500-5000pcs NdFeB Magnetas Disko Skersmuo-6.35x1 mm Dia. 1/4" Pakavimo Mygtuką Magnetinę Retųjų Žemių Neodimio Nuolatiniai Magnetai Lab

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€25.19

-8%

€27.39

Dalintis

Apie prekę

Uraganas Magnetai Ir Medžiagų Inžinerijos

[NDFEB SMCO ALNICO FERITO MOLYBDYMUM APIPURŠKIANT TIKSLUS]

Matmenys: Skersmuo-6.35x1.00 mm storio Nuokrypos: ±0.002" x ±0.002" (+/-0.05 mm x ±0.05 mm) Medžiaga: NdFeB, Klasės N42 Apkalos/Danga: Ni-Cu-Ni (nikelio) triple padengti, Ar Zn (Cinko), padengtą Įmagnetinimo Kryptis: Centrinis (Lenkų Plokšti Galai), Maks, darbinė temperatūra: 176ºF (80ºC) BHmax: 42 MGOe Gamintojas: HMME Kiti: Visi magnetai praėjo QC(Br.Srauto.Matmenys) ir 24-Valandų Druskos Purškimo Testą.

1. Mes teikiame nemokamas pristatymas dauguma produktų.Kai kurie su ekonomikos laivybos ir kai kurie su express pristatymas.

2. Tik atsekami registruotu paštu bus mes naudojame užsakymus.Sekimo numerį bus atnaujinti, užsakymo ir užsakymo pranešimą po išsiuntimo padarė.Matote stebėjimo informaciją po kelių dienų po sekimo numerį paštu.Nedvejodami susisiekite su mūsų pardavimo-asmuo, už pagalbą, kai jūs negalite stebėti savo paketą.

3. Ekonomikos laivybos, yra daug variantų, įskaitant Taiji.lt Standartinis Pristatymas, ePacket, Po Singapūras, Korėja Paštu, POS Malaizija, Specialios Eilutės Yanwen, PO NL, Turkija Paštu ir t. t.Dauguma pakuočių gali būti pristatytos per 10-35 dienų, tačiau kai kuriose šalyse, ekonomika, pristatymas gali trukti iki 60 dienų (Brazilija gali praeiti 90 dienų).Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei mes galime būti bet kokios pagalbos.

4. Express pristatymas, FedEx IE&IP, UPS Užsklanda&Pagreitinta, DHL, DPEX yra dažniausiai naudojamas.Taiji.lt Premium Pristatymas, EMS, Yodel, SF Express yra taip pat prieinama.Express pristatymas paprastai trunka 4-12 dienų pristatymas.Dėl magnetų, tai gali užtrukti 1-2 dienas.

5. Kaip magnetai, jie nėra draugiškas oro laivybos, kurie gali būti atsisakyta iki oro uosto saugumo patikrinimas.Siekiant išvengti nelaimingų atsitikimų ir vėlavimo, mes galime pasirinkti kitą pristatymo būdą su tuo, ką jūs užsakyme.Ir mes garantuojame, kad naujus laivybos mes naudojame bus ne lėčiau, nei tai, ką pasirinko.

1. Prašome palikti mums, 5-žvaigždučių DSR reitingus, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.

2. Jei yra kokių nors problemų su logistikos ar produktus, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar kelti bylą.Mes turime užbaigti popardaviminių paslaugą sistemos jūsų paslaugoms visą laiką.Ryšių su mumis yra visada geriausias ir greičiausias būdas išspręsti problemą.

3. Visada yra būdas išspręsti problemą ryšių ir tarpusavio supratimą.Jūs galite susisiekti su mumis vienu iš žemiau būdais:

A. Per Taiji.lt Pranešimą arba Užsisakyti Pranešimus

B. Per Prekybos Vadybininkas

C. Per Laiškus ar kitus kontaktus

Žymos: stiprus lanko magnetai, neodimio, garsiakalbis tesla, krepšys magnetas, mygtukas metalo, magnetas 10mm 5mm, 1mm, 1mm magnetas, magnetas stiprus super, žemės magnetai, neodimio, magnetas 10 1mm, rfm69.

Charakteristikos

Matmenys Kaip parodyta aprašymai
Prašymas Pramonės Magnetas
Su Skylėmis No
Composite NdFeB Magnetas
PREK.KOD 1 VNT, MAŽESNĖS KAINOS, DIDESNĖS VNT
Reitingas N42 Gali būti Pritaikyti
Tipas Nuolatinis
MAGNETIZING per storis
Modelio Numeris HMME
Formos Kita
Medžiagos NdFeB
Danga NICUNI / Zn
Tolerancija +/-0.1 MM

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

500-5000pcs NdFeB Magnetas Disko Skersmuo-6.35x1 mm Dia. 1/4

500-5000pcs NdFeB Magnetas Disko Skersmuo-6.35x1 mm Dia. 1/4" Pakavimo Mygtuką Magnetinę Retųjų Žemių Neodimio Nuolatiniai Magnetai Lab

Panašūs produktai: