Dėl KOLEGA A5 Cute Kačių Šypsena Kailio Pliušinis Atveju KOLEGA A3S Telefono dėklas Padengti KOLEGA A5 A3S Fundas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.66

Dalintis

Apie prekę

Pagrindinė Funkcija:

1-Unikalus 3D Spalvoti Modelio dizainas bus tikrai padaryti jūsų telefono skirtingas ir išskirtinis. 2-Šis mielas pūkuotas atveju yra pagaminti iš dirbtiniais kailiais ir minkšto silikono ir Plastikinių suteikia didelę apsaugą jūsų mobiliojo nuo įbrėžimų, dings, ir kitas kasdienio dėvėjimosi ir plyšimo. 3-Tikslios išpjovos jums pasiūlyti visas prieigą prie uostų, mygtukai, garsiakalbiai, kamera ir kitomis funkcijomis ir kontrolės. 4-juokingi kawaii kailio atveju taip pat galėtų būti gana puiki dovana sau, draugams, draugei, šeimos, ypač mergaičių, moterų savo gimtadienį.

DUK

Q: ji palaiko belaidį krovimą?A: Sveiki, Ačiū už jūsų dėmesį į mūsų produktas, šiuo atveju, gali dirbti su belaidžio įkrovimo už jūsų originalaus Kabelio.Ačiū Q: Kaip aš pasirinkimas, modelio numerį?A: Sveiki , Ačiū už jūsų dėmesį į mūsų gaminys, už šį įrašą , mes sąrašą daugelis modelių numerius pasirinkimas ,u? spustel? kite modelio numeris, žemėlapiai, kaip jūsų telefono modelio numeris atlikti užsakymą.Q: Kiek dieną mes gauname po žaidimo tvarka ?A: Kaip įprasta , po u žaisti tvarka , mes laivas jį per 3 darbo dienas , Skirtingų šalių, skirtingų laivybos laikas , daugiausia laivybos laikas yra 15-45 darbo dienų .

Kelių Spalvų

Prekės Ženklo Istorija :

Shenzhen Tuke Technology Co., Ltd specializuojasi 3C mobiliųjų telefonų priedai produktų ir Pačių mūsų Prekės ženklo "TUKE" nuo 2016 m.Mes skirta suteikti vartotojams daugiau profesionalių, aukščiausios kokybės priedai.Mūsų Produktai buvo parduodami pasaulio .mes siekiame suteikti daugiau puikių prekių ir aukščiausios kokybės paslaugas visiems klientams, Jūsų pasitenkinimas yra geriausias paskatinimas mums.Jūs Kviečiame Į Paklausimus Arba Apsilankyti Mūsų Parduotuvėje.

Žymos: y9 2019 atveju vandeniui, xiaomi pro 2 padangos mėlyna, žiemos avių vilnos kelnės, moteriški šokių bateliai mėlynos, platus medvilnės šunų antkakliai, twin meme svorio kritimo, medinės sporto kamuolys 6cm, žiemos avių kailių apykaklės, žiemos nukirptos didelis dydis.

Charakteristikos

Dizainas Gyvūnų
Prekės Pavadinimas TUKE
Savybės Unikalus 3D Spalvoti Modelio dizainas
Tipas Byla
Modelio Numeris Telefono Dėklas
Funkcija Antidetonaciniai
Suderinamos Prekės KOLEGA

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Dėl KOLEGA A5 Cute Kačių Šypsena Kailio Pliušinis Atveju KOLEGA A3S Telefono dėklas Padengti KOLEGA A5 A3S Fundas

Dėl KOLEGA A5 Cute Kačių Šypsena Kailio Pliušinis Atveju KOLEGA A3S Telefono dėklas Padengti KOLEGA A5 A3S Fundas

Panašūs produktai: