jums reikia. 1.už "huawei" mate 10 lite 2.už "huawei" p10 lite 3.už "huawei" p9 "lite" 4.už "huawei" p9 lite mini Naujas Mados Stilius , Išskirtinis debu 3D vaisių Dažytos DIZAINAS, Minkšti Silikoniniai apsauginiai atveju!!Spalvotas piešimo technologijų Integracijos animacinių filmų dizainas ne tik leidžia jums pridėti mielas , bet taip pat siekiant apsaugoti jūsų meilės mašina Medžiaga: Silikonas Geros medžiagos kietumas

Priedu TIK telefonas neįskaičiuotos.

Pakuotės Turinys:

1 Gabalas atveju.

Dėmesio, aš norėčiau duoti jums patrauklią kainą, jei jūs perkate mūsų prekes urmu, daugiau, galite pirkti, pigiau, kaina, kurią jūs gausite, tikiuosi, kad gali dirbti su jumis artimiausiu metu.su aukštos kokybės, konkurencingos kainos ir geras aptarnavimas: aš manau, kad bus geriausias tiekėjas, kad galite pasitikėti Kinijoje.

Mokesčių Deklaracija

Visi importo muitai/mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė, mes nėra atsakingas už bet kokius importo muitai/mokesčiai ir muitų išlaidų.

Visus produktus kaina yra ne būti taikomi importo muitai/mokesčiai, turite pasitarti su savo vietos muitinės daugiau informacijos apie importo muitai/mokesčiai.

Pristatymas :

Laivų, iš Kinijos per 24 Valandų darbo dienų nuo apmokėjimo pašalinta.Didmeninė pavedimų pristatymo trukmė priklauso nuo kiekio.

Mes laivas visame pasaulyje, mes post siuntiniai iš Kinijos China post ePacket į JAV,JK ir Australijoje.Į kitas šalis-Kinija po oro paštu.Prašome suprasti, kad tarptautinės laivybos reikalauja daugiau sudėtingų laivybos procedūras (pvz., abiejų šalių muitinės, tranzito stočių ir pan.), ji turbūt reikės ilgiau laiko savo daiktus atvykti į galutinę paskirties vietą, paprastai tai trunka apie 10-30 darbo dienų, pristatymo, kai kurios atokiose vietovėse, ir mažos šalys gali užtrukti dar ilgiau, prašome turi pagrįstų lūkesčių, mūsų laivybos laikas. (Greitojo pašto gali būti įrengtas pirkėjui pageidaujant papildomų, laivybos mokestis, tokios, kaip DHL, UPS, FEDEX, TNT.)

Atsiliepimai :

Teigiami atsiliepimai yra labai vertinama ir aš padaryti tą patį grįžti.Jei nesate patenkintas dėl bet kokios priežasties.Prašome nepalikite Neigiamą arba Neutralų Grįžtamąjį ryšį - leis man galimybę, kad jums malonu ir aš daryti viską, ką galime, kad išspręsti problemą.Susisiekite su manimi, svetainės pranešimą, ir aš susisieksime su jumis, kad darome viską, kad išspręsti jūsų problemą!

Kontaktai :

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, naudojant Taiji.lt pranešimą

Visus laiškus atsakyta per 24 valandas.

Mes prašome, kad jūs prašome susisiekti su mumis ir išspręsti visus klausimus dėl sandorių, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.

Ačiū už prekybos su mumis!

Žymos: nėrimo nešti paplūdimio, dmc siūlai, siuvimo, kreida lenta markee, ugnį ginklą nonlethal, apima standus telefono, civic mėlyna shifter, nėrimo siūlai, žaislai, gaisro pirštines, kanada, "iphone" x clearcase.

Charakteristikos

Stilius Animacinių filmų/mada
Kilmės vieta Šendženas
Savybės 3D vaisių atveju
Suderinamos Prekės "Huawei"
Prekės Pavadinimas jadoly
Dizainas Animacinių filmų
svoris 17g/vnt
suit2 Atveju, Huawei P9 Lite
Spalva 6 spalvos
Produkto pavadinimas "Huawei" P10 Lite Atveju
Kokybė 100% Brand New ir Aukštos Kokybės
Kostiumas 3 už "huawei" p9 lite mini fundas
Tipas Įrengtas Atveju
Funkcija Su Piršto Žiedu
Suit1 "Huawei" Mate 10 Lite Atveju
Didmeninė ir Mažmeninė Parama

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

3D Vaisių Huawei mate 10 lite Padengti Silikono Minkštas raštas atveju, Huawei p10 lite p9 lite mini telefono atvejais fundas

3D Vaisių Huawei mate 10 lite Padengti Silikono Minkštas raštas atveju, Huawei p10 lite p9 lite mini telefono atvejais fundas

Panašūs produktai: