Nuleisti Laivą Astronomijos Teleskopas Vaikams & Suaugusiųjų 70mm Refraktoriumi Su Ieškiklio Aprėptis & Trikojo de gran Telescopio kampinis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€48.25

-29%

€68.92

Dalintis

Apie prekę

Astronomijos Teleskopas Vaikams & Suaugusiųjų 70mm Refraktoriumi su Ieškiklio Aprėptis & Trikojo

Apie šią prekę

【Puiki Dovana Vaikams & Benginners】 Puikus teleskopas vaikams & pradedantiesiems kaip Kalėdų dovanos ar gimtadienio dovanos.Stebėti dekoracijos ir dienos metu, stebėti žvaigždes ir mėnulį naktį.Šis teleskopas yra puikus pasirinkimas ištirti astronomija.

【Gera Parener Kelionės】 teleskopas tinka keliaujant.Nešiojamos kuprinės yra naudojami saugoti teleskopas, ištraukiamas trikojis, mobiliojo telefono adapteris ir kt.Greitai ir lengvai įdiegti ir naudoti.

【Aukštos Kokybės Optika】400mm f/5.7) židinio nuotolis, diafragma 70mm, visiškai multi-padengto optinio stiklo su aukšto perdavimo sukuria apsvaiginimo vaizdų ir apsaugoti savo akis.Puikus teleskopas tyrinėti žvaigždes ir mėnulį.

【Labai priartinus objektą】Ateiti su dviem 1.25" keičiami okuliarai k25mm ir k10mm už 16x ir 40x nuomonę. 5x24 finderscope leidžia nustatyti objektus, lengvai.3x Barlow lęšis gali padidinti tris kartus.Įstrižainė prizmė gali gauti vertikaliai vaizdus.

【Bendrinimo Realiu Laiku】išmaniojo telefono adapterį galite lengvai prijungti telefoną prie teleskopo, užfiksuoti nuotraukas ir vaizdo įrašus iš telefono ekrano, ir dalinkitės jais su šeima ir draugais realiu laiku per mobilųjį socialinės programinės įrangos.

Specifikacija:

Diafragma: 70mm.Židinio Ilgis: 400mm.Okuliaro: 25mm,10mm.Didinimas Veidrodis: 3X/1.5 X.

Pakavimo:

1 x Astronominis Teleskopas

1 x Trikojo

Žymos: raktų ieškiklis, "bluetooth" tracker, telescop, monokuliariniai telescop, antikvariniai astronomija, dot ieškiklis, 60mm finder metalo taikymo sritis, 70mm teleskopas, Žiūronų, žiūronų monokuliariniai.

Charakteristikos

style10 teleskopas astronominė profesinės
style18 teleskop
Style25 visao noturna
Modelio Numeris 70400
style19 naktinio matymo taikymo sritis
style3 Medžioklė
Kilmės KN(Kilmės)
style5 Naktinis Matymas
style17 svbony
style7 caza
style9 chasse
style8 telescopio astronomico profesional
Style22 lornetka
style16 teleskopas astronominė
style6 Žiūronai
Tipas Monokuliariniai
style15 binoculos longo alcance
Style24 caccia
style11 Monokuliariniai
style14 Kempingas
Style23 undefined
style2 Telescopio
style13 binoculares
Style1 Teleskopas
style12 celestron
Style21 profesionalūs žiūronai
style20 telescopio astronomico profesional 1000x

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Nuleisti Laivą Astronomijos Teleskopas Vaikams & Suaugusiųjų 70mm Refraktoriumi Su Ieškiklio Aprėptis & Trikojo de gran Telescopio kampinis

Nuleisti Laivą Astronomijos Teleskopas Vaikams & Suaugusiųjų 70mm Refraktoriumi Su Ieškiklio Aprėptis & Trikojo de gran Telescopio kampinis

Panašūs produktai: