Nauja Išpardavimas
3,7 V ličio polimero baterija 3800MAH 32831183585120 mobiliojo galia Tablet PC Padidinti

3,7 V ličio polimero baterija 3800MAH 32831183585120 mobiliojo galia Tablet PC "PASIDARYK pats"

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€9.87

-45%

€18.27

Dalintis

Apie prekę

Sveiki atvykę Į Mūsų Parduotuvę, Jei jums reikia p nuomos tvarka,Ačiū!Patarimai: Sveiki,draugas,atkreipkite dėmesį,Jei proto nereikia pirkti,tikiuosi, jūs galite suprasti,Ačiū! 1. Prieš pirkdami, prašome patvirtinkite savo mašina, ar remti šį batteryBattery modelis yra sizeas ilgai, kaip tinkamą dydį galite. 2. Baterijų Įtampa 3,7 V-4.2 V normalBattery Dydis ir Talpa yra klaida rangeBut mes galime rasti tinkamą vienas skirtas jums. 3. Dauguma rūšių baterijų nebuvo purškiamas Baterija ModelVoltageCapacityetc., NE Mažmeninės prekybos BoxPacked Saugiai Burbulas Maišelį. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. Jei šis punktas su plug atminkite, kad pasakyti mums, kokios plug jūs wantotherwise mes atsiųsime elementą, be jungties jums.Funkcijos: 1. 100% brand new. 2. Aukštos kokybės ir didelės talpos. 3. Įmontuota apsaugos grandinę PCM už kelią per įkrauti arba per iškrovimas. 4. Paketą sudaro: 1 x VNT. ličio polimerų Įkraunamą bateriją.Programos 1. Baterija yra įrengta apsauginė plokštė, kuri turi funkcijų, užkirsti kelią per apmokestinimo, per iškrovimas, per srovės, trumpo jungimo ir kt. 2. Šis produktas yra daugiausia taikomi MP3 MP4 MP5 Navigatorius GPS PSP "Bluetooth" Žaislai DVR Garsiakalbis Mikrofonas Diktofonas Mobiliojo Telefono Avarinio elektros Energijos Tiekimo Planšetinį KOMPIUTERĮ, Mobilųjį Telefoną, PDA FOTOAPARATO Maitinimo Banko DVD EVD Smart Laikrodžiai E-knygų Nešiojamojo kompiuterio Sraigtasparnio Elektroninių Cigarečių Butas Rankų Skaitmeninis LED ir kiti elektroniniai prietaisai.

Baterijos storis X plotis X ilgis: 3.2x83x118 (vieneto mm)

Akumuliatoriaus įtampa: 3.7 V

Baterijos talpa: 3800 Ma realias galimybes Baterijos įkrovimo iškrovimo parametrai:

Įkrovimo srovė: standartinė baterija 0.5 C, greito įkrovimo 1.0 C

Standartinis įkrovimo būdas: 0.5 C CC (nuolatinės srovės) mokesčio 4.25 V, tada CV (nuolatinė įtampa yra 4,2 V) mokestį tol, kol įkrovimo srovė yra mažiau kaip 0,05 C

Įkrovimo srovė: 1CmA (maksimalus)

Impulsinė srovė: 2CmA (maksimalus)

Išleidimo cut-off įtampa: 2.75 V

Nemokamai apsaugos atjungimo įtampa: 4.26 V

Išleidimo temperatūra: -20 ~ + 60 C

Įkrovimo laikas: 2-6 val. (standartas); 3 val (greitai)

Aukštos sauga: jokių sprogimų, dėl gaisro ir kitų savybių.

Gamyklos tiesioginės 3,7 V ličio polimero baterija, galite tinkinti 7.4 V baterijos, mobilieji maitinimas baterija, 3,7 V ličio polimero baterija, MP3 MP4 MP5 GPS Bluetooth " laisvų rankų įrangą mažiems garso mažų žaislų įrašymo pen mobiliojo galios žaidimas mašina palmboard kompiuterį, planšetinį kompiuterį, mobiliojo telefono, LED produktus ir pan., gali būti pritaikytas pagal kliento specifikacijas, didelis kiekis, aukštos kainos, kaina Internetu yra tik nuoroda, kiekis gali būti išsamiai išnagrinėta, kokybė yra patikimas, talpa yra pilna, modelis bus baigtas, talpa 50MAH-5000MAH specifikacijos yra įvairių, ir jų skaičius yra ne įrašyti, ir tyrimas yra sveikintinas.Pirkėjas privalo perskaityti 1. prašome atidaryti prekių paketą prieš pasirašant pirkėjui patikrinti, ar prekės yra sugadintos, trūksta, ir prekės yra neteisinga.Jei atradimas yra nenuosekli, mes turėtų susisiekti su pardavėju, laiko ir atminkite, informacijos gavimo ir tegul vežėjas ženklas, ir patvirtinkite jį. 2. jei pirkėjas pasirašo prekių be susisiekę su mumis, tai reiškia, kad prekės yra tylus priėmimo ir priimti paviršiaus nuoseklumą taisyklė Taobao taisyklės. 3. dieną prieš 6 p.m.mokėjimo dienos gali būti siunčiami, po 6 taškus, po apmokėjimo kitą dieną po pristatymo.Jokių ypatingų problemų, mes bus sumokėti per 20 valandų pristatymo.Be to, šventės, pristatymas bus atidėtas.

Mokėjimas 1. Prašome pateikti mokėjimo artimiausiu metu , tada mes galime pasirūpinti vežimo jums artimiausiu metu. 2. Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių , ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.Pristatymas: 1. Prekės bus vežamos Registre Oro Paštu jums kuo greičiau. 2. Baterija bus visi bandymas iki sėkmingo siųsti logistika . 3. Įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisinga ir išsami Ir prašome pasiūlyti mums savo telefono numerį ir zipe kodas užtikrinti pašte gali su jumis susisiekti. 4. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų(rusų 70 dienų, Brazilija 90) dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su usWe bus sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis Tranzito laikas gali skirtis , ypač per atostogų sezoną.Kontaktai 1. Jei turite kokių nors klausimų, prašome palikite mums žinutę ir Mes atsakysime apie 1-2 darbo dienos . 2. Prašome netaikomos ginčo per 60 dienų(rusų 70 dienų, Brazilija 90 dienų), palaikom gerus verslo santykius. 3. Jūsų nuomonė yra labai svarbi, Prašome susisiekti su mumis iš karto Prieš jus norite pateikti mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys , kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Gamykla:

Žymos: baterija lg, baterija j3 skyrius, bl 44e1f, bg530cbe, baterija v20, baterijos galaxy a51, a71 baterija, baterija j4 samsung, lg v20, baterija lg telefonas.

Charakteristikos

Kilmės vieta Kinija
Prekės Pavadinimas yorwats
Sąlyga 100% Naujas
Modelio Numeris Baterija
Kiekis 1pcs
Tipas Li-polimero
Įkrovimo Taip
Dydis Prismatic
Rinkinys Tipas Baterijų Tik
Pakaitinis Akumuliatorius Taip
Naudoti Kita
Pakuotė Taip
Paslauga Parduotuvė Garantija
Apsauga PCB

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

3,7 V ličio polimero baterija 3800MAH 32831183585120 mobiliojo galia Tablet PC

3,7 V ličio polimero baterija 3800MAH 32831183585120 mobiliojo galia Tablet PC "PASIDARYK pats"

Panašūs produktai: