Nauja Išpardavimas
LM2596 DC DC žingsnis žemyn Reguliuojamas Spardytis Modulis valdybos Įvesties 4.5 V-30 V Galia iki 1,25 V-26V maitinimo keitiklis Padidinti

LM2596 DC DC žingsnis žemyn Reguliuojamas Spardytis Modulis valdybos Įvesties 4.5 V-30 V Galia iki 1,25 V-26V maitinimo keitiklis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1.00

Dalintis

Apie prekę

A) yra tokie patys, kaip ir " Tai yra visų-chip aliumininiai elektrolitiniai kondensatoriai, aukštos Q didelio galingumo induktyvumo ritės, dydis yra ne mažesnis, tuo geriau, mano, šilumos, plotas yra palankesnė šilumos išsklaidymo!Į

B) yra tokie patys, kaip ir " Diodais SS34 naudoti 5A komponentai, nėra didelė komponentas sezamo sėklos, naudojamos draugai žino!Į

C) yra tokie patys, kaip ir " įvesties ir išvesties, atitinkamai, padidinti X7R aukšto Q aukšto dažnio apeiti kondensatorius, elektromagnetinio suderinamumo super!

D) yra tokie patys, kaip ir " Matmenys: Ilgis * Plotis * Aukštis-4.3 cm * 3.0 cm * 1,2 cm,

E) yra tokie patys, kaip ir " platus Įėjimo įtampos įėjimas 4.5-30 V

F) yra tokie patys, kaip ir " Išėjimo reguliuojamas 1.25-26V (reikalingas įėjimo įtampa didesnė už išėjimo įtampos)

G) yra tokie pat kaip " Svoris: 14g

H) yra tokie patys, kaip ir " pagal laikrodžio Rodyklę padarinių borto potenciometras išėjimo įtampa didėja, prieš laikrodžio rodyklę reguliavimas potenciometru produkcija yra sumažintas.Dvipusis laidų, apačioje didelis plotas, vario užtikrinti daugiau puikią šilumos!Gali būti įvertintas ilgalaikis darbas 2A maksimali išėjimo galia pratęstas iki 20W, ir patogiau išorės radiatoriaus galia didesnė galia!

I) yra tokie patys, kaip ir " Įvesties įtampos diapazonas: DC 3.2 V 46V (įėjimo įtampa turi būti didesnė už išėjimo įtampa 1,5 V arba daugiau.Negali padidinti)

J) yra tokie patys, kaip ir " Išėjimo įtampos diapazonas: DC 1.25 V 35V įtampa nuolat reguliuojamas, didelio efektyvumo (maksimalus 92%) Didžiausia išėjimo srovė 3A.

K) yra tokie patys, kaip ir " Matuojamas input 12V, 5V išėjimo srovė 1A kai apkrovos reguliavimas norma yra mažesnė nei 1%

L) yra tokie patys, kaip ir " Prijunkite maitinimo (3-40V), reguliuoti mėlyna potenciometras rankenėlę (paprastai pagal laikrodžio rodyklę pasukti pagal laikrodžio rodyklę pasukti buck) ir stebėti išėjimo įtampa su multimetro pasiekti reikiamą įtampą.

M) yra tokie patys, kaip ir " Suvirinimo, tiesioginio maitinimo laidas, įvesties (išvesties) port;

N) yra tokie pat kaip " pin kodą galima įterpti į pin laidais arba įrašomas į skylę valdyba; arba po pin yra tiesiogiai privirintas prie PCB.

O) yra tokie patys, kaip ir " Maitinimo šaltinis, reikia tik prijungti modulio automobilinio cigarečių degiklio maitinimo, jums gali reguliuoti potenciometras, išėjimo įtampa gali būti pakoreguota, ne 1.25-30 V mobiliojo telefono, MP3, MP4, PSP ir daugelis kitų įrenginių elektros Energijos tiekimo, labai paprasta ir patogu.

P) yra tokie patys, kaip ir " Prie elektroninės įrangos maitinimo, kai įranga turi 3-35V maitinimo ir atitinkamos įtampos galia, naudoti šią modulis gali būti lengvai perkelti į reikiamą įtampa išspręsti problemą.

Q) yra tokie patys, kaip ir " Sistema, darbo įtampos bandymas, ar projektas gali naudoti šį modulį, derinti įvairių įtampos bandymo sistemos veikimo įtampos diapazonas, labai lengva ir patogu.

R) yra tokie pat kaip " Pastaba išėjimo iš šių 2A, gali būti naudojamas ilgą laiką be šilumos kriaukle išėjimo srovė yra didesnė kaip 2,5 A (arba) išėjimo galia yra didesnė kaip 10W) ilgą laiką, darbą, prašome įtraukti šilumos kriaukle.

- Ai), yra tokie patys, kaip ir " Atminkite, kad įvesties ir išvesties negali būti atstatomi.Atvirkštinių gali sudeginti!didelis.

T) yra tokie pat kaip " Ilgą laiką, darbą, rekomenduojama per 2,5 A dabartinės naudoti, be to, šilumos kriaukle (10W produkcija);

U) yra tokie patys, kaip ir " Kaip step-down modulis, išlaikyti minimalų 1.25 V blokatorius siekiant užtikrinti stabilų produkcijos.

Žymos: aukso buck konverteris, lm2596, amplifi valdyba, automobilių buck konverteris, xl4015e1, 5v dcdc, dc lm2596, padidinti daug, dc žemyn žingsnis, 5a xl4015.

Charakteristikos

Sąlyga Naujas
Prekės Pavadinimas KA TUO DA
Modelio Numeris pavadinimas ir nuotraukų
Prašymas Kita
Maitinimo Įtampa datasheet
Tipas Kita
Darbinė Temperatūra datasheet
Išsklaidymo Galia datasheet

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

LM2596 DC DC žingsnis žemyn Reguliuojamas Spardytis Modulis valdybos Įvesties 4.5 V-30 V Galia iki 1,25 V-26V maitinimo keitiklis

LM2596 DC DC žingsnis žemyn Reguliuojamas Spardytis Modulis valdybos Įvesties 4.5 V-30 V Galia iki 1,25 V-26V maitinimo keitiklis

Panašūs produktai: