"PASIDARYK pats" Kraštovaizdžio Sklendę, Kablys, Komplektai, Vaikams, Pradedantiesiems, Kilimas Nedėkite Amatų Mezgimo Siuvinėjimo Rinkinys Pradurkite Adata Starter Kit su Siūlų

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.51

-43%

€6.16

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas:

KŪRYBINGI IR ĮDOMUS: Sukurti spalvingi meno kūriniai yra linksmas ir įdomus.Tai puiki veikla, kelionės, ir jūs galite pasiimti su savimi bet kur.Baigtas dydis yra apie 20cm / 7.87 colių.

MĖGAUKITĖS DŽIAUGSMĄ KILIMAS PRIKABINIMO: Atraskite nuostabų pasaulį kilimas nedėkite!Priėmimo užsikabinęs kilimas yra stebėtinai lengva, ir vaikai gali mėgautis laivus, kaip jų gražus dizainas atsiranda ant drobės.

APIMA VISKĄ: suteikia visus įrankius, jums reikia sukurti mini kilimėliai.Įskaitant siuvinėjimo audiniai, medvilniniai siūlai paketą, pradurkite adata, siuvinėjimui rėmo.

BEGALINES GALIMYBES: Šis "PASIDARYK pats" projektas turi kelis tikslais ir gali būti naudojama papuošti daug namų apyvokos daiktai.Naudojama papuošti savo gyvenimo kambario, miegamasis ir studijų kambarių ir daugiau.

DARO PUIKI DOVANA: Jūs galite sėdėti ant sofos su savo šeima ir mėgautis sukurti savo labai savo tekstūra miniatiūriniai gobelenas.Tai puiki dovana gimtadienio, šventės, motinos diena, ir dar daugiau!

Specifikacija:

Medžiaga: Medvilnė , Mediniai

Komplektą Sudaro:

1 Nustatykite, Pradurkite Adata Rinkiniai

Žymos: emalio adata minders, siuvinėjimui vilna, audinio oksfordo pradurkite adata, "pasidaryk pats" electron rinkinys, pradurkite adata kilimas, siuvinėjimo rinkinys gėlė, džinsai embroydery, pradurkite adata kit complet:, "pasidaryk pats" rankinė krepšys, panda spyna kablys pagalvė.

Charakteristikos

Drobė Pakavimo Metodas Sulankstyti
Modelio Tipas Animacinių filmų
Medžiaga Kita
Kiekis 1 Set
Temos Mėnulis
Išorinės Pakuotės POPIERINIS MAIŠELIS
Tipas Pradurkite Adata Siuvinėjimo Rinkiniai Starteris
Rėmas Taip
Naudoti Paveikslai
Stilius Europa
Dydis 2
Siuvinėjimo Būdas Net Siuvinėjimas
Prekės Pavadinimas Kesoto
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

"PASIDARYK pats" Kraštovaizdžio Sklendę, Kablys, Komplektai, Vaikams, Pradedantiesiems, Kilimas Nedėkite Amatų Mezgimo Siuvinėjimo Rinkinys Pradurkite Adata Starter Kit su Siūlų

Panašūs produktai: