Nauja Išpardavimas
Sienos montuojamas garsiakalbis CZE-KR101 wirless FM radijo 76-101.5 MHz mini fm imtuvas siųstuvas Padidinti

Sienos montuojamas garsiakalbis CZE-KR101 wirless FM radijo 76-101.5 MHz mini fm imtuvas siųstuvas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€61.45

Dalintis

Apie prekę

Nemokamas Pristatymas Sienos montuojamas garsiakalbis CZE-KR101 wireless FM radijo 76-101.5 MHz fm imtuvas FM Siųstuvas Techninių Parametrų: 1.Darbinė Įtampa:DC12V/AC10V

2.Darbinė Srovė ﹤2A

3.Dažnių Diapazonas 76~101.5 MHz

4.Dažnio Stabilumas ±10

5.Dažnis Žengia 100KHz

6.Aplinkos temperatūra -10℃~45℃

7.Išėjimo Varža:4Ω ar 8 Ω

8.RF išėjimo galia :15W

9.Lieknas, netvarką spinduliuotės ≤-60dB

10.Garso iškraipymo 0,2 proc.

11.Dažnio Atsakas 80Hz~15000Hz

12.Jautrumas≧3µv

13.Įvesties lygis ≤15 dB V Gaminio Ekranas: komplektą Sudaro:

1*CZE-KR101 Kad Pranešimas: 1.Darbo dažnių diapazonas gali būti koreguojama, jei turite specialių reikia. 2.OEM/ODM užsakymai yra priimtinas.Mes nuoširdžiai pasveikinti jus kurti naujas produktas su mumis.

Apmokėjimas: 1.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po pateikimo tvarka.Mes priimame Ali mokėti (Sąlyginio). 2."Western Union, Money gram, ir Banko Pervedimas yra prieinami, jei norite. 3.Mes tik laivas į numatytąjį adresą, Ali mokėti, jei jums nereikia mums pranešti.Pristatymas: 1. Prekės bus išsiųstos per 1 ar 3 darbo dienas po apmokėjimo į mūsų sąskaitą. 2. Jei norite pasirinkti Kinija ir HK Po Oro paštu, jie bus užtrukti šiek tiek laiko, todėl nereikia nerimauti, ir kantriai laukti.Ypač mūsų klientai iš lotynų Amerikos ir Afrikos arba kai toli plotai yra toli nuo mūsų, prašome atkreipti daugiau dėmesio. 3. Jei esate skubiai, norėčiau pasiūlyti jums pasirinkti, EMS, DHL, UPS, FEDEX ir pan., jie yra labiau patogiau, greičiau ir saugiau. 4. Mes taip pat padės jums sekti elementus po gimdymo.Kai jie pasiekė, mes jus informuosime.Kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis laisvai, bet kuriuo metu!

Grąžinimo Politika: pažadame, 7 dienas jokios priežasties grįžti ir pakeitimas per 3 dienas, ir taip pat vienerius metus nemokamai remontas.Po 7 dienų, tik nekokybiška prekė yra priimtinas pakeisti prekes.

Jei yra kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis arba rašykite mums laiku.

Atsiliepimų: 1. Prašome patvirtinkite, gavimo produktą po to, kai jūs gaunate juos. 2. Jei turite kokių nors problemų, apie produktą, nedvejodami kreipkitės į mus laiko.Mes padarysime viską, kad išspręsti problemą jums kuo greičiau. 3. Prašome pateikti mums teigiamus atsiliepimus.Savo teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

Mūsų Gamykloje: Mūsų gamykla įsikūrusi Guangzhou, Kinija.

Mes turime sutelkti vieno langelio " R&D ir gamybos technines konsultacijas belaidžio perdavimo technologijų taikymas.Mes garantuojame kiekvieną produktą, patikimas ir aukštos kokybės.

Žymos: 15 vatų fm siųstuvas, signstek fm siųstuvas, radijo siųstuvas išversti, ausinės fm radijo imtuvą, nemokama radijo siųstuvas, garsiakalbių tvirtinimo prie sienos laikiklis indija, fm pll, vietos fm siųstuvas, fm radijo stotis, "samsung" wirless.

Charakteristikos

Įtampa 12V
Pakuotė Taip
Dažnio Diapazonas 76-101.5 MHz
Modelio Numeris CZE-KR101
Tipas konferencijų /klasėje/prekybos centras
Prekės Pavadinimas CZERF
Kilmės KN(Kilmės)
Galia 10W

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Sienos montuojamas garsiakalbis CZE-KR101 wirless FM radijo 76-101.5 MHz mini fm imtuvas siųstuvas

Sienos montuojamas garsiakalbis CZE-KR101 wirless FM radijo 76-101.5 MHz mini fm imtuvas siųstuvas

Panašūs produktai: