Tatuiruotė Kasetė Adatos Vienkartinės Pusiau permanentinis Makiažas Tatuiruotė Kasetė Adata LR Tatuiruotė Ginklą pen Reikmenys lr rs

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€11.29

-15%

€13.29

Dalintis

Apie prekę

Sveiki atvykę į mano parduotuvę, malonu apsipirkti

Aprašymas:

Tatuiruotė Kasetė Adatos yra pagamintas tiksliai pelėsių, su mažai triukšmo kokybės, tai bus padaryti labai padeda, profesinės tatuiruotės.pasirinktiniai tipai su kelių dydžių susitiks įvairių tatuiruotė adatos.

Savybės:

1.Tinka antakių, vokų ir lūpų, taip pat mažoms tatuiruotė dizainas. 2.Sterilizuotas pakuotės, ne nerimauti, kad yra užsikrėtęs, saugus naudoti. 3.Medicinos medžiagos, klijai,stabiliai veikia ir aukštos kokybės. 4.Dizainas R-type apvalus burnos adata su kampine jungtimi stebėti ilgis tatuiruotės pin. 5.Jis veikia su beveik visų rūšių tatuiruotė mašinos.

Pakavimo sąrašas

10 vnt./dėžė

Atsiliepimai

1.Jei jus tenkina mūsų produktus, Prašome palikti 5 žvaigždučių DSR reitingų atsiliepimų:) 2.Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, prašome don ' t give blogų atsiliepimų, prieš pasikalbėti su pardavėju išspręsti bet kokią problemą, mes stengiamės suteikti jums patenkinti atsakymas!Ačiū!

Vežimas

1.Užsakymai tvarkomi per 2-5 dienas po mokėjimą ir tikrinimą. 2.Mes pasirūpinsime, kad siunta pagal adreso pirkėjas, jeigu, Todėl prašome patvirtinti ir patikrinti adreso informacija užpildėte kai pirkimo. 3.Laivybos metodą, mes siūlome, yra ALIBABA laivybos ir Kinija Paštu, Oro Paštu, todėl, jei norite pasirinkti, DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS, prašome susisiekti su mumis . 4.Paslaugų Tranzito Laikas teikia vežėjas, savaitgaliais ir švenčių dienomis nepriskiriama, todėl laivybos laikas gali būti ilgesnis, nei mes pažadėjo, ypač per atostogų sezoną. 5.Bet stebėjimo informaciją atnaujinta informuos jus laiko, taip pat galite gauti stebėjimo informaciją iš oficialios svetainės. 6.Jokių papildomų muitų ar importo mokesčiai neįtraukiami.

Grįžti&Grąžinti

1. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir būklės. 2..Jei nurodymai neturite atvyko laiku, prašome susisiekti su mumis, mes pasirūpinsime a reshipment arba grąžinti už jus.

Žymos: vyrai nustatyti sleepwear, vyrų buriavimo batai, vyrų rinkiniai fortnite, vyrų marškinėliai clasicc, vyrų marškinėliai compton, vyrai seksualus keychain, vyrų marškinėliai 3d jautis, vyrų žiedai vaivorykštė, mool naktinio matymo.

Charakteristikos

Type1 tatuiruotė adatos cartidge
Kiekis 10 vnt.
Function1 už tatuiruotė mašina pen
Prekės Pavadinimas moblaser
Funkcija už permanentinis makiažas pen mašina
Savybės shaper ir atskiros pakuotės
Features1 stabiliai veikia ir aukštos kokybės
Modelio Numeris Apvalus Įdėklo Kasetė
Tipas Tatuiruotė Adatos

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Tatuiruotė Kasetė Adatos Vienkartinės Pusiau permanentinis Makiažas Tatuiruotė Kasetė Adata LR Tatuiruotė Ginklą pen Reikmenys lr rs

Tatuiruotė Kasetė Adatos Vienkartinės Pusiau permanentinis Makiažas Tatuiruotė Kasetė Adata LR Tatuiruotė Ginklą pen Reikmenys lr rs

Panašūs produktai: