Meno Amatų Rinkiniai Vaikams - 24Pcs 3D Dinozaurai Žaislai Vaikams "Tapybos Rinkiniai Amatų Kūrybiškumą" PASIDARYK pats " Dovanų 3+ Metų Vaikams

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€14.12

-29%

€20.16

Dalintis

Apie prekę

p { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } div { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { width: 800px; text-align: left; } Įdomus žaislai: Dinozaurų amatų dažymo rinkinį su akį traukiantis parkas, žaidimas motina.Vaikai gali piešti, atlikti ir organizuoti dinozaurų kurti dinozaurų pasaulyje, ir tada įdėkite juos į jį.

Aukštos kokybės medžiaga: vandens pagrindu, kvapas-nemokama ir netoksiški dažai, vaikai gali lengvai nuplauti patys.Patvarus, ne ūmiu kampu ir aplinkai draugiška medžiaga, dinozaurų, rankų darbo, lygaus paviršiaus, bus ne pakenkti vaikams.

Plačiau: Piešimo dinozaurų figūrėlės su savo vaikais bus sutrumpinti atstumą ir padaryti juos jaustis nuoširdi.Rankdarbių dinozaurų žaislas tinka vaikams nuo 3-8 gali ne tik mokyti vaikus, žinių dinozaurai, bet taip pat mokyti vaikų atmintį, gebėjimą.Rankų darbo, taip pat gali padėti jums sutelkti ir nuraminti savo smegenis ir kūną.

Švietimo reikšmę: toks dinozaurų žaislas gali labai vystyti vaikų smegenys, leidžiantys jiems visapusiškai išnaudoti savo kūrybiškumą ir iination, kai žaidžia.Jūsų vaikas gali padidinti pripažinimo ir spalvų derinys, kai piešimo dinozaurai.Mūsų piešimo dinozaurų rinkinys leidžia vaikams kurti savo mėgstamą spalvinga dinozaurai.

Geriausia švenčių dovana: creative "PASIDARYK pats" žaidimas gyvūnų žaislai gali pritraukti vaikų dėmesį.Vaikams, kurie mėgsta amatų, tai bus puiki Kalėdų ir Naujųjų Metų gimtadienio dovana.

spalva:Įvairiaspalvis

Medžiaga:plastikas

dydis:Apie 10 x 10 x 2cm

Pakuotės Turinys:

4 x Baltos Dinozauras

4 x Dinozaurų galvos modelio automobilių

2 x Medis

2 x Teptukas

2 x Paletė

12 x Spalva Dažyti

1 x neaustinių Žemėlapyje

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: priekinis žibintas h1 307, prarasti svorio baseinas, liūtas dviračių žibintai, variklis 130 sklendė, prarasti weigth maisto, m pinigų papildymo, pralaimėjusiųjų keychains, vyrų striukė boos, garbės 5 m tablet.

Charakteristikos

Elemento Tipas Modelis
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Meno Amatų Rinkiniai Vaikams - 24Pcs 3D Dinozaurai Žaislai Vaikams

Meno Amatų Rinkiniai Vaikams - 24Pcs 3D Dinozaurai Žaislai Vaikams "Tapybos Rinkiniai Amatų Kūrybiškumą" PASIDARYK pats " Dovanų 3+ Metų Vaikams

Panašūs produktai: