Yonggu J05 57.3W13H73L mm užsakymą Aliuminio Elektroninės Talpyklos Pramonės Skydelis Ryšio Atvejais PCB

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.08

Dalintis

Apie prekę

Medžiaga :Pramonės Aliuminio 6063

Vienetai : MM

Sructure :Vamzdžių Gaubtas

Iš dydis : 57.3*13*63 mm ( w-h-l )

Apdaila : šlifavimas smėlio srove

Muitinės Paslaugas

1. Tai 95-55-125 mm (W-H-L) aliuminio baterija lauke aliuminio dėžutė projekto lauke Talpyklos / aliuminio dėžutė lectronic plotis ir aukštis negali pakeisti, bet Priekiniai/ Galiniai skydai ir ilgis gali būti pritaikytos, kad atitiktų tikslius kliento prašymą; taip Pat pridedant montavimo laikiklis ir t.t; Paviršiaus apdorojimas gali būti pritaikyti tokių kaip anodize/smėlio sprogimo anodize/ šilkas ekranas/ lazeriu graviruoti ir dizainas.kiekis reikalavimus.

2. Kaina pagal elemento ilgis , perdirbimo metodas ir kiekiai.

3. Kiekis gręžimo , šilkografija arba lazeriu , privalo pateikti mums dizaino piešimo .f arba mechaninio apdirbimo, prašome pateikti mums CAD(dwg) failus , ir šilkografija arba lazerio prašome pasiūlyti mums CorelDRAW failą.Jei ne taip pat galite užsakyti mūsų įmonė dizainas , mums tiesiog prilituoti elektroninius komponentus PCB plokštes .mes bus pagal padėtį elektroninių komponentų jūsų protingas dizainas gręžimo padėtyje .

4. Jei jums reikia sukurti naują formą , aliuminio profilis reikia 12-15 dienomis , priekinis skydelis, su skyle pelėsių, reikia 7days .už aptvaro su bet kokio paviršiaus apdorojimas reikia 5-7 dienų ,mes gaminti produktą jums, kad daugiau nei 15-25days po patvirtino, pavyzdžio.

Pakavimas

Widly Naudinga

Apie Mus

Grąžinimo politika

Tik brokuotas produktas bus pasiūlyta keistis.prašome pranešti mums per 7 dienas nuo gavimo, mes jį pakeisime nauju .Tai gali užtrukti iki 7 darbo dienų procesą grįžę po to, kai gausime jūsų talpyklos.Pirkėjas yra atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius.

Pastabos:

1. Prašome sąraše jūsų specialius pageidavimus(spalva,pakuotės ir kt.)aiškinamajame rašte SKYRIUJE, kai jūs atlikti mokėjimą,

2. Prašome palikti Teigiamą atsiliepimą, kai esate laimingas su savo pasiūlymą.(Didelis ačiū )

3. Siekiant rasti mūsų parduotuvėje lengvai ,prašome įtraukti mūsų parduotuvėje "kaupti" sąrašą .

Nieko nebuvo aišku, prašome nedvejodami susisiekite su mumis , Mes mielai jums padėti .

Ačiū už jūsų laiką!Kviečiame apsilankyti ir vėl!

Žymos: dėžutė paskirstymo, aliuminio namas, juoda važiuoklės, Aliuminio Dėžutė, aliuminio saugojimo vamzdis, mėlynos spalvos metalinės talpyklos projekto atveju, aliuminio korpuso talpyklos, aliuminio korpusas, elektroninių, aliuminio dėžutė elektroninis, aliuminio gaubto langelį.

Charakteristikos

Modelio Numeris J05

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Yonggu J05 57.3W13H73L mm užsakymą Aliuminio Elektroninės Talpyklos Pramonės Skydelis Ryšio Atvejais PCB

Yonggu J05 57.3W13H73L mm užsakymą Aliuminio Elektroninės Talpyklos Pramonės Skydelis Ryšio Atvejais PCB

Panašūs produktai: