1.4 W Lotoso Formos Fontano Siurblys, Saulės Galia 6 V Vandeniui, Saulės, Vandens Siurblys, Skirtas Kiemas Ir Sodas Paukščių Fontanas Varomas Vandens

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€12.99

-34%

€19.98

Dalintis

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、Puikiai Saulės Siurblys: Aplinkos apsauga, saulės fontanas ateina su puikus saulės siurblys.Ji kontroliuoja saulės energijos ir nereikalauja baterijų ar elektros.Tai yra aplinkai draugiškas saulės siurblys, kuris gali apsaugoti aplinką ir taupyti išteklius.

2、Lengvas montažas: Tereikia plaukti siurblys ant vandens, saulės skydelis yra veikiami saulės spindulių, ir kai gauna pakankamai saulės šviesos, fontanas bus automatiškai purkšti vandenį per kelias sekundes, be jokių įrankių, visiškai nerimauti nemokamai.

3、4 Antgaliai: fontanas yra keturi antgaliai, kuris atitinka jūsų skirtingiems poreikiams, purškimo aukštis, ar tinkama forma.

4、Restorano Lauko Apdailai: Tai saulės siurblys yra puikus paukščių vonios, tvenkiniai, žuvies, tankai, tvoros, baseinai, deguonies cirkuliuojantis vanduo.

Specifikacija:

Pavadinimas: Saulės Kraštovaizdžio Fontanas

Dydis: apie 16*16cm/6.30*6.30 colių

Bendras dydis: 28*28cm/11.02*11.02 colių

Medžiaga: kristalinio silicio valdyba

Srautas: 180L/H

Vandens siurblys: JT-180

Siurblio įtampa: 3.7-12V

Kristalinio silicio valdyba: 6 V/1.4 W

Baterija: be akumuliatoriaus

Hidrauliniai vadovas: apie 55-95cm

Vandens srovė: 10-40cm

Darbo laikas: tarnavimo laikas iki maždaug 10 000 valandų

Pakavimo Sąrašas:

1*Saulės fontanas

4*Antgalis

1*Instrukcija

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Žymos: 6oz šampano stiklo, amezon prekybos pramogos, 12v ličio 100000m, 1000l plastikinės entire, 20 vnt vaikai sagtys, kūdikių tatuiruotė dilbio, dirbtinės sienos 1 m, stiprintuvo magic eye, 6ohm boso stiprintuvas.

Charakteristikos

Medžiaga kristalinio silicio valdyba
Dydis about 16 x 16 cm/6.30 x 6.30 inch
2 funkcija Sodas, Baseinas, Tvenkinys, Plaukiojantis Fontanas
Drop laivyba Parama
Pavadinimas Saulės Kraštovaizdžio Fontanas
paukščių vonios, tvenkiniai, žuvies, tankai, tvoros, baseinai, deguonies circula
Bendras Dydis 28 x 28 cm/11.02 x 11.02 colių
Funkcija saulės povandeninis siurblys
Funkcija 1 arden Akvariumas Kraštovaizdžio Puošmena
Modelio Numeris saulės fontanas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

1.4 W Lotoso Formos Fontano Siurblys, Saulės Galia 6 V Vandeniui, Saulės, Vandens Siurblys, Skirtas Kiemas Ir Sodas Paukščių Fontanas Varomas Vandens

1.4 W Lotoso Formos Fontano Siurblys, Saulės Galia 6 V Vandeniui, Saulės, Vandens Siurblys, Skirtas Kiemas Ir Sodas Paukščių Fontanas Varomas Vandens

Panašūs produktai: