Lipnios LED Šviesos Juostelės Tvirtinimo apkabos ir Sąvaržos,LED Šviesos Juostelės Įrašus,LED Šviesos Juostelės Laikiklį (100-PACK Balta)

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€4.52

-43%

€7.93

Dalintis

Apie prekę

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

1. Lipnios pagrindo, stiprus juosta: dvipusis, putų juosta daro lipni super gera.Ji paprastai trunka daugiau nei 24 valandas, kad būtų pasiekti maksimalius klampumą ir stabilumą.Ji yra lengva įdiegti ant lygaus paviršiaus.Šviesos juostos įrašą gali būti naudojami ir su LED šviesos juosta šviesos ir USB kabeliai.

2. LED šviesos juosta gnybtas ir kabelių montavimo apkaba.Ji yra ne tik tinka SMD 5050/3528/2835/5730/3014 vandeniui ir ne vandeniui LED juostelės žibintai.Jis taip pat tinka USB kabelio montavimas automobiliuose, namuose, mokyklose ir biuruose.Bet kokio tipo mažo skersmens vielos (didžiausias skersmuo 0.1 colių), pavyzdžiui, tinklo kabelis, USB automobilinis laidas, pelės kabelis, klaviatūra, kabelis, Kalėdų šviesos kabelis, LED šviesos juosta kabelis, ir kitus USB kabelis valdymo.

3. Tinka daugeliui paviršių.Nesvarbu, jūsų sienos, plastiko, medienos, gl, metalo ar gumos (ar kitų), kad ATB-WL002 lipnios tvirtinimo apkaba, kurie padės jums užbaigti savo USB namuose, kabina, biuras, kelionės priekaba, stovyklavietės ar bet koks darbas erdvė Kabelių ar LED juostelės šviesos " organizaciją.Visi laidai ir LED juostelės yra labai lengva gnybtas ir atlaisvinkite laikomasi LED juostelės laikiklį.Taip pat labai tinka valdyti kai kurie USB laidų, automobilių belaidžio automobilių įkrovikliai ir "Bluetooth" prietaisų.

4. Ne dae.Nereikia punch skylės ar įdiegti varžtais.Todėl bus ne dae paviršiaus straipsnis.Jūs galite naudoti šią LED šviesos įrašą pataisyti LED šviesos juosta ir lengvai papuošti jūsų kambarį, miegamąjį, virtuvę ir TELEVIZIJOS fone.

5. Palikti savo darbo vietos ir gyvenimo švarią ir tvarkingą.Į ATB-WL002 USB kabelis, laikiklis, bus išspręsti jūsų problemą ir užtikrinti, kad jūsų USB laidas, organizuoja ir lengva naudoti.Tinka jūsų rankų įrangą, mobiliojo ryšio telefonas, įkroviklis, USB duomenų kabelis, maitinimo kabelis, kompiuteris, nešiojamas ir o kabelis, žaidimų konsolės, kabelis, Ethernet, HDMI, TV, muzikos instrumentų kabelių ar kiti priedai, ko jums reikia.

Specifikacija:

Darbinė temperatūra: -40~100°

Diegimo Pastabos:

1. Kai jums nustatyti LED šviesos juosta, prašome patikrinti, ar modelis jums reikia įdiegti ir naudoti

Ar rungtynių vielos skersmuo.

2. Prašome patikrinti, ar jūsų elektros energijos tiekimo yra miręs, ne išjungti maitinimo.

3. Prieš tvirtindami įrašą, prašome valyti dulkes nuo paviršių, pašalinti lipdukai, įklijuokite juos, ir paspauskite ir palaikykite 2-3 sekundes.

4. Nedėkite jokių svoris apie juos, kol klijai yra tikrai įstrigo.

5. Skaidrių LED juostelės arba kabelį į gnybtų.Mes rekomenduojame įdiegti 4-6 gabaliukus per metrą, ir fiksuotą paviljonas yra labiausiai puikus efektas.

6. Mėgautis jūsų gražus darbas!

spalva: balta

Medžiaga: nailonas

dydis: 16x1m

Pakuotės Turinys:

1 krepšys * Nailono PA66 Klijų įrašus(100-PACK)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: 6 pin led juostos, laikiklis led juostos, jungtis led, lipni vielos, pritvirtinkite viela, jungtis led juostos, laikiklis led juostos, laikiklis led juostos, įrašo led juostos, Kabelio mount.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Lipnios LED Šviesos Juostelės Tvirtinimo apkabos ir Sąvaržos,LED Šviesos Juostelės Įrašus,LED Šviesos Juostelės Laikiklį (100-PACK Balta)

Lipnios LED Šviesos Juostelės Tvirtinimo apkabos ir Sąvaržos,LED Šviesos Juostelės Įrašus,LED Šviesos Juostelės Laikiklį (100-PACK Balta)

Panašūs produktai: