Melžimo Mašina Rinkinys Avių Nešiojamieji Elektriniai Milker Melžimo Automatinė Gyvulininkystės Įranga, Reguliuojamas Siurblys, Žarna

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€75.36

-45%

€137.02

Dalintis

Apie prekę

Melžimo Mašina Rinkinys Avių Nešiojamieji Elektriniai Milker Melžimo Mašina, Mechaninė Nešiojamų Gyvulių Melžimo Įranga, Reguliuojamas Vakuumo Siurblys Maisto Silikono Klasės Žarna 14L

1. Specialių melžimo mašina avių: toks melžimo mašina yra specialiai sukurta avis.Bakas yra įrengta patikrinti vožtuvas, kuris gali sustabdyti melžimo automatiškai, kai bakas yra pilnas, per melžimo išvengti perpildymo.

2. Sutaupyti laiko ir pastangų: mirksinti ciklo 46 kartų per minutę.Naudoti melžimo mašina gali išsaugoti ne mažiau kaip pusė darbo ir laiko.Melžimo nereikia kentėti prakaitavimas vasarą ar užšalimo žiemos metu, todėl jis gali dirbti efektyviau.

3. Aukštos kokybės ir patvarus: mirksinti sistema pateiks vidinio šlapimo pūslės ir letena žlugti ir spenelių, maždaug kartą per sekundę, masažas spenelių ir palaikyti normalų kraujo tekėjimą.Tai padės išvengti žalos ar skausmas, kurį sukelia nuolatinis dulkių ant spenelių, patogiai melžimo patirtis, savo avis, ir padės pagerinti sveikatos melžimo.

4. Protingas ir efektyvus: "pažangi mikroschema yra sujungti į mirksinti dulkių siurblio.Aliuminio lydinio korpuso, yra naudinga šilumos išsklaidymo.Tarnavimo variklis gali būti pratęstas naudojant gryno vario viela variklio.Profesionalus dizainas leidžia lengvai įdiegti ir valdyti.

5. Sveikata ir saugumas: kiekviena dalis melžimo aparatas yra pagamintas iš aukštos standartinių medžiagų, maisto kokybės silikono žarna, spenelių taurės pamušalas ir pienu.Ji yra sveika, ekologiška ir netoksiškas, ir labai tinka ūkio ir kasdieniam naudojimui namų ūkyje.Jį galima gerti šviežią ir sveiką pieno šaltinis.

Produkto informacija:

Pakuotės dydis: 35 * 27 * 30 cm

Produkto svoris: 4kg

Medžiagos: nerūdijantis plienas (butelis) + plastiko (siurblio) + silikono ir PU (vamzdis)

Buteliuko talpa: 14L

Siurblys core galia: 24W

Taikoma įtampa: 110v-240v

Išėjimo įtampa: 12V

Siurbimo greitis: 24L / min

Didžiausias vakuumas neigiamas slėgis: 83kp

Pakuotės aprašymas:

1 * impulso priimančiosios

1 * kroviklis

1 * 14L pieno gali

1 * storas sąsaja dangtis

1 * storas laivas su ožkos spenelių taurė

1 * pieno vamzdelio šepetys

1 * pienas gali šepetys

2 * ožkos pieno linin

Žymos: EKOLOGINIO, galvijų produktų, vyrų melžimo mašina, prostat melžimo mašina, elektros avys clipper, karvės pieno siurblys, užuolaidų variklis, dantų siūlas šalinimas, profesionali avių clipper, tote balta.

Charakteristikos

Medžiaga NERŪDIJANČIO PLIENO
Naudoti Gėrimų
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Eco-Friendly
Talpa >5L
Uždarai Konteinerių stiliai Dangtelis su Anga
Pakuotė 1
Dydis L
Modelio Numeris BIHQQ

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Melžimo Mašina Rinkinys Avių Nešiojamieji Elektriniai Milker Melžimo Automatinė Gyvulininkystės Įranga, Reguliuojamas Siurblys, Žarna

Melžimo Mašina Rinkinys Avių Nešiojamieji Elektriniai Milker Melžimo Automatinė Gyvulininkystės Įranga, Reguliuojamas Siurblys, Žarna

Panašūs produktai: