Nauja Išpardavimas
ZhuoAng Juodi Debesys lietaus lašas Aiškių Ženklų Padidinti

ZhuoAng Juodi Debesys lietaus lašas Aiškių Ženklų "PASIDARYK pats" Scrapbooking/Kortelės Priėmimo/Albumas Dekoratyvinis Silikoninis Spaudas Amatai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.09

-31%

€3.03

Dalintis

Apie prekę

Produkto Aprašymas

5.12*5.12 colių Antspaudas Nustatyti(13*13cm)

Medžiaga:Silikonas

Savybės: debesis

Naudojimas: "PASIDARYK pats" Scrapbooking

Jei radote produktai nėra arba neveikia, kai gauna sklypas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes visada suteikti jums patenkinti rezultatu!

Siuntos Informaciją

1.Pasaulio Pristatymo

2.Mes atsiųsime jums per dvi darbo dienas.

3.Prašome įsitikinkite, kad jūsų vardas, adresas ir telefono numeris yra teisingas.(Pavadinimai turi būti užpildyti vardai)Jei norite pakeisti savo adresą , prašome susisiekti su mumis laiku.

4.Atkreipkite dėmesį, kad jūsų apsaugos laikotarpį.Jei apsaugos laikotarpis yra apie baigiasi , bet prekės dar nebuvo pristatytas.Prašome nesijaudinkite.Jūs galite susisiekti su mumis pratęsti apsaugos laikotarpį už jus.

Pristatymo Sėkmingai/Gedimas

1. Jei prekės yra pristatomos sėkmingai, jūs taip pat esate patenkinti mūsų produktais.Prašome pateikti mums penkių žvaigždučių pagirti.Dar kartą ačiū už jūsų paramą.

2.Jei prekės prarastos ar pažeista tranzitu , nereikia atidaryti ginčo pirmas.Jūs galite susisiekti su mumis.Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Mes gali išsiimti jis jums ar grąžinti visą.Mes bus atsakingas už jūsų užsakymą!

Žymos: projektorius rinkinys h4 koito, lazerinis projektorius tv 4 k, projektorius mergina brėžinys, projektorius led 500 watt, projektoriaus šviesos prado, projektoriaus lempa 3 m x20, projektoriaus lempa calgary, projektorius italijos vėliava, projektorius hush langelį pirkti.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas ZhuoAng
Naudoti "PASIDARYK pats" Scrapbooking
Tipas Standartinis Antspaudas
Stilius debesis
Tipas Didmeninės No
Dydis 13*13cm/5.12*5.12 colių
Medžiaga Silikono
Modelio Numeris YC-073
Spalva Skaidrus
Rinkinys Tipas No

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

ZhuoAng Juodi Debesys lietaus lašas Aiškių Ženklų

ZhuoAng Juodi Debesys lietaus lašas Aiškių Ženklų "PASIDARYK pats" Scrapbooking/Kortelės Priėmimo/Albumas Dekoratyvinis Silikoninis Spaudas Amatai

Panašūs produktai: