Namų maišytuvas filter vandens valymo nešiojamų didelio efektyvumo vandens filtrai-buitiniai vandens vamzdžių sistema Namų "Chrome"

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€10.06

-36%

€15.96

Dalintis

Apie prekę

Maišytuvas Vandens Filtro Sistema, Virtuvės Kriaukle Montuoti Vandentiekio Vandens Filtravimo Valymo Cleaner

Aprašymas:

Čiaupo vandens valymo išskirtinai įrengtas su multi-layer skirtingų filtravimo žiniasklaidos, prekės spanking naują technologijų procesas, su neįtikėtinai stiprus gebėjimas pašalinti bakterijas, dumblius, tirpumas chloro ir kenksmingų sunkiųjų metalų, tokių kaip švinas, chromas ir tt.Nesvarbu, kulinarija, todėl sriuba, arbatos, arba plauti daržoves ir vaisius.veido plovimas ar maudytis ir pan, tai atneša jums šviežią, švarų vandenį kasdien, ir užtikrinti, kad jūs sveikas gyvenimo jums ir jūsų šeimai.

Jame yra 7 sluoksnių filtravimo elementai: 304 nerūdijančio plieno, net, diatomėjomis keramikos, kalcio sulfitas, aktyvuotos anglies, maifan akmens, 304 nerūdijančio plieno, net ir PP medvilnės.Vanduo filtruojamas per sluoksnis sluoksnis gauti gryniausia švaraus vandens su aukštos kokybės.Vienas iš sluoksnių, aktyvuotos Anglies, gali sumažinti teršalų kaip nuosėdos, chloras, cistos, benzenas, asbesto, gyvsidabris & švino, taip pat gali naikina bakterijas ir slopina augimo masto, kalkės, pelėsių ir grybų.

4 pridedama keitikliai ir 1 universalus maišytuvas jungtis, kad šis vanduo iš čiaupo filtras tinka beveik visi maišytuvai.

Instaliacija yra labai paprasta, bakstelėkite vandens filtras, gali būti tiesiogiai įdiegta bakstelėkite, greitai baigti.nemokamai jungiklis leidžia jums pasirinkti tarp filtruotą vandenį arba vandenį iš čiaupo.

Specifikacija:

Spalva: Balta

Medžiaga: ABS + kompozicinės Keraminės filtravimo elementas

Dydis: 15*11.5*6.5 CM

Pralaidus Vandens Slėgis: 0.1-0.4 Mpa

Tinkama Vandens Temperatūra: 5-38℃

Srautas: 1L/min

Filtravimo Tikslumas: 0.1-0.3 μ

Komplektą Sudaro:

1 x Čiaupo filtras

4 x Čiaupo jungtis skaičiuoklė

1 x Universalus maišytuvas jungtis

2 x Sandarinimo žiedas

Pastaba:

- Ten gali būti šiek tiek klaidų dydį, rankinis matavimas.

- Dėl skirtingų apšvietimo efektas ir ekrano nustatymas, tikrosios prekės spalvos gali ne visai atspindi spalva ant nuotraukų.

Žymos: zeolit, maišytuvas virtuvės filtras, virtuvės maišytuvas, medžio anglies filtras vandens, bakstelėkite išvalyti vandens, Accoona, medžio vandens, dual maišytuvas, virtuvės bakstelėkite, namų virtuvė.

Charakteristikos

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Namų maišytuvas filter vandens valymo nešiojamų didelio efektyvumo vandens filtrai-buitiniai vandens vamzdžių sistema Namų

Namų maišytuvas filter vandens valymo nešiojamų didelio efektyvumo vandens filtrai-buitiniai vandens vamzdžių sistema Namų "Chrome"

Panašūs produktai: