1PCS Vertus, Siuvimo, Odos kairę stakta, Rankena Traukti Apdailos Dangtelio Vidinės Rankenos Dangtelis BMW 3 Serija E90 E91 325 330 318

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€8.13

-30%

€11.62

Dalintis

Apie prekę

Ypatumai:

Medžiaga: Odos Mikro

Spalva: Anglies Pluošto Juoda/Sidabrinė/Smėlio/

Punktas Apima: 1pcs rankena padengti

Pastaba: Prašome palikite mums žinutę apie pusę, o spalva jums reikia

Specialiai BMW Serija 3, 2005-2012 m.

Savybės

1. Rankena skydelis yra senėjimo ir lipni ilgą laiką naudojant, po pakeitimo su originalu, ta pati problema niekada negali sustoti.Renkantis šį rankena padengti, nėra jokio poreikio keisti savo rankena skydelis nebėra!

2. Įdiegti lengvai : Rankų siuvimo lengvai

3. Pažangių Medžiagų : Mikro Odos .

Nuotraukoje atrodo šiek tiek skiriasi nuo realaus produkto, nes šviesumo nuotrauką tam tikru būdu, bet ji yra panaši į originali dalis.

Pakuotė: 1pcs

1.Atsiliepimai yra labai svarbu mums, mes siekiame, kad 100% pasitenkinimo, jei turite kokių nors klausimų orproblem prašome susisiekti su mumis pirmą, mes ją išspręsti greitai ir geriausias būdas.

2.Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų ir suteikti visus 5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktus, jūsų labai rekomenduoti, tai mūsų motyvacijos judėti toliau, mes tikrai vertiname jūsų laiką, jei paliko teigiamus atsiliepimus.

3.Jei yra problema su jūsų pirkti.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų satisfactio.

1.Užsakymai tvarkomi per 24-48 valandas nuo apmokėjimo pagaminti ir patikra 2.Mes pasirūpinsime, pristatymas pagal adresą, pirkėjo pateikti, todėl prašome patvirtinti ir patikrinti adreso informacija jums užpildyti Taiji.lt. 3.Mes nustatyti numatytąjį laivybos metodą mūsų produktas, jei norite pakeisti pristatymo būdą, jums turėtų sumokėti papildomą pristatymo mokestį, kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis laiku. 4.Papildomų laivybos mokestis yra nuotolinio srityje nėra įtraukti į mūsų kainos, jei jums jų reikia, prašome sumokėti į biudžetą, laivybos mokestis yra nuotolinio sritis, kad, todėl prašome patikrinti, ar jūsų adresas, o jūs pasirinkite DHL,UPS,FEDEX,TNT , AVS. 5. Už didelės vertės, kad muitinės galėtų sumokėti už mokesčius, pirkėjas turi visą atsakomybę mokėti mokesčius, jei pirkėjai yra ir paklausa deklaruota vertė dėl sklypo, prašome susisiekti su mumis.Paslaugų Tranzito Laikas teikia vežėjas, savaitgaliais ir švenčių dienomis excludeds, todėl laivybos laikas gali būti ilgesnis, nei mes pažadėjo, ypač per atostogų sezoną, todėl prašome kantrybės.Bet stebėjimo informaciją atnaujino bus jums pranešti, laiku, taip pat galite gauti stebėjimo informaciją iš oficialios svetainės.

1.Mes priimame alipay, Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas nuo užsakymo 3.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1.Prašome grąžinti ir pateikti sekimo numerį, mums per 7 2 dienų.Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir būklės 3.100% patenkintas klientas yra mūsų tikslas.

Žymos: m saugos diržas, bmw mygtuką dangtis, bmw e60 pradėti, bmw e87 start stop, bmw e90 start stop, bmw e36 logotipas, bmw e91, bmw e36 m4, bmw e90 interjero rinkinys, bmw e91 start stop.

Charakteristikos

Medžiagos Tipas Micro Oda
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Prekės Pavadinimas SRXTZM
Elemento Ilgio 0cm
Elemento Tipas Interjero Juostelės
Prekės Svoris 0.15kg
Metų 2018 m.
Modelio Pavadinimas BMW 3 Serijos E90 E91 325 330 318
Elemento Aukštis 0cm
Elemento Plotis 0cm

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

1PCS Vertus, Siuvimo, Odos kairę stakta, Rankena Traukti Apdailos Dangtelio Vidinės Rankenos Dangtelis BMW 3 Serija E90 E91 325 330 318

1PCS Vertus, Siuvimo, Odos kairę stakta, Rankena Traukti Apdailos Dangtelio Vidinės Rankenos Dangtelis BMW 3 Serija E90 E91 325 330 318

Panašūs produktai: