2020 Naujausias Aukštos kokybės, šarminis vanduo mašinos 5 plokšteles su Šildymo Pareigos

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€406.90

Dalintis

Apie prekę

2020 Naujausias Aukštos kokybės, šarminis vanduo mašinos 5 plokšteles su Šildymo Funtio n OH-806-5H

Visi modeliai:

1 .Mes siūlome 8 skirtingų tipų, variantų su skirtingais klientais:

A. Trys skydai su šildymo funkcija: OH-806-3H

B. Tris ne-šildymo funkcija: OH-806-3W

C. Penkių ne-šildymo funkcija: OH-806-5W

D. penkių šildymo funkcija: OH-806-5H

E. Septynių ne-šildymo funkcija: OH-806-7W

F. septynių šildymo funkcija: OH-806-7H

G. Devynių plokštės su Šildymo funkcija: OH-806-9H

H. Devynių plokštės be Šildymo funkcija: OH-806-9W

Funkcijos: 1. Naujas dizainas ir 4.2 colio LCD ekranas 2. Elektrolizės technologijos, auto valyti po kiekvieno naudoja 3. 5 lygius koregavimas šarminio vandens,1 lygis, išgrynintas vanduo, ir 2 lygių rūgštinis vanduo. 4. PH surengti nuo 4 iki 10 (Referrenced vertė,bandymai šaltinio vandens TDS:100, Guangzhou,Vandens srautas: 1.0 L/min) 5. ORP:+250mv ~ -600mv (Referrenced vertė) 6. Penkių Titano su Platinos danga Plokštės su šildymo funkcija 7. Elektrodų Medžiagos: Sukepintų Titano, Platinos plokštės 8. Pre-filtras gyvenime svyruoja nuo 3000L į 9000L 9. Vidinis filtras svyruoja nuo 9000L į 12000L

Pardavimo Punktuose:

1. Specialiai suprojektuoti pagal žemyno vandens kokybę, priimti nacionalinės sveikas vandens kokybės tyrimo standartas

2. Iš pradžių naudokite daugiafunkcinis LCD jutiklinis ekranas, 7 spalvų lumenscence, aiškiai nurodyti darbo sąlygos vandens aparatas

3. Stiprios elektrolizės galimybė, tūris outwater riboti klimato atšilimą, užtikrinti elektrolizės standartas: Temperatūra apsaugoti pranešimas, gina unproper afflux karšto vandens arba unproper nepertraukiamo naudojimo.

4. Aukštos kokybės vandens valymo filtro kasetę (sidabras-balansinė activeated anglies filtro kasetė)

5. Pakeitimo iki filtro kasetė automatiškai pranešimas, geriamojo vandens yra daugiau, saugus ir švarus

6. Automatiškai valiklis electrobath funkcija

7. LCD informuoja: Vandens temperatūra, laikas, vandens srauto tūris, ir electrolyzing, valymas, gyvenime filtro kasetė, pH vertė O. R. P indikatorius ir t.t

8. pH vertė virsta 5 skyriai, koregavimą, nėra lengva supainioti.PH vertė emendation pagal skirtingus vandens kokybės

9. Skystųjų kristalų septynių spalvų spalva-keičiasi ekrane rodo: Muzikos atšilimo ir automatinio atsakymo dizaino prevencijos negerai gerti.

Nuostata:

1.Palieskite Šarminis 1(Geriamojo) 5 sekundes patekti į Temperatūros nustatymai (jeigu yra šildymo funkcija)

2.Palieskite Šarminis 2(Gėrimų) 5 sekundes patekti į Laiką.

3.Palieskite Šarminis 3(Virimo) 5 sekundes pradėti PH Lygio parametrus.

4.Palieskite šarminis Rūgšties 1(Veido)5 sekundes patekti į Pre-filtras gyvenime parametrai.

Po įvesti į kiekvieną parametrą galite nustatyti rodmenis kiekvieną parametrą paspausdami klavišus:Valyti (PH+)ir Nustatykite/Šildymo(PH).Nustatę padaryti,prašome touch pirmą klavišą, norėdami patvirtinti nustatymą,ir ekrane rodo laukimo būseną.

Nuotraukose:

Kaip šarminis vanduo gaminti:

LCD ekranas:

Svarbios Pastabos Prašome atidžiai perskaityti instrukciją, naudojant vandens jonizatoriaus ir laikytis instrukcijų naudojimo metu, siekiant išvengti žalos jonizatoriaus ar įtakos sveikatos jūsų šeimai.a)nenaudokite šulinių vandens ar požeminio vandens, kuris yra tamsus, arba kurie gali būti užterštas iki sunkiojo metalo.b)nejunkite jonizatoriaus karšto vandens šaltinių arba leisti vandens iš daugiau nei 40 laipsnių.Celsijaus srautas per jį.Vengti aukštos temperatūros ir laikyti atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių.c)neplaukite korpusas tiesiogiai ir venkite alkoholio ar kitų lakiųjų tirpiklių valyti korpusas.Naudokite minkštą skudurėlį arba skudurėliu artimųjų muilo vandens, kad lengvai valyti.d) Valyti jutiklis reguliariai, siekiant išvengti nepraeinamumas, dėl kurio mašina neveikia tinkamai.Certifictions:

Pagrindinės rinkos:

Informacija apie įmonę: Įkurta 2007 m., mes, iš tikrųjų yra fabrikas, kuris pradėjo gaminti visų rūšių Šarminio vandens jonizatoriaus ir vandens kolbą nuo 2006 metų. Vadovas Miss Emily Lin atėjo 2008 metų, siekiant padėti savo užsienio prekybos verslo ir ištirti oversea rinkose.Mes turime CE sertifikatas visiems Šarminio vandens jonizatoriaus ir vandens kolbą ir mūsų produktai yra eksportuojami į visą pasaulį.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus jeigu turite daugiau klausimų apie mūsų gamykloje ir mūsų produktus.Kviečiame jūsų apsilankyti mūsų gamykloje: 3 Fl, No. 2, Blokas 5, Xiangxi Pramonės Gatvėje, Xiamao, Baiyun District, Guangzhou, Prašome skambinti, prieš jums ateis aplankyti, ačiū!

Atsiliepimai

Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

Jei jus tenkina prekė ir mūsų paslaugos, prašome palikti mums penkių žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, ir mes bus daryti tą patį už jus.

Mums rūpi mūsų vertingų klientų ir suprasti problemų ir nusivylimų, jums gali turėti.Jei jums kyla kokių nors problemų, per laivybos procesą arba kokių nors problemų dėl prekės, Prašome suteikti mums galimybę išspręsti problemų, ir mes nuoširdžiai stengiamės išspręsti visas problemas už jus, kaip greitai, kaip mes galime.

Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, rasime sprendimą, kad atitiktų jūsų reikalavimus ir padidinti pasitenkinimą.

Pristatymas

Siunta bus sutvarkyta per 2 darbo dienas po apmokėjimo ištrinamas, kaip ilgai, kaip pirkėjo informaciją ir pristatymo adresą patvirtino.Prašome suteikti teisę post code ir galiojantį telefono numerį, siekiant išvengti vėlavimo pristatymas.

1) Mes paprastai laivas DHL, "FedEx", UPS, ar AVS --- galime pasirinkti labiausiai ekonominiais būdais-tarp jų ir už jus.

2) Pirkėjų iš toliau šalyse ar vietovėse, prašome susisiekite su mumis, laivybos mokestis specialiai prieš jums atlikti mokėjimą (apima visus nemokamas pristatymas elementus), kitaip mes papratimas organizuoti vežimą, net jei jūsų mokėjimą padaryta; Rusija, Baltarusija, Ukraina, Uzbekistanas, Brazilija,Pietų Amerikoje, Afrikoje, Artimuosiuose Rytuose, ir nuotolinio šalyse arba regionuose dėl DHL/UPS/FEDEX svetainėje;

Žymos: mtb lentelė, zlc, anglies pluošto lentelė, anglies vairo stiebo, alc peilis, 12mm anglies, dviračio rėmas anglies kelių, anglies mtb stem, ec90 kamieninės, anglies komplektas mtb.

Charakteristikos

Galia (W) 150W
Sertifikatas CE
Vandens Išeiga(L/Min) 3.0
5 Filtravimo Etapas No
Plokštė 5 plokštės
Naudoti Maišytuvas Montuojamas
Vandens valymo mašinos Tipas Vandens Valytuvas
Plokštės Dydis 7.5*11,5 cm
Patekimo į rinką laikas Jun-15
Dydis 35*23*57cm
Galia 150W
Valymo Padėtyje Terminalo Valymo
Medžiaga Titano
svoris 12kg
Vandens Kokybės Reikalavimai Savivaldybės Vandens
Tipas Aktyvintos anglies
Sertifikavimo CE
Pakuotė Spalvos Langelį
Įrengimas Lentelėje tipas
PH 4~10(pamatinę vertę tik)
orp +250mv ~ -600mv (Referrenced vertė)
Spalva Balta
Modelio Numeris OH-806-5H
Funkcija Šarminio vandens jonizatoriaus
Prekės Pavadinimas Garo Kodas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

2020 Naujausias Aukštos kokybės, šarminis vanduo mašinos 5 plokšteles su Šildymo Pareigos

2020 Naujausias Aukštos kokybės, šarminis vanduo mašinos 5 plokšteles su Šildymo Pareigos

Panašūs produktai: