Dviračio Šalmas Reguliuojamas Lengvas Šalmas Saugus Dviračių Apsaugos Šalmas Vėdinimo Motercycle galvos Apdangalai Su LED Šviesa

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€13.45

-19%

€16.61

Dalintis

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、Reguliuojamo Dydžio Funkcija: suaugusiųjų dviračių šalmas, su dual tinka reguliuojamas dizainas.Yra reguliavimo rankenėlė atgal dviračių šalmas, padeda nustatyti galvos perimetras su reguliuojamo dydžio (apie 54-58cm/58-61cm.

2、Vėdinimo 18 Versmės: dviračio šalmas ateiti su specialiųjų aerodinaminis dizainas ir 18 kvėpuojantis angos, siekiant veiksmingai sumažinti oro pasipriešinimą ir sumažinti prakaitavimą.Dviračio šalmas tik apie 250g, kuri nesukels jokių našta rider ' s head metu dviračiu.

3、Saugos Apsaugos: aukšto tankio importuotų PC atveju, su aukščiausios technologijos, be abejo, gerinti saugų.Dviračių šalmas ateina su patvarus kietas lukštas, kuris minkšti mygtukai gali atlaikyti spaudimą dėl išorinio poveikio.Suaugusiųjų dviračiu dėvėti šalmą, jausis saugiau ir patogiau, kad bus apsaugoti savo galvą į visas puses.

4、LED Back Light: 3 režimai saugos raudona atgal šviesos apima pastovus, lėtai mirksi ir greitai mirksi.Įspėjimas automobilių arba padėti kitiems vairuotojai už jums aiškiai pripažino savo kryptį, saugiau ir spindi naktį dviračiu.

5、Tinkamas Modelis: dviračių šalmas atitinka CE, EN 1078, CPCS, 1203, KAIP ir NZS 2063 šalmai.Jis tinka šalmai jojimo būdamas 5 metų ir vyresnio amžiaus, ir šalmai, naudojami su riedlentės ir riedučiai.

Aprašymas:

Dviračių šalmas, FUNGO yra valomas valdybos viskas įvairių dviračių šalmas, testai.Puikiai vertinamas laureatas įkūnija viską, kad dviračio šalmas su įvairiais naudoti, kad aparts nuo konkurentų.Laimei jis yra įvairių spalvų, skirtingų kombinacijų.Dviračių šalmas, FUNGO yra sportiškas ir kompaktiškas visų pusių šalmas.Svėrimo justabout 240 gramų, jis yra labai lengvas.Mūsų dviračių šalmas, taip pat yra galinis žibintas.

Techniniai duomenys:

Svoris, dydžių ir spalvų(apie): S/M-240 gramų, M/L, 250 gramų

Dviejų dydžių(apie): S/M(54-58cm/21.26-22.83 in); M/L(58-61cm/22.83-24.02-in)

Spalvos: 6 svyruoja spalvų

Statybos

Išorinis apvalkalas statybos: In-pelėsių polikarbonato lukštais su NŠS linijinės

Vidinis apvalkalas: thermoformed armavimo smūgį absorbuojančiu polistirolas

Fit sistema: už LFS - Šviesos Fit Sistema

Vėdinimas: 18pcs vėjo tunelio angos su vidaus nukreipiamos

Komfortas: super tinka, skirtos azijos ir vakarų galvos formos.

Svoris: lengvas dizainas

Ilgalaikio šviežumo: Gera kempinėlės Tex elgiamasi antibacterially ir todėl preventthe pakilti iš dulkių, per šalmą.Todėl ilgaamžiškumas ir ilgalaikį šviežumo yra pasiektas.

Dėvėti komfortas: chinpad optimalų patogumą dėvėti į smakro srityje.

Saugumas: Atitinka CE EN 1078, CPCS 1203 AS/NZS 2063 saugos standartus šalmo dviračiu ir naudoti riedlentės ir riedučiai asmenims, suėjo 5 metai ir vyresni.

Priedai: Nuimamas Skydelis nuo Saulės ir Rearlight

Pakavimo Sąrašas:

1 * Dviračių Šalmas

Žymos: veido visą šalmas, derliaus motokroso šalmas, dangaus motokroso šalmas, adr šalmas, motokroso šalmas ims, sunku skrybėlę saugos, Šalmas, motokroso šalmai, šalmas, motorcycl, kyt motokroso šalmas.

Charakteristikos

Drop laivyba Parama
Lytis Unisex
Šalmas Stilius motokroso
svoris 300g
Šalmo Medžiaga Kita
Kokybės Sertifikatas TAŠKAS

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Dviračio Šalmas Reguliuojamas Lengvas Šalmas Saugus Dviračių Apsaugos Šalmas Vėdinimo Motercycle galvos Apdangalai Su LED Šviesa

Dviračio Šalmas Reguliuojamas Lengvas Šalmas Saugus Dviračių Apsaugos Šalmas Vėdinimo Motercycle galvos Apdangalai Su LED Šviesa

Panašūs produktai: