Nauja Išpardavimas
Qingqing Baoqing Huobao 2020 M. 120 Keturis Sezonus Kūdikių 6gx20 Maišą Visą Procesą Dizainas, Ryžių Miltai/ryžiai, Pasta, Sriubos Košės Padidinti

Qingqing Baoqing Huobao 2020 M. 120 Keturis Sezonus Kūdikių 6gx20 Maišą Visą Procesą Dizainas, Ryžių Miltai/ryžiai, Pasta, Sriubos Košės

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€10.45

Dalintis

Apie prekę

Yuhui sveikatos maisto įmonė yra profesionalus didmeninės prekybos įmonė, sveiko maisto, kosmetikos, medicinos prietaisų, suaugusiųjų produktus, kasdienio būtinumo ir kitų produktų.Ji orientuota į e-komercijos micro-komercijos vaistinėse.Sąžiningumas, patikimumas produkto kokybė buvo pripažintas pramonėje.

Kontaktinis telefono numeris: 13213131691

naudojimas:

kai kūdikis turi simptomai piktas:

rekomenduojama valgyti 1-3 kartus per dieną, 1 pak kiekvieną kartą

piktas Baby:

rekomenduojama valgyti kartą per dieną, 1 pak kiekvieną kartą (priklausomai nuo vaiko kūno sudėjimą, jis gali būti padidintas arba sumažintas)

atskiras alaus:

rekomenduojama pridėti 80 ml šilto vandens (apie 60 laipsnių į kiekvieną paketą, ir dalis vandens, taip pat gali būti nustatomas pagal vaiko skonį, pageidavimą.

Pajamos

krovinių aprašymas: pristatymas trunka express pristatymas ir krovinių pristatymo, ir pirkėjas prisiima krovinių.

1. Skubus pristatymas: skubus pristatymas bus naudojamas, jei mažas kiekis, arba krovinių nėra.Tam tikrą mokestį reikės mokėti iš anksto.Pašto skiriasi iš vietos į vietą.Pagal skubus pristatymas bendrovės realaus laiko citata ir faktinis svoris, atstumas priklauso nuo atstumo.Mūsų įmonė grąžins daugiau, ir sudaro mažiau pagal faktinę krovinių.

2. Krovinių: krovinių yra priimtas, jei kiekis yra didelis arba jis yra patogus pasiimti prekes.

3. Jei pirkėjas paskirtas logistikos kompanija, jums reikia paaiškinti, su klientų aptarnavimo arba palikti žinutę užsakymo.Priešingu atveju, mes bus numatytasis logistikos bendrovė, mes išdėstyti.Žinoma, naujų klientų, aš pabandyti mano geriausia derėtis su jumis ir nustatyti labiausiai ekonomiškas, tinkamas ir patogus logistikos įmonė.

Pristatymo instrukcijos: tuo atveju, kai prekės, pabandyti organizuoti pristatymas tą pačią dieną prieš 4 pm tą pačią dieną, ir prekes pristatyti kitą dieną, ir pristatyti prekes ne daugiau kaip 48 val., ne anksčiau.Atvykimo prekes turi įtakos daug veiksnių, tačiau, esant įprastoms aplinkybėms, prekių atvežimas, bus pratęsta iki 10-12 dienų tolimas sritis ar sritys, kurios turi būti perkeltos.

Gavimo kvitą:

kai gaunate prekes, patikrinkite, ar išorinės pakuotės yra išsamus ir ar yra koks nors ženklas atidarymo.Jei yra bet kokia žala, būtinai jį atidaryti, apžiūrėti ir atsisakyti pasirašyti už jį, ir susisiekti su mumis pirmą kartą, išspręsti problemą.Prašome pabandyti apginti savo interesus, priešingu atveju mes negali būti atsakinga už bet kokių problemų, po jo pasirašymo.Jei radote sandelyje kai gaunate prekes, prašome patikrinti prekes Kurjeris, susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, per 12 val. ir teikia atitinkamus foto sertifikatai, kitaip jis nebus priimtas, prašome atkreipti dėmesį į pirklių, kurie turi kenkėjišką sukčiavimo.Mūsų paskirstyti krovinio ir pakuotės sandėlyje yra įrengtos stebėjimo rasti visus svarbius paskirstymo krovinių procesus.Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą!

Bendrovė puoselėja kiekvieną klientą, puoselėja kiekvieną sandorį, ir puoselėja kiekvieną teigiamą komentarą.Todėl, jei jūs turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis daugiau konsultacijų.Taikus sandorį, ir win-win yra mūsų tikslas.Prašau, atleisk ir pataisyti mane ne daro gerai.Ačiū!

Žymos: makaronai drobė maišelis, pasta de, virtuvės modernus krepšys, makaronų maišelis moteris, plastikinis maišelis makaronai, visos pasta, pasta išraižytas, gruntas pasta, sriuba virtuvės krepšys, naminiai makaronai krepšys.

Charakteristikos

Pagaminimo data 2020 m.
Kilmės Jiangxi
Taikoma amžius Visą Procesą Dizainas
Produktų Kategorijos Ryžių Miltai./Ryžiai, Pasta, Sriubos Košės
Prekės ženklas Four Seasons Kūdikių
Gamybos Licencijos Numeris SC10636098210551
Pakuotės specifikacijos 6gX20 Krepšys
Taikymo etapas Visą Procesą Dizainas
Prekės Pavadinimas pratęsti lifu hurbs
Sertifikavimo CFDA
Tinkamumo Laikas 24
Grynasis kiekis (specifikacija) 120
International Bar Kodas 695574900549

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Qingqing Baoqing Huobao 2020 M. 120 Keturis Sezonus Kūdikių 6gx20 Maišą Visą Procesą Dizainas, Ryžių Miltai/ryžiai, Pasta, Sriubos Košės

Qingqing Baoqing Huobao 2020 M. 120 Keturis Sezonus Kūdikių 6gx20 Maišą Visą Procesą Dizainas, Ryžių Miltai/ryžiai, Pasta, Sriubos Košės

Panašūs produktai: