Dvigule Lova Namų Miegamajame Medžio Masyvo Dviejų Dydis Palėpėje Lova Su Kopėčiomis, Paauglių Ir Suaugusiųjų Dvigule Lova Su Atitvaro

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€229.62

Dalintis

Apie prekę

74397 Baldai

Tai Medžio masyvo dviejų Dydis Palėpėje Lova su Kopėčiomis, yra minimalistinis, stilingas lova rėmo, kuris gerai dirba su įvairiomis dekoravimo stilių ir daro tai lengva jums, siekiant padidinti ir pagerinti savo erdvę.Featuring stiprus, pušies masyvo medienos ir aštuonių remti skersiniai, ši lova yra pastatytas paskutinis, užtikrinant, kad jis lydės jus daugelį metų.Graži apdaila suteikia elegantišką išvaizdą, todėl ši lova rėmo puikus priedas prie bet kokio miegamojo, nereikia praleisti galimybę parsinešti jį namo šiandien.Kas daugiau, šis produktas pristatomas su plokštelių rinkinį, nereikia praleisti galimybę parsinešti jį namo šiandien.

[Elegantiškas dizainas] Šio Medžio masyvo dviejų Dydis Palėpėje Lova su Kopėčios yra sukurta su gera siluetas ir atspalvis elegancija.Tai suteikia bet kurioje patalpoje kibirkštis stilių, kad tiek modernus ir nesenstantis.

[Tvirta Konstrukcija] lovos struktūra yra pagaminti iš aukštos kokybės pušies masyvo medienos, pušies masyvo kojos ir stiprus, patvarus rėmas taip, kad lova yra tvirtas ir patvarus.

[Stabilumu] Aštuoni tolygiai pasiskirsto ir kietos medienos skersiniai mišinys natūraliai į jau tvirtas rėmas suteikti pridėtinės žemės paviršiaus-iki paramą, kuri suteikia stabilumo.Palėpėje lova funkcijų, turėklus papildomą saugumą ir yra prieinama per tvirtas, pasviręs kopėčių.Mėgautis daugelį metų atsipalaidavimo ir šeimos įdomus, saugus šiuo kruopščiai sukurtas, medienos platforma lova.

[Sveikata ir Komfortas] Ne lauke pavasario reikia, ir nereikia fondas.Paprastas elegantiškas medienos rėmas yra tvirtas ir ateina su skersiniai, skirti papildomą paramą ir užtikrina oro juda laisvai aplink savo čiužinio išlaikyti jį šviežią už metus į priekį.

Matmenys: Bendras Gaminio Matmenys: 80.06" x 42.3" x 72"(L x W x H).Čiužinys neįeina.Kai kurie asamblėjos reikia, nors mes pateikėme aiškios instrukcijos ir įrankiai.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su vienu iš mūsų draugiška klientų aptarnavimo atstovų.

Žymos: twin dydžio lova rėmo mergina, palėpėje lova, judesio lovos, lovos rėmas visiškai, live kambarys, meno king size lova, 500w 60v brushless, miegamasis furnitur, senovinė lova, karšto čiužinys.

Charakteristikos

Išvaizda Klasikinis
Su Saugojimo Vietos No
Plotis(Čiužinio Dydis) Kita
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Dvigule Lova Namų Miegamajame Medžio Masyvo Dviejų Dydis Palėpėje Lova Su Kopėčiomis, Paauglių Ir Suaugusiųjų Dvigule Lova Su Atitvaro

Dvigule Lova Namų Miegamajame Medžio Masyvo Dviejų Dydis Palėpėje Lova Su Kopėčiomis, Paauglių Ir Suaugusiųjų Dvigule Lova Su Atitvaro

Panašūs produktai: