Ankstyvasis ugdymas Švietimo Žaislai, Mediniai Aikštėje Ikimokyklinio amžiaus Vaikams

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€13.01

-29%

€18.58

Dalintis

Apie prekę

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Ankstyvasis ugdymas Švietimo Žaislai, Mediniai Aikštėje Vaikams Ikimokyklinio Aikštėje, susideda iš 8 mediniaiblokai, kuris tinka kartu trinomial modelis.Anksti Švietimo Žaislai, Ugdyti vaikų regėjimo gebėjimų, pažinimo ir supratimo apie trimatę erdvę.Į pamatus plėtros vėliau matematikos įgūdžius, tikrai geriausias kūdikių mokomieji žaidimai.

Tikslas medžiaga yra ne mokyti matematikos, tačiau vietoj to, kad pateikti iššūkis vaiko gebėjimas surasti modelius ir santykiai.Vaikas nėra paklausė suprasti formulę, bet yra naudojant į Aikštę matematinis būdas.

Vaikas bus sukurti polinkis mėgautis ir suprasti, matematikos vėliau.Ji suteikia vaikui apčiuopiamos patirties, kaip Aikštėje gali būti suskirstyti & skirstomos.

Medžiaga yra pateikiama kaip sensorinėmis veikla.Jis yra pristatomas kaip trimatį įspūdį.

Saugos , netoksiškas, beskonis, prieš stipri ir neįveikiama, apvalios briaunos, siekiant užtikrinti jūsų vaikų saugumą žaisti.

Dėžutė su:

Trys mediniai kubeliai: raudona, mėlyna ir geltona.Aštuoniolikos kvadratinių pagrįstas prizmės. 3 raudona ir juoda, pačiame aukštyje kaip blue Square . 3 raudona ir juoda, pačiame aukštyje, kaip geltona Aikštėje . 3 geltonos ir juodos spalvos, pačiame aukštyje, kaip ir raudonosios Aikštės . 3 geltonos ir juodos spalvos, tokio pat aukščio kaip blue Square . 3 mėlyna ir juoda, pačiame aukštyje, kaip geltona Aikštėje . 3 mėlyna ir juoda, pačiame aukštyje, kaip raudona prizmė.Šešis stačiakampio formos juodą pagrįstas prizmės, kurių 3 matmenys atitinka krašto raudonos, mėlynos ir geltonos spalvos kubelius.

Trys mediniai kubeliai: raudona, mėlyna ir geltona.Visi kūriniai, kai surinkti, Kvadratą, iš trinomial (a+b+c)3

Kvadratas trinomial yra tapybos ant dangčio.

Tiesioginis Ugdymo Tikslas : Ugdyti vaikų regėjimo galimybė

Netiesioginės Švietimo Tikslas :

1.ugdyti vaikų stebėjimo ir koncentracija.

2.Ugdyti vaiko loginį mąstymą, gebėjimą.

3.Rankomis akis koordinavimo veiksmų.

4.Ji nustato fondo plėtros vėliau matematikos įgūdžius.

Mūsų rekomenduojame amžius : nuo 3 iki 3 1/2 metų.

Techniniai duomenys:

Spalva:Įvairiaspalvis

Medžiaga:Mediena

Dydis:11.5*11.5*9.2 cm

Pakuotės Turinys:

8 * statybinių blokų

1 * dėžutė

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: saugus ginklai 27 horizontalus, rgb šviesos stovėjimo šviesos, nissan durų plieno nismo, volkswagen dvasios šviesos, lenktynių žiūrėti 20mm dirželis, pirkinių krepšelis monetos kūdikių, vivi: 17 silikono atveju, strypas iš nerūdijančio plieno 3mm, nissan dualis 2009 m. pardavimą.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Ankstyvasis ugdymas Švietimo Žaislai, Mediniai Aikštėje Ikimokyklinio amžiaus Vaikams

Ankstyvasis ugdymas Švietimo Žaislai, Mediniai Aikštėje Ikimokyklinio amžiaus Vaikams

Panašūs produktai: