30 Colių 15 Frets Raudonmedžio Sopranas Havajų Gitara Sapele Faneros 4 Gumos Stygos įmontuotas Derintuvas Gitaros Muzikos Instrumentai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€77.58

-36%

€121.22

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

30 colių specialusis leidimas elektrinio boso ukulėle su EQ, suteikia jums unikalią ir galinga garso prijungus su stiprintuvu.

Sapele faneros įstaiga, padauk fretboard, gumos stygos, funkcijų išskirtinį kūrinys, puikus tonas ir patogiai žaisti jaustis.

Įrengta preamp naudoti su stiprintuvu, su volume, bass, mid ir aukštųjų dažnių valdymas; built-in imtuvas greitai ir lengvai paieška.

17 frets su nervintis poziciją ženklai, 5-ojo, 7-ojo, 10-ojo, 12-ojo, ir 15 frets, skirtas padėti jums rasti tinkamą poziciją nervintis norite greitai.

Ateina su 3 metrų garso kabelį galite prijungti bass ukulėle su stiprintuvu etapo rezultatus.Tiesiog pradėti savo šou!

Techniniai duomenys:

Dydis: 30 colių

Nervintis: 17

Top Valdyba: Sapele Faneros

Pusė & Back Valdyba: Sapele Faneros

Fingerboard: Padauk

Eilutės: guma

Prekės Dydis: 76.5 * 26.8 * 7.4 cm/ 30 * 10.6 * 2.9 į

Prekės Svoris: 1057g/ 2.3 kg

Pakuotės Dydis: 80 * 33 * 11.4 cm/ 31.5 * 13 * 4.5 į

Pakuotės Svoris: 1600g/ 3.5 lbs

Paketų Sąrašo:

1 * Bass Ukulėle

1 * Garso Kabelis

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Žymos: lauke muzikos mediniai, leho ukulėle tenoras, imtuvas, mini gitaros "pasidaryk pats", custom gitara rinkinys, elektros ukulėle 30, profesinės ukulėle, tunner, ukelele sopranas, fanera, medienos.

Charakteristikos

Modelio Numeris Ukulėle
Korpuso Medžiaga Kita
Fingerboard Medžiaga Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Atgal / Pusės Medžiaga Kita
Tinka Unisex

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

30 Colių 15 Frets Raudonmedžio Sopranas Havajų Gitara Sapele Faneros 4 Gumos Stygos įmontuotas Derintuvas Gitaros Muzikos Instrumentai

30 Colių 15 Frets Raudonmedžio Sopranas Havajų Gitara Sapele Faneros 4 Gumos Stygos įmontuotas Derintuvas Gitaros Muzikos Instrumentai

Panašūs produktai: