Trys Skonio Šuns Dantų Priežiūra, Valymo Rinkiniai, Dantų Pastos, Dantų Šepetėliai Katėms Šunų Naujas W4

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€4.31

-40%

€7.30

Dalintis

Apie prekę

1. Švarus ir rūpintis savo dantų: dantų Pasta neturi būti putų ir saldiklius.Ji gali veiksmingai valyti ir pašalinti augintinio burnos kvapas, išvengti dantų ligų ir apnašų susidarymo, ir ypač pridėti smulkių kaulų miltai, kurie gali sumažinti kalcio trūkumas augintinio dantis.Stiprus dantų, atidėti dantų senėjimo.

2. Dantų šepetėlį: Galite valyti lengvai valyti dalys, 22 cm ilgio konstrukcija yra labai lengva naudoti.

3. Valymo rinkinį: Šis produktas yra sudarytas iš dantų pasta ir šepetėlis, kuris gali patenkinti kasdienius poreikius, augintinio burnos valymas.Ji yra lengva atlikti ir kelionės.Lengva naudoti ir tinka visiems naminių gyvūnėlių savininkai.

4. Aukštos kokybės medžiagos: Šis produktas yra pagamintas iš smulkių kaulų miltai, kurie gali sumažinti kalcio trūkumas augintinio dantys, užveržkite dantims ir atidėti dantų senėjimo.Tinka augintinio dantis.

Patarimai: nesvarbu, jei jūsų gyvūnas turi praryti šiek tiek dantų pasta, kai šepečiu savo dantis!Tačiau ji gali būti valgoma kaip užkandis!Išlaikyti jūsų augintinio dantis sveikus.

5. Naudojimosi instrukcija: Tam, kad jūsų šuo priimti šį produktą, prašome taikyti nedidelį kiekį šio produkto ant jūsų pirštai padaryti tai kvapas.Tada užtepkite nedidelį kiekį augintinio dantų šepetėliu arba pirštu dantų šepetėlį.Švelniai nuvalykite priekinį ir galinį dantų tarp savo lūpų ir skruostų.Nenaudokite žmogaus dantų pasta.Poveikis yra akivaizdus ne mažiau kaip 2-3 kartus per savaitę.

6. Pastaba: Vengti kontakto su akimis.Likti nuošalyje nuo vaikų.Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.Vengti tiesioginių saulės spindulių.

7. Pastabos dėl augintinio dantų šepetėlį:

8. Tris dienas per savaitę.Naudoti nedidelį kiekį dantų pasta valyti savo augintinio dantis.Naudojama kartu su šiuo pet pasta, tai gali padaryti šuns burnos sveikiau ir kvėpuoti švaresnis.

9. Paprastai ji naudojama po valgio arba po blogą kvapą.

Žymos: tx61u pakeitimo, tyes shirt dizainas, 4 tipo liežuvio kaklaraištis, tye dažų čempionai, tyme kėdė pora, tyco 12 v baterija, tyler kūrėjas pet, tye dažų galvos juosta, tygon 2275 vamzdžiai.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Augintinio Dantų
Taikoma Šuns Veislė Universalus

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Trys Skonio Šuns Dantų Priežiūra, Valymo Rinkiniai, Dantų Pastos, Dantų Šepetėliai Katėms Šunų Naujas W4

Trys Skonio Šuns Dantų Priežiūra, Valymo Rinkiniai, Dantų Pastos, Dantų Šepetėliai Katėms Šunų Naujas W4

Panašūs produktai: