3pcs/1pcs Apšviesta Helovinas Ragana Apdailos Nustatyti Garso Valdymas Balsu Spindesį ir Garso Haunted House Šalių Rekvizitai 66CY

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€18.20

-28%

€25.63

Dalintis

Apie prekę

3pcs/1pcs Apšviesta Helovinas Ragana Apdailos Nustatyti Garso Valdymas Balsu Spindesį ir Garso Haunted House Šalių Rekvizitai 66CY Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Gali išmesti mirksi šviesos: naktį, naudokite on/off jungiklis, kad jų galvos švyti.Puikus pridėti prie keistai (įdomus) Helovinas apdailos.

2. Naudokite vandeniui atsparus audinys: Daugiausia naudoja raganos, kaip Helovinas dekoracijas lauke.Ir šviesos viduje ragana galva bus ne eiti per lietų.Mūsų witch ' s hat yra pagamintas iš vandeniui atsparaus audinio.Nesijaudinkite apie lietingą dieną.

3. Valdymas balsu: Įdiekite garso jutiklis su ragana galva.Kai žmogus daro garso, ragana bus bauginantis garsas po aptikimo, tai yra gana įdomi.

4. Naudoja 3 AAA baterijos(neįtraukta): nesijaudinkite apie ragana šviesą skleidžiantys laiko ilgai.

5. Apdaila: ragana yra padengtas juoda, minkšta medžiaga, susijusi, pavyzdžiui, laikydami rankose.Jis tinka dekoravimo kieme ar namo Helovinas.Visų pirma, juos kieme padidinti šventiniai atmosferai.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

2. Už 3pcs/set nėra lazdele įtraukta 1pcs supakuoti, ten yra lazdele.

Specifikacija:

Tipas: Helovinas ragana

Medžiaga: plastikas

Baterijos: 3 x AAA baterijos(baterijos neįtrauktos)

Aukštis vieną ragana: 1,5 M

Vieną galvos skersmuo: 15 CM

Galvos ilgis: 20 CM

Kepurės aukštis: 31 CM

Savybės: Spindinčią.Balso kontrolės, ragana padės siaubingą verkti

Komplektą Sudaro:

Pasirinkimas 1:

1 rinkinys(3pcs) x Helovinas ragana

Pasirinkimas 2:

1pcs x Helovinas ragana

1 x lazdele

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: kuris, medžiaga ragana, dekoro ragana, cornelia, suknelė ragana, costum ragana, širdies kandrakar, lipdukas ragana, helovinas ragana, automobilių lipdukas ragana.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Yra Protingas Prietaisas No
Medžiaga plastikiniai
Stilius Europa
Prekės Pavadinimas DOORSACCERY
Temos Žmonės

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

3pcs/1pcs Apšviesta Helovinas Ragana Apdailos Nustatyti Garso Valdymas Balsu Spindesį ir Garso Haunted House Šalių Rekvizitai 66CY

3pcs/1pcs Apšviesta Helovinas Ragana Apdailos Nustatyti Garso Valdymas Balsu Spindesį ir Garso Haunted House Šalių Rekvizitai 66CY

Panašūs produktai: