Nauja Išpardavimas
Naujas atvykimo violetinė Velykų Dieną kiaušinių 10vnt/daug 22*38mm Butas atgal apdailos nemokamas pristatymas R820 Padidinti

Naujas atvykimo violetinė Velykų Dieną kiaušinių 10vnt/daug 22*38mm Butas atgal apdailos nemokamas pristatymas R820

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.16

Dalintis

Apie prekę

Descripiton: 100% visiškai Naujas, Dydis:Apie:22*38mm Kiekis:10vnt Spalvos: kaip nuotraukoje Savybės: 100% Brand New ir Aukštos Kokybės kawaii amatų tiktų papuošti bet kur jums patinka.Pavyzdžiui, gimtadienio/atostogų kortelės priėmimo, vaikams, dovanos, siuvimo, scrapbooking,mobilusis telefonas deco, rėmas puošmenų, ect...

Apie Mūsų Parduotuvės:

Mes Mažmeninės ir Didmeninės prekybos Kawaii Dervos Apdailos Gaminių, tokių kaip derva butas atgal, Gėlių, Gyvūnų, Animacinių filmų Personažus.Mes taip pat kovoti su "PASIDARYK pats" Papuošalai Dalys ir Telefonas Apdailos Reikmenys.Visi mūsų produktai yra švino nemokamai, nikelio nemokamai ir aplinka, draugiškas.Turime ilgametę patirtį užsienio prekybos padės jums geras, ir šiltas aptarnavimas.

Apie Siuntą:

1. Visi mūsų išvardytų produktų Nemokamas pristatymas išsiųstas Kinija paštu, oro paštu.Bet jei užsakymo daugiau nei 300$, mes išsiųsti Laisvai, DHL, ar AVS.

2. Kinija paštu, oro paštu, paprastai bus pristatomos per 15-25 darbo dienas po to, kai buvo paskelbtas.Kartais muitinės ar oras problema, ji bus atidėtas keletą dienų.Ji gali būti iki 30-45days.

Kai kurie Kiti Patarimai (Prašome atidžiai perskaityti, tai paprastai kyla ginčas)

1. Mes atsiųsime elementus per 3-7days, kai mokėjimas yra baigtas .Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjas yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Pirkėjai yra atsakingas už muitus.

2. Dauguma mūsų produktų atsargų, tačiau įsitikinkite, kad klausia mus prieš užsakymą; kai kurie elementai gali netrukus sandelyje.

3. Paštas reikia apie 3-10 dienų rodyti paštas sekti svetainė .Taigi, prašome leisti 7 darbo dienas pakuotėje gali būti sekami.Jei 10 ar daugiau dienų jūs vis dar galite ne stebėti jį, prašome informuoti mane, prieš perduoti ginčą.

3. Apie spalvų, dydžių, trūkumas (kiekis), defektai, mes įsitikinkite, kad jums siųsti geriausius ir tinkamus produktus mes sąrašą svetainėje.Bet gal, jūsų prašymai bus didelis, pvz., spalvos, jus gali gydyti svarbiausia, dydžių ir trūkumus, jums gali turėti, griežti reikalavimai .Tačiau, mes negalime padaryti 100% tobulas.Jei jūs proto daug, prašome susisiekti su mumis prieš jums vieta jūsų užsakymą.Dėl kiekio, Tokie kaip Perlai, parduodame maišuose, ir šis skaičius yra apytikslis skaičius, prašome leisti 1%-3% trūkumo .

3.Esame smulkaus verslo žmogus, labiausiai tikėtina, vaidmenį ir jums.Taigi, mes turime suprasti vieni kitus.Kai ginčas kyla, prašome susisiekti su mumis pirma.Aš pabandyti ją išspręsti.

Ačiū už prekybos su mumis!

Žymos: l322 vadovas, mat 70 40, mat 20pro, mat 600mm, vnt wicca, mat 30 hf, pd1 kabelis, pd 102 cd, l122t led.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas CINADRMS
Stilius Liaudies Menas
Temos Meilė
Medžiaga Derva

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Naujas atvykimo violetinė Velykų Dieną kiaušinių 10vnt/daug 22*38mm Butas atgal apdailos nemokamas pristatymas R820

Naujas atvykimo violetinė Velykų Dieną kiaušinių 10vnt/daug 22*38mm Butas atgal apdailos nemokamas pristatymas R820

Panašūs produktai: