Auto Stop 30MPa Oro Kompresorius, Siurblys IVP Elektros Aukšto Slėgio Pritaikytą Versiją Prekės Yong Heng

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€456.72

Dalintis

Apie prekę

Auto Stop 3 0MPa Oro Kompresorius, Siurblys IVP Elektros Aukšto Slėgio Pritaikytą Versiją Prekės Yong Heng Aprašymas: Bortique Versija, vienas Mes turime parduoti į parduotuvę , bet tai yra Slėgis Pritaikytą Versiją.Jis turi užbaigti funkcija Bortique Versija.Kas yra daugiau,kompresorius gali sustoja slėgio, kad jums nustatyti pati.Tai yra labai convinient.Specifikacija: Dydis: L 35CM* W 18CM * H ne didesnis kaip 36 cm Grynasis Svoris: 20KG Elektra:110V su MUMIS Kištukas JAV,Kanada,Meksika; 220v su ES kištukas ES valstybių narių ir kitų šalių.UK, draugai, reikia jį keisti į UK plug sau, ačiū.Variklio Galia: 1,8 KW pripūtimo slėgis: 30MPA Oro srautas: 50L/MIN Darbinis Slėgis: 300BAR 30MPA 4500PSI Aušinimo Sistema: aušinimo vanduo

Skelbimas:

1. Mašina gavote nėra įtraukti hidraulinės alyvos,prašome pridėti teisingai aliejaus prieš pradedant naudoti mašiną pirmą kartą.Kitaip mašina bus sugadintas ir negali dirbti.Alyvos tipas yra ISO46 ar AW 46. Nepamirškite įdėti mašininės alyvos į kompresorių, kol veikia.

2. Baterijos negali būti išsiųstas iš Kinijos, todėl jums reikia pridėti baterijos rodyti -- --

patys.Baterijos tipas yra : LR44, 2 vnt.Ačiū iš anksto.

3. Kai veikia, jei mašina vibruoja smarkiai, prašome įtraukti trinkelėmis arba rankšluostį pagal kompresoriaus

4. Kai kompresorius dirba, aušinimo sistema turi būti darbo tuo pačiu metu.

5. Mašina neturi būti darbo be naftos, todėl jūs turite atkreipti dėmesį į lygį, aliejus.

6. Įpylus alyvos, alyvos sandariklis turi būti pakeičiamas kvėpavimo lazdele .

7. Prašome pailsėti prieš pusvalandį darbą, leiskite varikliui uždaryti ir aušinamas.Visi temparature bus daug didesnis.

Prašome susisiekti su mumis, jei yra bet kokia problema, mes visada čia jūsų paslaugoms.

Saugos Įspėjimas: 1.Produktas turėtų būti dedamas vietoje, kad ji negali būti palietė vaikus.

2.Prašome nekeisti jis savavališkai, demontavimas ir remontas ne techniniams darbuotojams nėra leidžiama.Prašome susisiekti su mumis tiesiogiai arba rasti techninių darbuotojų, siekiant padėti jums su klausimu.

3.Prašome nelieskite galvos skyriuje po mašina buvo tiesiog naudojamas, taip, negali būti sudeginta aukštos temperatūros.

4.Prašome pakeisti aušinimo vandens kas 30 minučių, kai jis yra naudojami pripučiamos šiek tiek didesnius konteinerių.Tokiu būdu, cilindro temperatūra gali būti geriau valdomi.

5.Prašome patikrinti, ar mašina aliejus reguliariai patikrinkite alyvos lygį virš viršutinio krašto raudoną tašką.Jei spalva, aliejus tampa tamsi ir juoda, tai turėtų būti pakeistas.Supakuota: 1×30Mpa Aukšto Slėgio Oro Siurblys Pritaikytą versiją

Garantija: suteikiame vienerių metų garantiją.Per garantinį laikotarpį, visų mainų arba repairment dėl defektų nemokamai (Pirkėjas yra atsakingas už laivybos mokesčiai).Skubus pristatymas: Mes išsiųsti prekes EMS/FEDEX/DHL ir jums, ir e-mail sekimo numerį immedicately.Laivybos laikas: 5-10 darbo dienų bus atvykimo priklauso nuo vietos.Atkreipkite dėmesį: jei jūsų adresas yra per daug nutolusi pasiekti, bus papildomas nuotolinio už papildomą mokestį. JAV,atkreipkite dėmesį,: Amerikos regiono AK, LABAS, PR, yra atokiose vietovėse.Šiose vietose bus imamas papildomas siuntimo išlaidas.Prašome siųsti mums žinutę prieš perkant.Ir ES narių ir JAV klientai, mes turime siurblį sandėlyje mūsų ES sandėliai ir JAV sandėlio, jums nereikės mokėti už bet kokius importo mokesčius, jei norite užsisakyti mašina iš mūsų parduotuvėje.Ir mašina gali būti išsiųsti į savo atvykimo per 5-8 darbo dienas po apmokėjimo.Pirkimo instrukcijos: Ne pirkimo metu, prašome nurodyti savo kontaktinį telefono numerį iš savo Paypal komentarus srityje.Adresato telefono numerį tik laivybos tikslais. (International pristatymo reikalinga jūsų ženklas, kad mums reikalinga.

mes esame pagerbti ir atsakingas pardavėjas.mes visada stengiamės pasiūlyti geriausią kokybės ir paslaugų pirkėjui su mūsų 100 proc. nuoširdumo.Tikimės, kad jums patiks mūsų daiktų.Pls nepalieka mums neigiamų atsiliepimų arba žemas, ar pradėti bylą be jokių ryšių, jei yra problema,jei jūs patenkinti mūsų daiktų.Pls palikti gerą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių mums.labai ačiū iš anksto.jei jums nereikia gauti elementą arba failą prarado pristatymo.mes grąžinsime jums pilną pinigų.Tarptautinės Pirkėjas.pls Pastaba:,, mes nurodykite mažas produkto vertė laivybos sąskaita taip, kad ten gal ne importo taxs ar Tik labai mažai.b.Importo muitų,mokesčių ir kitų mokesčių nėra įtrauktos į prekės kainą arba krovinių,Šios rinkliavos yra pirkėjo atsakomybė.c.prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.Pirkėjas iš Brazilijos,ukrainos.rusija.pls susisiekti su mumis apie krovinių vežimo, prieš jums pirkti savo prekės Techninės pagalbos: mes turime profesionalių techninės pagalbos grupė visiems mūsų daiktų pardavimo.jeigu turite kokių nors techninių problemų, dėl mūsų daiktų.Pls nedvejodami susisiekite su mumis.mūsų techninė pagalba visada šalia jūsų.Apmokėjimas: Kredito kortelės

Dėkojame už jūsų apsilankymas

Žymos: pcp condor, oro kompresoriai, pcp, 300 bar kompresorius, yongheng, filtras yong heng kompresorius, pistoletas pcp, oro kompresorius pcp, 4500psi kompresorius, 4500psi kompresorius dvigubai, kompresorius pcp.

Charakteristikos

Naudojimas Oro Siurblys
Standartinius arba Nestandartinius STANDARTAS
Spaudimas Aukšto Slėgio
Prašymas Pramonės
Galia Pneumatiniai
Modelio Numeris TS-oro siurblys
Teorija vibracinius
Degalai ISO VG46
Struktūra Oro Siurblys

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Auto Stop 30MPa Oro Kompresorius, Siurblys IVP Elektros Aukšto Slėgio Pritaikytą Versiją Prekės Yong Heng

Auto Stop 30MPa Oro Kompresorius, Siurblys IVP Elektros Aukšto Slėgio Pritaikytą Versiją Prekės Yong Heng

Panašūs produktai: