Elektrinis Motoroleris, Dviratis Priekinis Krepšys Sulankstomas Dviratis Rankena, Krepšys EVA kietas lukštas, Subalansuoti Dviračio Priekinis Krepšys Kabo Krepšys

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€11.92

-27%

€16.33

Dalintis

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、Kokybės Medžiaga: - Tai dviračių priekinis krepšys yra pagamintas iš aukštos kokybės, aukštos kietumas EVA poliesterio medžiagos, tvirtas ir anti-deformantion.Labai lengvi ir upuść atsparus, jis puikiai atitinka metalo tekstūros motorolerių ar dviračių įvairių spalvų.

2、Didelės Talpos: Didelės talpos, tinka saugoti motoroleris įkrovikliai, mobilieji telefonai, saugos žibintai, remonto komplektus ir skubios pagalbos krepšys.Tik atidarykite maišelį ir patikrinti, ar viskas yra, trukdo jums išvykti iš dalykų, už.

3、Reguliuojami Dirželiai: Reguliuojami dirželiai saugojimo atveju konvertuoja motoroleris, laikymo krepšys, prie rankenos maišelį arba pečių maišą, kaip jums reikia.Ilgis ir dydis atveju taip pat galėtų būti koreguojami pagal jūsų pageidavimus.

4、Viduje Akių Kišenėje Dizainas: Klasifikuojamas saugyklos projektavimo, akių kišenėje viduje, kad viskas juda aplink ir žalos vertybių, tokių kaip mobilieji telefonai.

5、Praktiškas Aksesuaras: Šis elektrinis motoroleris, saugojimo krepšys yra pagamintas iš PU, ir užtrauktukas yra pagamintas iš drėgmei atsparios medžiagos, bet prašome ne lietaus ilgą laiką, siekiant išvengti vandens nuotėkio.Nuostabus aksesuaras elektrinis motoroleris, balansavimas motoroleris, elektrinis lankstymo dviratį, sulankstomas dviratis, ir kt.

Savybės:

4L didelio talpa : Built-in kamerų maišelis išvengiama netvarkos, pakankamai vietos kasdienio būtinumo kaip motoroleris, įkrovikliai, mobilieji telefonai, maitinimo bankai, akinių, vaizdo kamerų, saugos žibintai, remonto rinkiniai ir kitos pirmosios pagalbos rinkinys.

Platus suderinamumas: kabo krepšys yra atsparus vandeniui, drėgmei atsparus.stiprus ir tvirtas.Slopinimas ir suspaudimo prevencija.Didelės talpos vietos.Tinka visiems motoroleriai ir dviračiai.

Premium EVA medžiaga: motoroleris, priekiniai kabo krepšys yra stiprus, dėvėti, atsparus smūgiams, slėgiui atspari, amortizavimo ir drėgmei atsparus.

Magija Dirželis Dizainas: Su magija dirželis dizainas, saugojimo krepšys yra lengva įdiegti ir reguliuojamas.Juostelės iš abiejų pusių gali būti pritvirtinta prie rankenos per przystawkę uždarymo.

Specifikacija:

Būklė: 100% visiškai naujas

Tipas: elektrinis motoroleris, priekinis krepšys

Medžiaga: PU + EVA (hard shell medžiagos)

Spalva: juoda

Dydis: apie 29*14*20cm/11.41*5.51*7.87 į

Svoris: apie 285g

Tinka: elektriniai motoroleriai, elektros balansavimo motoroleris, elektrinis lankstymo dviračiai, veidrodėliai dviračiams.

Paketų Sąrašo:

1 x Elektrinis Motoroleris, Priekinis Krepšys

Žymos: motorola 30 stiklas daug, dryžuotas medvilnės audinys patalynės spalva, filp atveju zte blade v8, filofax asmens refil, grotelės, medžio šiuolaikinės, dryžuotas medvilnės audinys vaikas mergina suknelė, led tv 24 colių android, led tutu sijonas palaipsniui, dryžuotas medvilnės audinys patalynė žibintai.

Charakteristikos

Modelio Numeris Elektrinis Motoroleris, Saugojimo Maišelis
Medžiaga PU + EVA (hard shell medžiagos)
Prekės Pavadinimas LACYIE
Tipas elektrinis motoroleris, priekinis krepšys
svoris about 285g
Kilmės AE(Kilmės)
Sąlyga 100% Brand New
Spalva Juoda
Dydis about 29*14*20cm/11.41*5.51*7.87in
Sertifikavimo EVA
Funkcija Kita

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Elektrinis Motoroleris, Dviratis Priekinis Krepšys Sulankstomas Dviratis Rankena, Krepšys EVA kietas lukštas, Subalansuoti Dviračio Priekinis Krepšys Kabo Krepšys

Elektrinis Motoroleris, Dviratis Priekinis Krepšys Sulankstomas Dviratis Rankena, Krepšys EVA kietas lukštas, Subalansuoti Dviračio Priekinis Krepšys Kabo Krepšys

Panašūs produktai: