P5 LED Ekranas Lauko IP65 Vandeniui RGB Full LED TV Vaizdo Siena Skydelis 640x640mm liejimo aliuminio kabineto ekranas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€461.71

Dalintis

Apie prekę

Mūsų Paslaugos

■ Garantija: 3 metai. ■ Pristatymas per 7 dienas. ■ 24 valandas elektronines paslaugas ir techninę pagalbą. ■ OEM&ODM, mes galime jums padėti jums sukurti ir įdėti į produktą, kad pagal jūsų reikalavimus.

P5 SMD2727 Lauko 640x640mm Mirti-liejimo Aliuminio LED Ekranas

Taikymo srityje

* Verslo Organizacijų: prekybos Centrų, didelių prekybos centrų, žvaigždė-įvertinti viešbučiai, kelionių agentūros * Finansinių Organizacijų: Bankai, draudimo įmonės, pašto skyriai, ligoninės, mokyklos * viešosiose Vietose: Metro, oro uostuose, stotyse, parkuose, parodų salės, stadionai, muziejai, komercinių pastatų, konferencijų salės * Pramogos: Kino teatrų, klubų, etapai.

640x640mm Kabineto Informacija

Dydis: 640x640mm Rezoliucija: 128x128dots 8pcs moduliai sudaro skydas

LED Ekranas Atveju

Led ekranas plačiai naudojami komercinės reklamos, scenos nuoma, įmonės,mokyklos,transporto, reklamos, automobilių mobili reklama, stadiono, reklamą ir pan.

Gamybos Procesas Ir Diegimo Tipas

Tai gali būti tvirtinamos prie sienos, pagal polių paramos gatvėje, ant pastato, arba už scenos nuoma kabinti tenkinti tokį prašymą koncertų scenos fone, renginys, paroda, live transliacijos, live meeting, banketų, pobūvių ir kt., parodyti turinį, ko tu nori, video, grafika, animacija ir pan., sujungti su PC kompiuteryje arba tinkle,ar galite nuotoliniu būdu valdyti su asinchroniniu sistema, Wifi kontrolės, 3G kontrolės.

Mūsų Gamykloje

SZLIGHTALL Optoelektronikos Co.,LTD yra aukštųjų technologijų integruota įmonė, kuri specializuojasi plėtros, gamybos ir pardavimo LED ekranas su profesinės technikos ir plėtros komanda, mes produktas, led ekranas, led ekranas, modulio, led ekranas, kontrolės kortelės, power led ekranas, ir kiti led ekranas, priedai ir kt.Yra daugiau kaip 10 metų patirtis, modernūs gamybos ir bandymų įrangos,puikiai įmonės valdymo sistema,aukštos kokybės mokslinius tyrimus ir valdymo komanda, aukštos kokybės led ekranas valdiklis, visi aukščiau pateikti mums tapti populiarus tiekėjas.Su mūsų aukštos kokybės ir paslaugų mūsų produktai buvo eksportuojami į įvairias šalis ir regionus Pietryčių Azijoje, Australijoje, Europoje ir Amerikoje ir pan.

Mūsų Pažymėjimą

Pakavimas Ir Pristatymas

Mediniai atveju nemokamai.Mes taip pat tiekimo skrydžio atveju, jei jums reikia, kreipkitės.

*Prekės yra vežamos iš Kinijos per EMS, UPS, FedEx, DHL, TNT ir oro paštu (su sekimo numeriu) ir kt. *Jei norite pristatyti led ekranas, lenta jūros pls pasakykite mums, mes citata jums vandenyno krovinių.

Susisiekite Su Mumis

Žymos: led matricos, led lauko ekrane, led ekranas sienos, led reflektorius, 4k tv, lg vaizdo sienelė, chromecast hdmi, lempa led vaizdo, ykz led ekranas, led vaizdo siena.

Charakteristikos

Gyvenimo trukmė 1000000hours
Įėjimo Įtampa 110-220V
LED Tipas SMD2727
Rodymo Funkcijos VIDEO
Garantija 3 metai
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas SZLIGHTALL
Vamzdis Chip Spalva Spalvotas
Pikselių 5mm
Modelio Numeris P5mm
Kabineto Dydis 640x640mm
Ryškumas 6500cd/kv.m.
Naudojimas Lauko
Kabineto Meterial Liejimo Aliuminio
Skenavimo režimas 8scan
Ministrų Kabineto Nutarimu 128x128dots

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

P5 LED Ekranas Lauko IP65 Vandeniui RGB Full LED TV Vaizdo Siena Skydelis 640x640mm liejimo aliuminio kabineto ekranas

P5 LED Ekranas Lauko IP65 Vandeniui RGB Full LED TV Vaizdo Siena Skydelis 640x640mm liejimo aliuminio kabineto ekranas

Panašūs produktai: