Nauja Išpardavimas
Didelio grynumo grafito elektrodų lazdele, spektroskopijos gryno grafito elektrodas, laidžios grafito lazdelė (35/40/45/50) *400mm. Padidinti

Didelio grynumo grafito elektrodų lazdele, spektroskopijos gryno grafito elektrodas, laidžios grafito lazdelė (35/40/45/50) *400mm.

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€23.25

Dalintis

Apie prekę

Pagrindinė naudojama grafito produktų naudojimas 1. Kaip ugniai: Grafitas ir jos produktų savybių, aukštos temperatūros varža ir didelis stipris.Jie daugiausia yra naudojama, kad grafitas tiglis dedamas į metalurgijos pramonės, grafitas yra dažnai naudojamas kaip apsauginis agentas luito į metalurgija ir pamušalas metalurgijos krosnis. 2. Laidžių medžiagų: naudojamas elektros pramonės sektoriuje teigiamas elektrodas už elektrodai, šepečiai, anglies strypai, anglies vamzdžiai, gyvsidabrio lygintuvus.Grafito tarpiklis, telefono dalys, TV kineskopo danga ir kt. 3. kaip ir dėvėti, atsparus tepimo medžiaga: grafitas yra dažnai naudojama kaip tepimo priemonė mašinų pramonė.Alyvos negali būti naudojami ir didelės spartos, aukštos temperatūros, aukšto slėgio sąlygomis, ir grafito dėvėjimuisi atsparios medžiagos gali būti 200 2000 C temperatūros didelis stumdomas greitis, be tepalinės alyvos darbą.Grafitas yra plačiai naudojamas daugelyje įranga transporto korozinės terpės, kad stūmoklis, puodeliai, sandarinimo žiedus ir guoliai, kurios veikia be alyvos.Grafito piene taip pat yra geras tepalas daug metalo apdirbimo (piešimo ir braižybos vamzdžiai). 4. grafito turi gerą cheminį simbolį stabilumą.Specialiai apdoroti grafito savybės bei atsparumas korozijai, geras šilumos laidumas ir mažo pralaidumo.Jis yra plačiai naudojamas, kad šilumokaičiai, reakcijos svoris, kondensatorių, degimo bokštas, absorbcijos bokštas, radiatorius, šildytuvas, filtras, siurblys įranga.Plačiai naudojamas chemijos, hidrometalurgijos, rūgščių-šarmų gaminti, sintetinio pluošto, popieriaus ir kitų pramonės sektorių, galima sutaupyti daug metalinių medžiagų.

Žymos: abėcėlė statybos blokas, grafito blokų 10mm, grafito blokų hs kodas, blokuoti gryno grafito, grafito blokų pardavimas, metalo strypas blokuoti, grafito stumdomas bloko, blokuoti plieno blokas, putų bloko pastatas, vpk anglies blokas.

Charakteristikos

Ekrano Tipas ANALOGAS
Su Apšvietimu, Ar Ne No
Prekės Pavadinimas minihua
Modelio Numeris Grafito elektrodų

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Didelio grynumo grafito elektrodų lazdele, spektroskopijos gryno grafito elektrodas, laidžios grafito lazdelė (35/40/45/50) *400mm.

Didelio grynumo grafito elektrodų lazdele, spektroskopijos gryno grafito elektrodas, laidžios grafito lazdelė (35/40/45/50) *400mm.

Panašūs produktai: