Misayaee HD 720p Galinio vaizdo Kamera Toyota LC Land Cruiser Prado " Toyota FJ Cruiser GSJ15W 2007 -2010 Atbulinės eigos atsarginę kamerą

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€29.89

Dalintis

Apie prekę

PRODUKTO PAVADINIMAS HD 720p Galinio vaizdo Kamera, Naktinio Matymo galinio vaizdo Atsargine Atbuline Kamera Toyota LC Land Cruiser Prado " Toyota FJ Cruiser GSJ15W 2007 -2010 FUNKCIJŲ :

Naudoti, patvarus ir stabilus 4-PIN Kabelis

Pratęstas matomumą už transporto priemonės papildomą saugumą ir komfortą

Įrengimas kamera gale vizualiai yra diskretiškas ir labai nekrenta į akis

Tinkami naudoti su visų monitorių, kuris yra RCA video įvestis

Puikus orientacijos dėka atstumas linija ekranas

Modular plug & play sprendimas - galima rekonstruoti be montavimo pėdsakų SUDERINAMA SU AUTOMOBILIO MODELIAI:

Toyota Land Cruiser 90 /120 /150 Serija " Toyota Prado 2700 4000 2007-2020

Toyota FJ Cruiser GSJ15W 2007~2020 m. (Atsarginio Rato Ant Durų)

Toyota FJ Cruiser GSJ15W 2006~2020 PRODUKTO APRAŠYMAS

Mūsų genialiai paprasta įdiegti atbulinės eigos kameros gali būti lengvai modifikuoti, pakeičiant Licencijos Plokštės Šviesos Originalios vietos daug transporto priemonių modelių - puikus yra modifikavimas, kamera ne įdiegti.

Tai daro ypač neišsiskiriantis montavimas įmanoma ir pirminę išvaizdą transporto priemonės yra saugomi.

Vaizdo atkūrimui atbulinės eigos kamera

Vaizdo signalas perduodamas per pateiktą vaizdo ryšio kabeliu ir taip stebėti, modifikavimas, navigacijos sistema (pvz., iš Pioneer, Sony, Alpine , Kenwood ir kt.) arba per galinio vaizdo kameros sąsaja (pasirinktinai), tiesiai į gamyklos navigacijos sistema, kai įdėjimas Atvirkštinio automatiškai rodomas navigacijos sistema.

Automobilių Stovėjimo Aikštelė Gaires, Funkcija

Apie kameros modulį atstumas linijų, taip pat rodomi su skaitiklio duomenis ekrane.Tai leidžia atstumą iki kliūčių, už transporto priemonės geriau apskaičiuoti.ir jei nenorite, kad Back-up Linijos ant Ekrano,supjaustyti mėlynos linijos.

Maitinimo šaltinis

Elektra yra tiekiama per 12V uosto automobilio atbulinės eigos lempos, kad fotoaparatas automatiškai įsijungia, kai įjungta atbulinės eigos pavara.

Dėmesio, atminkite:

Patikrinkite matmenys Prašome patikrinti prieš perkant, ar dydis specifikacijas ir tvirtinimo taškai galinio vaizdo kamera, su kuria jūsų automobilis rungtynės.

Žaisti gamyklos "Navi" per atbulinės eigos kamera sąsajos (pasirinktinai) norite lengvai pamatyti vaizdą užpakalinio vaizdo kamerą į savo esamą stebėti savo gamyklos navigacijos sistemą, todėl jums taip pat reikia galinio vaizdo kameros sąsaja.

Išvengti trukdžių, su mūsų signalų filtras (pasirinktinai), Transporto priemonės neseniai į valdžią transporto priemonės eksterjero apšvietimas (galinis žibintas, stabdžių šviesos, ir t. t.) a greičiu (pulsuojantis) įtampa, kuri tinka vaizdo jutiklių / vaizdo elektronikos ir turi funkcinę ar vaizdo sutrikimai.Todėl, prašome uždaryti kabelį, norėdami įjungti atbulinės eigos kamera tiesiogiai prijungti prie atbulinės eigos šviesos, bet ir naudoti mūsų signalų filtras.Tinkamas signalų filtras, žr. priedai.

SPECIFIKACIJOS

Savybės:4-PIN Kabelis

Slell Spalva:Juoda

Fotoaparato Spalva:Aukso

Fotoaparato Dydis 12mm

Integracijos:Automobilių-specifinis

Montavimo Padėtis: Licenciją Plokštelės Šviesos

Vaizdo NTSC:NTSC

Efektyvių taškų:576 x 720 Pikselių

Rezoliucija:700 TV linijų

Vaizdo prietaisas:1/4 colių Spalvotas HD CCD

TV sistema:NTSC

Žiūrėjimo kampas:135-165 laipsnių

Darbinė temperatūra:-40~ 90℃

Naktinio Matymo:TAIP

Atsparus vandeniui:IP68

Fotoaparato Prijungimo Tipas:Laidinis

Baltos spalvos balansas:Automaticailly

Atvaizdavimo funkciją:TAIP

Automobilių stovėjimo aikštelė Gaires:TAIP

Vartojamoji galia:250mA

Maitinimo:DC 12V

Vaizdo Išvestis:RCA jungtis, PAKAVIMO SĄRAŠAS

1 x Automobilio Galinio vaizdo Kamera

1 x 4PIN (Kabelis 6m/19ft)

1 x Vartotojo Instrukcija DAUGIAU PRODUKTO VAIZDAI SVARBŪS NURODYMAI

Q1:YRA sandėlyje?A:Visi produktai yra šiuo metu sandėlyje.Q2:Originalus erdvės įrengimas? A: Šis produktas yra modeliuojama 1: 1 su Licencija Plokštė, Atsižvelgiant į pirminius automobilį, todėl ji pabrėžia, kad būtina patvirtinti, ar santykis yra suderinamas su originaliu automobilio.Q3:Suderinama su navigacijos ekranas?A3: Prisijungti prie antrinėje rinkoje RCA stebėti , tai plug and play.Bet jei Prisijungti prie originalaus ekrano,reikia programuoti ekrano programinė įranga, aktyvus atsarginės kameros funkcija iki sumontavimo.Q4:Kokios yra savybes trijų skirtingų dydžių kameros?A4: 1. 12mm kameros dažniausiai taikomos ekonomiškas produktų, kuris taip pat yra geros kokybės.Jie atsisakyti tradicinės AV kabelis sąsaja, naudojant 4-PIN kabelis, vartotojo sąsaja yra labiau stabili, jos naktinio matymo ir vandens funkcijų, taip pat geros, ir rezoliucija yra kaip aukštas, kaip 720P 2. 18mm HD kamera yra patobulinta versija 12mm kamera.Be to, didesnis objektyvo ir geriau plataus kampo efektą, joje daugiausia dėmesio skiriama atnaujinti aiškumo ir naktinio matymo. 3. 18mm Auksinė Kamera yra didesnė versija HD kamera.Be unikalaus aristokratų temperamentas, lustas taip pat buvo modernizuotos, siekiant 3.0 versiją su geresnis stabilumas.

Dėmesio:

Mes galime užtikrinti, kad jūsų patirtį perkant su manimi ir mūsų įmonės bus 5-Žvaigždučių!!!

Jei yra bet kurios kategorijos mūsų pardavimo rezultatų jūs manote, kad mes ne susitiko su 5 žvaigždučių reitingą, esame dėkingi jums galite susisiekti su mumis per paštu, prieš paliekant atsiliepimą.Mes labai vertiname jūsų nuomonę ir pasiūlymus, ir dės visas pastangas, siekiant pagerinti ir nustebinti savo lojalumu.

Grįžti & Grąžinti:

Visi kroviniai yra kruopščiai patikrinti ir išbandyti, prieš juos išsiunčiant.

Visos mūsų prekės yra išbandyti ir įsitikinti, veikia prieš išsiuntimą ir ateina su 12 mėnesių Gamybos Garantija.

Jei yra keletas problemų su mūsų produktais, jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.Yra NE IŠIMTIS

Žymos: priedų fj cruiser, "toyota" logotipas atbuline kamera, toyota land cruiser kdj 125, fj cruiser led, toyota žemės cruiser prado langą, stogą net " toyota land cruiser 120 kdj, toyota land cruiser kdj120, automobilių fj, fj dalis, "toyota" sedanas atbuline kamera.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas Misayaee
Ilgis Vaizdo Kabelis 6M
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos Tipas ABS
Signalo Tipas Transporto Priemonės, Atsarginės Kameros
Sertifikavimo NĖRA
Feature1 Vandeniui Atsparus Fotoaparatas
Feature3 Atbulinės eigos atsarginę kamerą
Pagalbinė Linija Taip
Korpuso Medžiaga plastikiniai
Feature2 Licencijos plokštės, šviesos, kamera
Feature5 Galinio Vaizdo Kamera
Laidais ar Bevielio ryšio Viela
Feature4 naktinio matymo kamera

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Misayaee HD 720p Galinio vaizdo Kamera Toyota LC Land Cruiser Prado

Misayaee HD 720p Galinio vaizdo Kamera Toyota LC Land Cruiser Prado " Toyota FJ Cruiser GSJ15W 2007 -2010 Atbulinės eigos atsarginę kamerą

Panašūs produktai: