Belaidės Ausinės IPX8 S1200 Vandeniui Plaukimo Ausinių Sporto Ausinių ir "Bluetooth" laisvų Rankų įranga Stereo 8G MP3 Grotuvas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€22.81

-18%

€27.82

Dalintis

Apie prekę

Paramos dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir nemokamai po pardavimo garantija.Aprašymas:S1200 yra galutinis poros "Bluetooth" ausines, kad yra puikus intensyvias treniruotes, bėgimo ir plaukimo.

Į IP68 vandeniui reitingų leidžia ausinių būti panardintas po vandeniu iki 10 metrų.Naujausia "Bluetooth" 4.2 technologijos suteikia labai greitai poravimo ir HD stereo garso pristatymo crystal clear o ir išskirtinių bosas.

Šis modelis yra jungiami"bluetooth" laisvų rankų įranga" ir "MP3 Muzikos grotuvas", tai geriausias pasirinkimas mobiliųjų telefonų.M1 yra integruota 8GB Atmintis flash drive, tai reiškia, jums gali užtrukti iki 2500 dainas su jumis.

Jis leidžia jums klausytis savo mėgstamos muzikos, be telefono per treniruotę ar kitai veiklai.Su iki 7 valandų baterija, vieno įkrovimo, jūs niekada negali būti sugauta iš naujo.Jame atkūrimo kontrolę, padidinti arba sumažinti garsą, žaisti ir pristabdykite muziką, perjunkite MP3 režimą ir žaisti, o iš vidinės atminties.

SAVYBĖS:Grojimo valdymas leidžia groti/pauzė, padidinti/sumažinti garsą, praleisti tarp dainos ir atsiliepti/baigti skambučius.Integruotas mikrofonas leidžia jums bendrauti per ausinę-mikrofoną.Suporuoti savo prietaisą per kelias sekundes su naujausia "Bluetooth" technologija 4.2.

Built-in 8G atminties leidžia jums išsaugoti o failus, be būtinybės prisijungti prie kito prietaiso.Triukšmo izoliaciją blokus iš išorės aplinkos triukšmo dėl didelės raiškos erdvinio garso patirtį.

PORĄ:

1. Paspauskite ir laikykite nuspaudę mygtuką 5 sekundes įdėti ausinių veikti poravimo režimu.Jums bus girdėti frazę "ryšio poros sudarymas", ir LED šviesos nuotolinio pradės mirksėti Mėlyna/Raudona.

2..Įjunkite "Bluetooth" įrenginį, pavyzdžiui, mobilųjį telefoną, stalai ir kiti "Bluetooth" žiniasklaidos ir įsitikinkite, kad jis ieško modelio.

3..Pasirinkite "S1200" pateiktame sąraše "Bluetooth" prietaiso.

(Pastaba: mygtukais "-" ir "+" mygtuką, tuo pačiu metu ,prietaisas bus įvesti kortelės režimas)

Techniniai duomenys:

"Bluetooth" Versija: 4.2

CVC 6.0 Triukšmo slopinimas

o Dažnių diapazonas: 20Hz - 20kHz

Maksimalus Atkūrimo Laikas: 7 Val. (Priklauso nuo ryšio rūšies ir kiekio)

Budėjimo Laikas: 200 Val.

Įkrovimo Laikas: 1-2 Val.

Pokalbio Metu: 7-8 Val.

Belaidžio Ryšio Atstumas: 33 Pėdų.

Atsparus vandeniui Klasė: IP68 (didelio stiprumo plaukimo)

Vidinės Atminties Kortelė: 8 GB SSD (Flash)

Palaikomų Laikmenų Formatai naudojant Atminties Kortelė: APE, WMA, MP3, FLAC & WMV

Spalva:Juoda/Juoda + Žalia

Medžiagos:Metalas + plastikas

Dydis:56x43.7x33.8mm

Pakuotės Turinys:

1x Sporto Bevielės Ausinės

1x USB Įkrovimo Kabelis

2x ausies dangteliu

1x Naudotojo Vadovas

SVARBU: Bluetooth neveikia po vandeniu, nes vanduo trikdo ryšį.Naudokite įmontuota 8 GB "flash" atmintinę įkelti muzikos į prietaisu pirmą ir pridėti omni-seal vandeniui ear patarimai, kaip naudoti plaukimo ar bet kokių kitų povandeninių veiklą.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Taiji.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Taiji.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Žymos: origem "bluetooth" ausines, mens "bluetooth" ausines, ausies plaukimas, tws ausinių ipx8, atveju tws ip8, "bluetooth" flac player, mp3 pro, diržas diamond, Dirbtinis Persikų Medis, mp3 vandeniui.

Charakteristikos

Parama Atminties Kortelės No
Savybės Aktyvus Noice, Anuliuojant
Atsparus vandeniui No
Varžos Diapazonas iki 32 Ω
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Garso Valdymas Taip
Ausinių Pagalvėlės Medžiaga Kita
Valdymo Mygtukas Taip
Prekės Pavadinimas FGHGF
Kištuko Tipas NĖRA
Jungtys NĖRA
Magnetas Tipas Kita
Modelio Numeris "Bluetooth" Laisvų Rankų Įranga
Kilmės KN(Kilmės)
Paramos PROGRAMĄ No
Yra bevielis Taip
Funkcija Sportas
Vocalism Principas Subalansuotas Armatūra
Sertifikavimo NĖRA
Komunikacijos Belaidžio+Laidinio
"Bluetooth" Versija 5.1
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Su Mikrofonu No
Stilius Ausinių

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Belaidės Ausinės IPX8 S1200 Vandeniui Plaukimo Ausinių Sporto Ausinių ir

Belaidės Ausinės IPX8 S1200 Vandeniui Plaukimo Ausinių Sporto Ausinių ir "Bluetooth" laisvų Rankų įranga Stereo 8G MP3 Grotuvas

Panašūs produktai: