999 sidabro teacup ranka-padarė kavos puodelį, biuro taurės sidabro taurė

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€561.22

-11%

€637.75

Dalintis

Apie prekę

[xlmodel]-[custom]-[52102]

Produkto specifikacijos:

Būklė: 100% naujas

Projekto Tipas: S999 sterlingas sidabro arbatos rinkinys

Plaukiojančios priemonės: rankų darbo

Medžiaga: S999 sterlingas sidabro

Ar pakuotė: prabangus dovanų dėžutė pakuotė

Imties dydis yra maždaug:

Teacup: 7.5 L * H12.7cm, talpa: 300ml, svoris: 300g

Sąrašas: Teacup X1

Patarimas: 100% rizikos nemokamai.Jei nesate patenkintas mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis grįžta ir mes suteiksime jums visą grąžinamąją išmoką,.Tiesiog pirkti ir išbandyti!Mes tikime, kad mūsų produktai atneš jums nuostabu!

Produkto pritaikymas: įmonė gali pritaikyti gamybos sidabro barai, sidabrinė etiketės, arbatos rinkiniai, puodeliai, stalo įrankiai, sidabro papuošalai ir kiti amatai, dizainas, gamyba, 15-30 dienų užbaigti.

Puiki dovana: prabangus dovanos: ranka raižyti modeliai yra aiškūs, gamtos ir prasmingas.Elegantiška dovanų dėžutė pakuotės.Tai graži dovana draugams ir šeimos nariams.

[xlmodel]-[custom]-[51956] Nauda naudojant sidabro arbatos rinkinys:

1, senovės debesis: juoda arbata su virinto vandens, vandens yra daugiau gryno.Jei vanduo yra ne geras, sidabro arbatos rinkinys bus pakeisti spalvą.Pagal sidabro arbatos rinkinys, kurį buvo matę anksčiau, yra rankenos pagamintos iš vynuogynų, nes šilumos perdavimo sidabro yra santykinai greitas ir sidabro arbatos rinkinys gali sutaupyti laiko verdančio vandens.

2. Sidabro arbata yra švelnesnio vandens kokybę, nei geležies arbata ir arbata yra daugiau aromato ir arbata sriuba yra daugiau gryno.Sidabro ir natrio jonai išleido juoda arbata, kai virinto vandens dezinfekavimo efektą.

3. Sidabro jonų natrio jonai išleistas juoda arbata su arbata, galite žaisti dezinfekavimo vaidmenį.Labai nedidelį kiekį sidabro ištirpdyti vandenyje, kaip sidabro jonais.

4, sidabro jonų sterilizacija, sidabro jonai litre vandens, jei joje yra šimtas milijardų pusę gramo, yra pakankamai, kad dauguma bakterijų, mirti.Juoda arbata su virinto vandens, gali padaryti vanduo minkštas ir plonas.

Senovės sakė, kad jei vanduo yra minkštas, tai taip sklandžiai, kaip šilkas.Nėra lengva rūdžių, neleis, arbata, sriuba, užterštos kvapas.

Priežiūros metodą sidabro arbatos rinkinys:

1. Tai yra geriau išlaikyti vandens lygis 80-90% viso puodo talpa.Kitaip, verdančio vandens perpildymo bus visiškai sugadinti kaitinimo viela šildymo krosnių ir sukelti kitų nereikalingų pavojų.

2. Sidabro arbatos rinkinys neturėtų būti kaitinama be vandens, kad būtų išvengta žalos siūlių dėl aukštos temperatūros.

3. Šildymo sidabro arbatos rinkinys gali būti šildomi anglimi arba elektrinis šildymas.Rekomenduojami įrankiai: elektrinis kaitinimo viela krosnis, tolimųjų infraraudonųjų spindulių šildymo krosnis, elektromagnetinio šildymo krosnių ir kt.Jei pasirinksite indukcinės viryklės, jums reikia nusipirkti anti-mask, indukcinės viryklės. 4. Po kiekvieno naudojimo, nusausinkite vandens ir švelniai nuvalykite jį minkštu sausu skudurėliu.

5. Kai yra purvo arba spalvos ir naudojimo metu, naudoti sidabro audinio arba sidabro milteliai švelniai lenkijos.Jei jis nebus naudojamas ilgą laiką, prašome valykite jį minkštu audinio ar popieriaus ir laikyti jį vėsioje vietoje.

Juoda arbata nustatyti naudojimo atsargumo priemonės:

1. Nėra šilumos, ir be vandens.

2. Negalima naudoti mikrobangų krosnelėje.

3. Venkite naudotis dujinė viryklė virinama vandens.

4. Indukcinės viryklės nevykdo šilumos sidabro puodą ir negali būti naudojamas.

5. Vengti kontakto su metalu dalis sidabro puodą, kad būtų išvengta nudegimų.

6. Nelankstykite sidabro puodo rankena.

7. Venkite rūgštinių tirpiklių ir ploviklių.

8. Jei arbata yra paruošta tiesiogiai, viduje sidabro puodą bus paversti juoda.

9. Vengti kontakto su jūros vandeniu ir karštų šaltinių.

produkto informacija:

Gamintojas: Draugystės metų Chenzhou Metalo Co., Ltd. (meistro rankų darbo)

Gamintojo adresas: Yongxing Apskritis, Chenzhou Miestas, Hunan Provincijos.2002 m., ne Kinija Sidabro Metinis Susitikimas, Yongxing Apskrityje buvo pavadintas "Kinija Sidabro Kapitalo", kurį Kinija Spalvotųjų Metalų Asociacijos Sidabro Filialas.Yinxing Apskrities sidabro gamyba sudaro ketvirtadalį viso šalies, ir kt.), lydyti, aukso ir sidabro istorijoje yra buvę daugiau nei 300 metų.

Medžiaga: S999 sidabrinė

Produkto pritaikymas: įmonė gali pritaikyti gamybos sidabro barai, sidabrinė emblemų, sidabro papuošalai, sidabro papuošalai, arbatos rinkiniai, puodeliai, stalo įrankiai, sidabro papuošalai ir kiti amatai, dizainas, gamyba, nuo 15 iki 30 dienų užbaigti.

Patarimai: nuorodos, dydis yra šiek tiek negerai su rankiniu matavimo.Produkto partijas gali keistis, prašome kreiptis į tikrasis produktas.Nors nuotraukų natūra dėl aplinka, apšvietimas, ekranas ir kitų priežasčių, nežymūs spalvų skirtumai yra normalus.

[xlmodel]-[custom]-[51968] Nauda naudojant sidabro stalo įrankiai ir sidabro dirbiniai:

1. Sidabras yra inertiška metalo, kad yra mažiau jautrūs cheminių reakcijų, todėl jis įtakos neturi sunkiųjų metalų.

2. sidabras pasižymi gera šilumos išsklaidymo, tirpsta vandenyje gali sumažinti kraujo šilumą, dalyvauti minkštinimo širdies ir smegenų kraujagysles.

3. Sidabro jonų natrio jonai išleido juoda arbata su arbata gali veikti kaip dezinfekavimo priemone.Labai nedidelį kiekį sidabro ištirpdyti vandenyje, kaip sidabro jonais.

4. Sidabro jonai, gali sterilizuoti, ir kaip ilgai, kaip du šimtus dalių vienam milijardui sidabro jonų litrui vandens, tai yra pakankamai žudo daugumą bakterijų.Juoda arbata su virinto vandens, gali padaryti vanduo minkštas ir plonas.

5. Sidabro gali turėti vandens, pieno, sriuba ir kt.ilgą laiką be mildewed, fermentuoti, ir stinky, ir vaidina svarbų vaidmenį sterilizacija ir dezinfekcija.Nes sidabras gali būti pėdsakai sidabro jonai vandenyje, jis sugeria bakterijas ir išjungia fermentų, kurie remiasi kvėpavimą, sukelia bakterijos miršta greitai.

Žymos: 2 fleita, auskarai sidabro taurė, puodelis žiedas, mėlyna puodą, kavos puodelis, juoda puodą, šiuolaikinės puodą, sterlingas sidabro taurė bazės, nėrimo puodelis, sterlingas sidabro grandinės čempionatas.

Charakteristikos

Sertifikavimo CIQ
Funkcija Įžuvinti
Tipas Arbatos Puodeliai
Formos Su Dangteliu
Drinkware Tipas Puodeliai
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Metalo
Specifikacija 1
Stilius Tradicinė Kinų
Priedai Nė Vienas,

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

999 sidabro teacup ranka-padarė kavos puodelį, biuro taurės sidabro taurė

999 sidabro teacup ranka-padarė kavos puodelį, biuro taurės sidabro taurė

Panašūs produktai: