Nerūdijančio Plieno Įmova Gnybtus Grindų Lūpos Klitorio Įrašus Grandinės, Įmova Su Motinos Pienu Įrašus Vergas Suaugusiųjų Sekso Žaislai Porų Sekso Parduotuvė

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.89

-24%

€5.12

Dalintis

Apie prekę

Nerūdijančio Plieno Įmova Gnybtus grindų lūpos Klitorio Įrašus Grandinės, Įmova su Motinos Pienu Įrašus Vergas Suaugusiųjų Sekso Žaislai Porų Sekso Parduotuvė Prekės Aprašymas Spalva: Sidabrinė Medžiaga: Metalas Apima: 1 pora*įrašų + grindų lūpos įrašą Bendras Ilgis: apie 74 cm ilgis klipai : 7 cm Skersmens žiedas : 4 cm Ilgio grindų lūpos grandinės: 32 cm Ilgio grandinės, įmova : 24 cm Pakuotė : Diskretiškas paketas , apsaugoti jūsų privatumą, Funkcija įrašus, skatina Motinos spenelių & labium.Jis gali leisti savo mielas kūdikis atrodo taip žavinga.Ir jis duos jums ir jūsų miłośnikiem labiausiai džiaugiamės patirtimi apie sekso žaidimus.Po naudojimo ji, ponia taps labiau viliojantis ir seksualus.Taigi, vienintelis dalykas, jūs galite padaryti, tai rūpintis savo medaus.tiesiog mėgautis laimingas laiką su savo mažyliu.Sekso žaislai, poroms.

Pristatymas:

Visi daiktai bus vežamos oro paštu paštu per 7 darbo dieną .Pristatymas trunka apie 10-60 dienų.Jei esate skubiai , pls pasirinkti kitų išreikšti ,pavyzdžiui, DHL,EMS ir kt.

Atsiliepimai:

Visų teigiamų atsiliepimų vertina .

Jei jus tenkina mūsų paslaugų ir produktų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.Ir mes padarysime tą patį su jumis.

Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą, o ne palikti neigiamą atsiliepimą.Tik neigiamą arba neutralų atsiliepimą problema nebus išspręsta.

Prašome pasitiki mumis, kad mes galime išspręsti šią problemą atitinkančiais būdais.

Grįžti ir Grąžinti:

Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį.

Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Taiji.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Garantija:

Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Taiji.lt!Nerūdijančio Plieno Įmova Gnybtus Grindų Lūpos Klitorio Įrašus Grandinės, Įmova Su Motinos Pienu Įrašus Vergas Suaugusiųjų Sekso Žaislai Porų Sekso Parduotuvė

Žymos: suaugusiųjų žaislai poroms lyties ir seksualinės, erotinis minkštas lytis, penio mova su pūlingas, vyrai nuotolinio, hiddendana, erot žaislas, suaugusiųjų produkto lytis, 10 greičio vibratorius penio žiedai vibracijos, extoy, extender penis vyrų vibratorius.

Charakteristikos

Spalva SIDABRINĖ
Medžiaga NERŪDIJANČIO PLIENO
Seksualinio Pobūdžio No
Modelio Numeris bn14
Materia NERŪDIJANČIO PLIENO
Stilius Įmova Gnybtus Suaugusiųjų Sekso Žaislai
Vieta Originalas Kinija
Elemento Tipas Suaugusiųjų Žaidimai
Prekės Pavadinimas Suaugusiųjų Dienoraštis
Dydis one size
Nepadori Nuotrauka No
Lytis Suaugusieji Moters, Vyro, Poros, Gėjams

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Nerūdijančio Plieno Įmova Gnybtus Grindų Lūpos Klitorio Įrašus Grandinės, Įmova Su Motinos Pienu Įrašus Vergas Suaugusiųjų Sekso Žaislai Porų Sekso Parduotuvė

Nerūdijančio Plieno Įmova Gnybtus Grindų Lūpos Klitorio Įrašus Grandinės, Įmova Su Motinos Pienu Įrašus Vergas Suaugusiųjų Sekso Žaislai Porų Sekso Parduotuvė

Panašūs produktai: