Baltos Spalvos Nėrinių Stalo Runner Kėdė Varčios Stalo Dangtis Vestuves Pokylių Namų Dekoro

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1.81

Dalintis

Apie prekę

Prekės Specifiką Spalva:Balta Dydis: 14"*118"/35cmx300cm Medžiaga:Nėriniai Svoris:55g Naudojimas: Vestuvės/Gimtadienio/Baby shower/Namų dekoracijas.Pakavimo sąrašas: 1pcs Nėrinių Stalo Runner Funkcijos: 1. Papuoš valgomasis proga su touch stiliaus su šia modernia ir stilinga stalo runner, tai puikus aksesuaras prie bet kurio stalo arba stalas serverio ir puikus papildymas į savo namų dekoro, vestuvių, pobūvių, ar švenčių dienomis. 2. Nėriniai stalo runner vestuvėms ,Stalo Decorenterpiece puošimas,stalo tortas,vestuvių dušas,priėmimo, įsipareigojimų,jubiliejus,gimtadienius,lauko renginiai,kaimo turizmas įkvėpė dekoro.1 pastaba: Prašome rašykite mums, jei turite ką nors, mes padarysime viską, kad serveris jums.2 pastaba:spalvos gali šiek tiek skirtis, priklausomai nuo jūsų monitoriaus.3 pastaba:Pirkėjas turi atsakinga už bet kokį mokesčių ir muitinės pareiga, jei yra.

1.Mes laivas į jūsų eBay arba Paypal adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų eBay ir Paypal adresas yra teisingas prieš jums mokėti. 2.Prekės bus pristatomi per 1-3 darbo diena, kai mes gavome mokėjimo. 3.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių; 4.Tarptautinės pirkėjai, prašome pastaba.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjų atsakomybę.Mes stengiamės sumažinti riziką muitus.b.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.

Žymos: 8pcs nustatyti kūdikių, 08b dvišaliu, 100 prancūzijos patarimai, 10k akyse žodžiai, priedų f900r, allkpoper jauni, 380 plastiko žaislas, 1969 nova dalys, amd 3550 nešiojamas kompiuteris.

Charakteristikos

Dydis 14\"*118\"\/35cmx300cm
Modelis SPAUSDINTI
Medžiaga Kita
Formos Stačiakampis
Stilius Klasikinis
Technics Kita
Naudoti Lauko
Modelio Tipas Kietas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Baltos Spalvos Nėrinių Stalo Runner Kėdė Varčios Stalo Dangtis Vestuves Pokylių Namų Dekoro

Baltos Spalvos Nėrinių Stalo Runner Kėdė Varčios Stalo Dangtis Vestuves Pokylių Namų Dekoro

Panašūs produktai: