M9-R2x8Hx4Dx100L 4mm Kieto Karbido Pabaiga Malūnas NACO Padengtas HRC 65 CNC Pjovimo Frezavimo Gręžimo

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€7.89

-4%

€8.30

Dalintis

Apie prekę

R2x8Hx4Dx100L 4mm Kieto Karbido Pabaiga Malūnas NACO Padengtas HRC 65 CNC Pjovimo Frezavimo Gręžimo

KARKA (mm):4 CED (mm):R2".0 CEL (mm):8 OVL (mm):100 Gamybos Medžiagos : Kieto karbido.Tinkamos Medžiagos:

Anglies plienas, legiruotasis plienas, mirti plienas, įrankinis plienas, ketus, titano ir kitų paviršių apdorojimo.Taikoma: Pjaustymas, pjaustymo, frezavimo, griovelį ir kt; Reklamos mašina, medienos CNC router, cnc apdirbimo centras, ir kt.; Funkcijos: (1) Unikalus apdaila lenkijos aštri pjovimo briauna; (2) tvirtumu, nėra lengva nutraukti; (3) Derinti vieno krašto puikus nuėmimas ir spiralinio pjovimo, gali gerokai padidinti pjovimo greitis; (4) MEDŽIAGŲ IMPORTO,Priimti AUKŠTOS kokybės KIETO KARBIDO, didelio tikslumo šlifuoti importuojami staklės.

Daugiau modeliu dydis saitą: / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

Nemokamas pristatymas:

////

Pakuotė:

PARAMA įvairių modelių / dydžiai viename pakete.

PARAMOS sujungti laivybos, kai jūsų užsakymo įvairių įrankių.

Jei jums reikia kitų, dydžio ar specialių dydžio ,kviečiame susisiekti su mumis, norėdami padaryti užsakymą.Visos Mašinos-Įrankiai turi būti kruopščiai supakuoti, kad būtų patenkinti reikalavimai, pristatymo,kiekvienas gabalas ant dėžutės.

Pristatymo detales: 1.Kinija Paštu, Oro Paštu, paprastai reikia apie 15-60 darbo dienų.Skirtingų šalių ,laivybos laikas yra skirtingi ,supraskite.EMS arba DHL, paprastai reikia apie 7-10 darbo dienų.Jis taip pat priklauso nuo šalies, kurioje esate.Mes siūlome sujungti laivybos kai jums užsakyti kelis produktus,kurie gali jums sutaupyti šiek tiek pinigų.prašome susisiekti su manimi pirmą kartą. 2. Svarbi pastaba: Jei jums reikia skubiai pakavimo, ji yra geriausia pasirinkti EMS arba DHL, jei nėra EMS arba DHL variantas, prašome susisiekti su mumis.Mes pasirūpinsime, kitų laivybos kelią jums.Apie pritaikyti: Gali būti pritaikyti pagal jūsų reikalavimus, iš įvairių medžiagų, įvairių dydžių.Jei kas itemrsquos kiekis užsakyta morn nei 100VNT, taip pat gali būti pritaikyti pagal jūsų poreikius su jūsų įmonės logotipu.

DUK:klausimas: Kaip sekti prekės, vežamos Kinija Post?A: Jūs galite sekti pagal šią nuorodą: www.17track.net.Q:Is jūsų kaina apima užsakymą mokesčių?A: Ne, pirkėjas neprivalo mokėti užsakymą mokestis priklauso nuo skirtingų apskričių.Q:Kaip aš galiu išvengti papildomų užsakymą mokestis?A: Patikrinti su vietos DHL/TNT/UPS, kad kiek faktūros vertė yra nemokama užsakymą mokestis.Tada pasakykite mums, ir mes galime rašyti mažesnę kainą sąskaitoje faktūroje.Q: Kaip aš galiu padaryti daug, kad su šiek tiek mažesnę kainą?A: Jei jums reikia daug, kad jūs galite padaryti nemokamos tvarka.Tada pabandykite susisiekti su mumis ir aptarti detales.

Atsiliepimai:

Jei jus tenkina mūsų produktus,prašome pateikti mums postive atsiliepimus ir Penkių Žvaigždučių Išsamiai Pardavėjas Reitingų.Jūsų patvirtinti yra labiausiai skatina mus.ačiū!!!

Žymos: cutter hrc, pabaiga malūnas hrc 60, nac, peilio smaigalys, valtis peilis, begalinis meilės žiedas, pabaigos mills metalo 65 hrc, pabaiga malūnas karbido 65 hrc, hrc70, 70 hrc.

Charakteristikos

Medžiaga Karbidas
Skersmuo 4mm
Laipsnis R2".0
Pakuotė Plastikinė Dėžutė
Dirbo Medžiagos Kietumas HRC65
Sąlyga 100% Naujas
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Sertifikavimo CE
Tipas Kamuolys Endmill
Tinka "PASIDARYK pats", "Home" ir Bendras Statybos/Inžinerinių Naudojant
Bendras Ilgis 100mm
Kilmės KN(Kilmės)
Danga TiAIN
Modelio Numeris M9-R2x8Hx4Dx100L
yra customizated Taip
Prašymas Anglies plienas, legiruotasis plienas, mirti plienas, įrankinis plienas, ketus, titano
Fleita 2 Fleitos
Šalis/Regionas Gamyba Kinija

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

M9-R2x8Hx4Dx100L 4mm Kieto Karbido Pabaiga Malūnas NACO Padengtas HRC 65 CNC Pjovimo Frezavimo Gręžimo

M9-R2x8Hx4Dx100L 4mm Kieto Karbido Pabaiga Malūnas NACO Padengtas HRC 65 CNC Pjovimo Frezavimo Gręžimo

Panašūs produktai: