Fanyuan 2019 Karvės Suede Plius Dydis 32-43 Slydimui Dėl Moterų Siurbliai, Moteris Pažymėjo Tne Atsitiktinis Ploni Aukšti Kulniukai Mulų Siurbliai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€42.97

-24%

€57.29

Dalintis

Apie prekę

Dėmesio Pls: 1.mes siūlome jums pasirinkti dydį pagal savo pėdos ilgį, kuris yra pagrindas dydžio pasirinkimas. 2.dydis Kinijos dydžio,geriau rinktis 1-2 didesni, jei jūsų kojos yra šiek tiek per platus arba kelties yra šiek tiek didesnis.

dydis lentelė batus, dydis 4= CN34 = basos pėdos kulno iki kojų apie 22 cm, batų dydis 5= CN35 = basos pėdos kulno iki kojų apie 22.5 cm batų dydis 6= CN36 = basos pėdos kulno iki kojų apie 23 cm, batų dydis 6.5= CN37 = basos pėdos kulno iki kojų apie 23.5 cm bateliai, dydis 7.5= CN38 = basos pėdos kulno iki kojų apie 24 cm, batų dydis 8.5= CN39 = basos pėdos kulno iki kojų apie 24,5 cm, batų dydis 9= CN40 = basos pėdos kulno iki kojų apie 25 cm, batų dydis 9.5= CN41 = basos pėdos kulno iki kojų apie 25,5 cm batų dydis 10= CN42 = basos pėdos kulno iki kojų apie 26 cm, batų dydis 10.5= CN43 = basos pėdos kulno iki kojų apie 26.5 cm

'

Dropship ir didmeninės kad pirkėjas:

1. jūs galite parsisiųsti paveikslėlį iš mūsų parduotuvės parodyti savo klientams arba įkelti į savo parduotuvę parduoti.

Jei jūs yra, kad iš jūsų custonmers,prašome užsisakyti mūsų parduotuvėje tiesiogiai ir užpildyti savo custonmers\ " teisė spręsti ir pasirinkti teisingą laivybos būdas,mes\'ll patikrinti, ar gerai batus ir išsiųsti be mūsų informaciją .

3. mes turime visus stilius moterų batai kinijoje ,čia galite\'t show juos visiškai.Taigi, jeigu jūs norite parduoti kokie batai ,kinija, jūs galite susisiekti su mumis pirmą ,ir siųsti nuotrauką į mus,galbūt aš galiu duoti jums Priimtiną kainą.apmokėjimas:

Mes priimami visi apmokėjimo Taiji.lt metodas.Visi mokėjimai atliekami Taiji.lt yra tvarkomi Alipay.

Vežimą:

1. Mes išsiunčiamos per 1-5 dienas , po mokėjimo yra patvirtinta platforma.

Įprastą pristatymo laiką:

Atsiliepimai:

1. Kai jūs turite batus ir satisfacted tai ,prašau, duokite man penkias žvaigždes ir rodo tam tikrą Realybės šou į atsiliepimus ,tai suteikia mums geriausią Paramą.ačiū labai!

2 .Jei turiu batus, nelabai patenkinti,nesvarbu, kokios priežastis, sukelti,, palikite mums žinutę laiku ,jei jūsų problema ,mes\'ll padėti jums rasti geras būdas išspręsti problemą ,jei mūsų problema ,don\ \ 't nerimauti ,ir Atsakingas pardavėjas,galiu įsitikinęs, kad mes galime jums padėti išspręsti šią problemą gerai ,ir jums buvo laiminga apsipirkimo metu .

Žymos: ford galaxy šviesos lempos, ford galaxy laikas pin, ford javrick tapetai, mėtų mėlyną paplūdimio šortai, "lego" herojai minifigure, lego harry potter cerf", mėtų uogų rankinės uk, nordic house miniatiūriniai, lego kosmonautų šalmai.

Charakteristikos

Stilius Mados
Modelio Numeris 74545755
Kojų Formos Pažymėjo Tne
Mados Elementas Sekli
Su Platformomis Taip
Proga Atsitiktinis
Prekės Pavadinimas fanyuan
Sezonas Pavasario/Rudens
Siurblio Tipas Mulų
Lytis MOTERIS
Elemento Tipas Siurbliai
Uždaryti Tipas Slip-On
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Padas Medžiaga Guma
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Batviršio Medžiaga Akies (Oro mesh)
Platformos Aukštis 0-3cm
Įrenginio Tipas Pora
Kulno Tipas Ploni Kulniukai
Pamušalas PU
Vidpadžio Medžiaga PU
Kulno Aukštis apie 9,5 cm
is_handmade Taip

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Fanyuan 2019 Karvės Suede Plius Dydis 32-43 Slydimui Dėl Moterų Siurbliai, Moteris Pažymėjo Tne Atsitiktinis Ploni Aukšti Kulniukai Mulų Siurbliai

Fanyuan 2019 Karvės Suede Plius Dydis 32-43 Slydimui Dėl Moterų Siurbliai, Moteris Pažymėjo Tne Atsitiktinis Ploni Aukšti Kulniukai Mulų Siurbliai

Panašūs produktai: