STS Pneumatinės filtras reguliatorius AW3000-03D vandens separatorius oro šaltinis procesorius auto nutekėjimo

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€26.57

Dalintis

Apie prekę

Šis sklypas yra tik vienas gabalas AW3000-03D atuo nutekėjimo.Sriegis yra visada BSPT,o NE branduolinio ginklo neplatinimo sutarties.Yra trijų tipų nutekėjimo, Automatinis sifonas , D ifferential slėginės drenažo ir Rankinis nutekėjimo.Prašome pasakyti, drenažo tipas ir siūlus.

Laivybos Ir Tvarkymo :

Tarptautinės Pirkėjai - Atkreipkite Dėmesį: Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Pirkėjai yra atsakingas už šių mokesčių.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.Visi daiktai bus išsiųstas iš mūsų sandėlio Kinijoje .Mes negalime laivo savaitgaliais ir mes ne pasiūlyti šeštadienis, sekmadienis ar atostogų pristatymo.Visos mūsų prekės bus vežamos į pirkėjo, sąlyginio Deponavimo adresą , prašome patvirtinti savo adresą PayPal prieš jums pasiūlymą

Atsiskaitymo Būdai: Mes priimame TIK sąlyginio Deponavimo .Esame dėkingi už greitą mokėjimo ir tikimės, kad jūsų verslo ateitį.Nemokamos prekės bus paduotas be mokėjimo gavimo per 7 dienas nuo sąrašo pabaigos.

Grąžinimo Politika: Grįžta mainai, yra leidžiama, ir turi būti inicijuota pirkėjas per 30 dienų nuo prašymo gavimo dienos.Jei norite grąžinti jūsų produktas (- ai), remontas / keitimas / grąžinimas, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo atstovų, elektroniniu paštu .Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivyba išlaidos, bet kokiomis aplinkybėmis.

Kiti Terminai ir Sąlygos: nuotraukas, ką jūs gaunate.Jokių pardavimo mokesčių nereikia.Jei, dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome susisiekti su mumis el. paštu išspręsti bet kokias problemas ten, prieš paliekant atsiliepimą.Mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu, jei jokio atsakymo jums per 48 valandas, prašome patikrinkite šlamšto į savo el. pašto dėžutę.Atsiliepimai bus palikta karto po to, kai mes gavome apmokėjimo iš pirkėjo.

Žymos: frl, oro gaudyklė, oro kompresoriaus alyvos-vandens separatorius, pneumatiniai slėgio reguliatorius, oro regul, festo reguliatorius, smc, oro kompresorius filtras, kompresoriaus vamzdis, oro kompresorių alyva.

Charakteristikos

Tipas Šaltinis Gydymo Skyrius
Prekės Pavadinimas Socialinių TINKLŲ paslaugų teikėjai
Modelio Numeris AW3000-03D

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

STS Pneumatinės filtras reguliatorius AW3000-03D vandens separatorius oro šaltinis procesorius auto nutekėjimo

STS Pneumatinės filtras reguliatorius AW3000-03D vandens separatorius oro šaltinis procesorius auto nutekėjimo

Panašūs produktai: